duminică, 28 septembrie 2008

Batranul Dac - continuare

Batranul Dac

In iubirea ce ti-o daruiesc,
Sta toata energia codificata a iubirii,
Pe care tu sa o asterni, prin pasii ce-i porti
In lung si-n lat, cand pamantul il strabati.

Avantul de ti-l urmezi,
Culmile le vei atinge.
Ancorand in viata ta,
Perlele intelepciunii.

Eu iubirea ti-o aduc,
Din ea pavaza sa faci
Si o poarta sa deschizi,
Prin ea totul sa cuprinzi.

Asta-ti spune un Batran Dac
Ce port (loc) el are-n tara ta
Si un cuvant de spus.

Tu te du degraba si vesteste
La portile celei Mari Imparatii,
Ca Lumina se iveste
Printr-a umbrelor pustii

Locul Ea il infloreste,
Netezind a Lumii pasi
Si izbanda Ea vesteste
Pentru a vitejilor locas.

Eu sunt un dac batran,
Dar vin sa va anunt
Ca tot ce-a fost ascuns, acuma se iveste.
Ca tot ce-a fost pangarit, acum se retraieste
Si amarnic va fi pentru cei ce nu vor intelege
stravechiul Cod.


Dupa mesajul primit de la Batranul Dac, iata urmatoarele mesaje sosite, dupa ce am aflat ca voi merge la Baia Mare:

"Azi la sezatoare, te rugam sa vii. Avem un plan mare ce cere completare. Tu te-nvredniceste si la noi soseste. Spiritul Dacului maret prezent langa tine va fi. El te va sustine cu ale sale rime. Vantul noutatii in fata ti-l va aduce, la loc de rascruce ce te-npamanteste si ….. Cu acest Batran Dac tu pornesti la drum, calea s-o aduni si din cele multe si marunte tu vei aduna ale Stelei glas cu al sau popas. Batranul Dac te insoteste si la multe te priveste. El multe ti-le-adevereste.
Tu cata catre el, sa stii a inimii vrednica soapta, ce de multe altele se deosebeste.
Si noi te insotim, in ale noastre straie stralucitoare, ale plaiurilor tale. Cu sabia te protejam, cu scutul te acoperim, in inima noastra salas iti oferim. Pe drumul ce il ai de facut, noi cu Lumina am facut scut si tot ce vei avea de impamantat, facliile noastre vor sta in jurul tau ca la sfat."

"Aceasta, dorit-a Batranul Dac si noi ostenii raspundem la al sau plac, iar tu urmeaza-ti drumul tau pe unde faclia iti este aprinsa mereu.
Ghidata esti prin toata Imparatia a carei nume este ….. Romania
Asa dorit-a sa-ti transmita, Batranul Dac."

Batranul Dac continua :

"De ce nu vii la poalele batranilor munti ai Orastiei, plaiuri stravechi ce crucea strabuna o poarta ? Loc de inalta impletire se arata. Al tau vis de aur se implineste o data ce crucea lumina-si sporeste. Acest stravechi loc este o poarta. Te du prin ea catre al tau tata. El este batran si bolnav, pe frunte incaruntit, napadit de griji ce s-au izbavit. El este un munte ce te-asteapta sa mergi, potrivindu-ti pasul cu al batranilor regi.
Aseaza-te o clipa, mana odihneste-ti pe a sa frunte alba si totul se ostoieste. De te alaturi lui, zarea straluceste. Vino o clipa aicea si apoi luceste.
Inima-ti tresalta sub a vietii val. Da-ne-o noua acuma s-o stropim cu drag, din a plaiurilor izvor descatusat de apa vie."

Mesaj de la Mama Pamant:
In orasul in care ajungi, sapte prunci tu vei vedea si la ei te vei uita. Sunt a Stelei viu suport ce te-ntampina ca un resort. Tu la ei s-apuci a te uita si sa te umpli cu energia lor. Vei forma un triunghi cu Mama Pamant in care sa aduci al Soarelui cuvant. Asta e emblema ta pe care sa o treci in stea. Tu o amprenta acolo sa lasi, cheie pentru urmatorii pasi si leaganul civilizatiei tale sa intre pe aceasta cale.
Eu, Mama Pamant, te urmez curgand cu fiecare pas al tau, caci doresc toti fii/fiicele sa-mi vad cu aceeasi Stea ce tu o porti in par.
Te du degraba si vesteste ca Lumina acum soseste. Imprastie-o pe tot Pamantul, in tot ce nu se poate acoperi cu cuvantul. Fii Steaua ce rasare, vestind Lumina cea Mare.
Eu te infasor in ale mele voaluri, ca forta sa iti creasca, sa te depaseasca, sa aduni la tine ai mei dragi copii ce au uitat iubirea ce le-o poarta mama.
Tu vesteste dara, (totul) ca o nunta mare, o mare ospetie ca o incununare a iubirii noastre (a tuturor).
Acum te impodobesc cu flori de camp si cu parfum de crin, ca aste toate tu sa le daruiesti pe drumul ce pornesti.
Eu sunt Mama Pamant.


Parintele Zamolxe ma lamureste:

“Tu, fata mea, vei intelege cuvintele ce ti-au venit cand Luna prin car (Patrat) va trece. Necontenit noi te ghidam si-ti aratam pasii ce-i ai de facut, ca acel Soare maret, tu sa-ncorporezi cu mult pret. Ea, STEAUA dacilor intelepti, ce ca o faclie o ai de purtat prin a Imparatiei loc, ca sa vestesti Lumea sa vina la Sfat.
Tu aprinzi mereu faclia pentru toata Romania !
Lunii tu sa-i graiesti sa te ajute cum doresti. Ea te asteapta far sa-ti fie in aceasta Imparatie. Ea straluce si te-nvata cum sa pui Lumina-n fata.”

Cand au venit aceste mesaje nu stiam incotro imi va ghida pasii Universul; treptat au inceput sa-mi arate Steaua alba ce acopera Romania si steaua ce o port pe frunte. Cu cele doua stele conectate, am putut deschide poarta Imparatiei. Este o poarta de aur cu doua canaturi care s-a deschis; in interior era Lumina, dar in momentul in care am pasit, Lumina s-a amplificat.
Apoi totul a inceput sa curga si iata ca ma aflu cu verisoara mea in drum catre Baia – Mare, calauziti de Ierarhia Cosmica si Planetara.

In drum spre Baia Mare.
Ierarhia cosmica si planetara este acum cu noi. Ne insoteste si ne calauzeste. Ma conectez la ei si ma deschid catre mesajul lor.
“Noi suntem reprezentanti ai Ierarhiei Cosmice. Facem parte din Federatia Galactica. Venim acum la voi sa va anuntam urmatoarele:
Misiunea ce o aveti impreuna, nu este intamplatoare, voi pasiti la drum alaturi de noi. V-am chemat la acest drum care pare o intalnire de servici, dar in profunzime, este o intalnire la nivel inalt, cu alte forte, reprezentanti ai nostrii din galaxie, cu care voi va intalniti; misiunea voastra este de a ancora Lumina pe drumul pe care il faceti cu punct final orasul unde ajungeti. Pe acest drum va calauzim si va imputernicim sa primiti aceasta Lumina in corp, sa o ancorati si sa o difuzati catre cei din jurul vostru. Este o Lumina cu rasunet puternic catre cei cu care veti veni in contact. Dorim ca verisoara ta sa constientizeze ce va avea de facut in sala de conferinte. Noi pregatim acel loc de pe acum cu Lumina, iar cand va fi in sala, va primi Lumina in mod special pe ajna, i se va deschide steaua pe frunte si va recepta Lumina prin inima, prin ajna, apoi o va trimite catre cei din jur; o va reflecta. Se va conecta in acel moment la noi cu inima, ceea ce va fi pentru ea, o protectie si o amplificare a energiilor ce le va transmite in jur. Le va transmite iubire, pace si armonie; le va transmite tot ceea ce tine de o iubire la nivel foarte inalt in iubirea Creatorului; nu va avea nimic in inima sa decat aceste cuvinte: IUBIRE , PACE , ARMONIE
Iar noi, pe razele transmise de ea catre ei, vom amplifica toate aceastea in inima lor; ea trebuie sa ramana acolo unde este, sa fie tot ceea ce este ca sa poarte Lumina mai departe. Noi o vom sustine in acest sens, trebuie sa mearga inainte fara nici un dubiu cu fruntea sus, cu fruntea in plin Soare. Restul sa nu o intereseze. Sa nu se gandeasca nici o clipa la alta alternativa, drumul ii este deschis si noi o calauzim. Este nevoie de ea acolo unde este; deocamdata atat. Noi pornim o data cu voi, dar si inaintea voastra si vom amplifica; una din voi va fi in interior si cealalta in exterior echilibrand si sustinand energiile; va multumim.

Ne continuam drumul multumite, bucurandu-ne de frumusetea zilei si a peisajului, cand, un imens val de iubire imi cuprinde inima :

Este Comanda Asthar:

Comandantul A. Sheran, ne transmite iubirea si multumirea pentru tot ceea ce facem.

“Cristalele sunt pregatite, vor ajunge in curand pe Pamant si unul din cristale va ajunge in Romania. Ai simtit bine, acum pot sa-ti spun; toti au lucrat pentru primirea acestor cristale; il vei simti, deja acum il simti la pieptul tau; iubirea voastra le creeaza protectia; ele vor ajunge cu bine, dar foarte important ce doream sa transmit, este sa primesti acel cristal pentru Romania. Fa din inima ta un tunel, un manson, in care sa il incorporezi. Conectandu-te cu cel care va fi implantat, tu deja vizualizeaza-l in inima, in acel manson. El are nevoie de iubirea ta, de iubirea voastra, de corpul tau, de corpul vostru pentru a fi o perioada protejat si expandati prin voi iubirea pe care el o transmite; faceti din corpul vostru un corp virtual pentru a-l primi.

Acest drum pe care il faceti, este cu o insemnatate deosebita. Voi miscati energii, faceti un schimb de energii, aduceti energii dintr-o parte in cealalta, preluati si le transmutati; tineti cont ca treceti prin atatia munti unde sunt cristale si zone de activare. Fiti constiente si ramaneti conectate cu tot ce este in jurul vostru, pentru ca voi aduceti, depozitati, preluati, transportati si iar depozitati. Lucrurile se grabesc si este nevoie de mai multa constientizare din partea voastra. Acum suntem alaturi de voi si va insotim pe acest drum. Va multumim.

Trecusem de Sibiu si ne indreptam catre Sebes nu departe de Muntii Orastiei si ii spun verisoarei mele povestea cu Batranul munte si ca as dori sa poposim sa vorbesc cu el, cand, un alt mesaj ne este transmis:

“Aici la Orastie tu iti vei gasi strabunul. El va asteapta cu fruntea ingreunata. Voi de pe a sa frunte luati-i greutatea si transformati-o in iubire. El nu poate; pe voi va asteapta. Veti sti unde popasul sa-l faceti. E o vale larga, frumos inmiresmata. Inima va va ghida. Acea cununa de spini, voi dizolvati-o cu iubirea voastra. I-a fost asezata demult, demult,si acum a venit momentul sa fie luata. Inimile voastre sunt pregatite pentru asa ceva. Pasiti cu incredere in a Luminii Stea. Ea acum va ghideaza si va lumineaza. Batranul vostru strabun va asteapta, caci are nevoie de voi. Atinge-ti-i tampla cu mainile voastre si trimite-ti-i din inima, prin buzele voastre, soapta de iubire ce-l va intineri. Steaua va ghideaza si va palpai atunci cand va veti opri si va multumim
Noi suntem familia voastra de lumina “

Primul ghid si cel mai la indemana a fost foamea care ne-a ajutat sa gasim locul: a fost un mic motel pe o esplanada cu deschiderea catre o vale larga, cat cuprinzi cu ochii, cu priveliste asupra muntilor, micut, pitoresc ornat cu flori si o micuta fantana arteziana; inima ne-a transmis ca locul este bine ales.
Ochii s-au oprit asupra unui varf de munte caruia am inceput sa-i vorbim; erau soapte de iubire, de alint, de dezlegare. Norii albi de deasupra lui s-au inchegat aratandu-ne un cap cu plete si cu barba, aplecat mult in fata datorita marii greutatii ce o purta in spate. Am continuat sa vorbim cu inima si cu ochii sa disipam greutatea. Capul se metamorfoza sub privirea noastra devenind un copac puternic plin de viata, iar deasupra sa, un imens vultur alb se arata ….. putin mai la distanta, in centrul unor nori, s-a conturat harta Romaniei, protejata de forte (nori) albe, puternice si luminoase.
Am terminat de mancat si am continuat drumul.

Vreau sa cred ca am indeplinit cu bine misiunea pentru batranul munte. Discutam, pornind la drum.
-Uite-l ! Iata ce frumos cap are! Iata-l acum ce semet este ….. si frumos si curat si cu capul in sus! Un cap de batran –care nu-i batran, cu fruntea luminata, senin, destins. In fata noastra era un nor care a materializat un cap cu mustata, cu plete, cu fruntea inalta, o fata neteda destinsa, tanara; am primit raspunsul.
Apoi a sosit si raspunsul lor:

“Suntem multumiti, suntem incantati. Misiunea ati indeplinit-o. Suntem familia de Lumina, suntem in preajma voastra, pasim o data cu voi si aducem multumirile muntelui. Muntele si-a ridicat varful catre Soare. Stelele voastre functioneaza. Energiile transmise de voi, circula, noi le captam, le strangem ca intr-un tunel si le directionam catre locurile necesare. Ce ati lucrat cu muntele a insemnat o descatusare a lui de energii vechi care il garboveau. Voi i-ati adus lumina si iubirea si el a tresarit catre o noua viata. Va suntem profund recunoscatori pentru nobletea inimilor voastre. Acum aveti drum catre alte minunatii.
Lasati-va purtate, lasati inima sa cante si veti simti ce aveti de facut “

Ne-am continuat drumul catre destinatia noastra.
Pe cer, din norii albi, pufosi, se vede un cap foarte mare, placut, cu ochii un pic oblici si am simtit ca sunt cei din Ierarhia Cosmica, iata ce transmit:

“Noi suntem langa voi, va insotim, va ghidam; am dori ca iubirea pe care noi o transmitem, sa o ancorati profund in inimile voastre, in aurele voastre, apoi sa o impamantati; voi intrati acum intr-un loc de forta si aveti nevoie de aceeasi forta cu care sa fiti dotati; nu patrundeti intr-un loc usor; nu e ceva dificil, dar noi va rugam sa fiti pregatiti si sa va ancorati puternic in Lumina pe care noi v-o trimitem; respirati profund, sa aduceti cat mai multa Lumina; in aceasta dupa amiaza sa respirati constient pentru o incarcare cu energia noastra. La ceea ce va intruniti voi, vor fi vibratii foarte diferite. Trebuie sa fiti peste vibratiile cu care voi va intalniti si daca veti simti ceva neplacut, sa respirati si sa eliberati. Noi suntem permanent in inima voastra si in jurul vostru. Locurile sunt pregatite; e ca si cum v-am astepta acolo, ca sa intrati pe un teren purificat.
St. Germain este cu voi pentru a transmuta energiile in energii de iubire; A. Mihail este cu ai sai osteni.
Faceti conexiunea puternica prin noi si conexiunea cu Steaua voastra, ca sa straluceasca. Se stie si in alte planuri de aceasta adunare, vor fi musafiri de peste tot. Imbracati-va in iubire si totul va fi perfect.”

Nu aveam nimic rezervat la hotel si cu toate acestea stateam linistita; in apropierea orasului iata ce mi-au transmis:
“Stai in calm si rabdare, totul este arnjat de noi cei din Sfat; tu lumina glasuieste si la noi poposeste. Lasa-te dusa de val, caci valul, usile le va deschide; patrunde in val-flux, fii conectata cu acest flux si permite-ne sa-ti facem intrarea; totul este asa cum trebuie sa fie, stati in calm si armonie.”
Si asa a fost !

Ziua urmatoare:
O fata tanara pasind usor o simt venind catre mine si spunandu-mi :

“Eu sunt Mama Pamant si-ti multumesc pentru ce faci. Energia mea te sustine, tu vii sa infloresti pe plaiurile romanesti. Viata iti apartine a tot ce doresti sa fie bine.
Tu, cu Luna straluceste, caci ea mult te mai iubeste. Culege-i energia si imprasti-o pe toata Romania. Tie, Luna iti aduce a virtutilor Stea ce cu ea impodobesti, locurile stramosesti. Ea (Luna) in cununa iti pune salba de intelepciune; sunt virtutile strabune ce mult au fost pazite. Cand Ea peste munti poposeste, raza ei cuprinde tainicele locasuri ale inaintasilor. Ea se incarca cu a lor energie si acum vine sa ti-o daruiasca tie. Tu primeste si apoi daruieste, caci sunt locuri unde multi nu pot ajunge. Tu, pune Luna in cununa si fa-o far pe al tau drum, caci Ea mult te mai iubeste.
Apoi vesteste si daruieste !
Asa fac, primesc si daruiesc.

Daca intr-o sala de conferinte nu stiu ce a fost, cu exceptia momentelor cand am sustinut energetic, in schimb, pe cer am avut parte de un spectacol de proportii cosmice.

Ziua a inceput cu cer senin discret voalat in alb si o mare parte a diminetii s-a simtit calmul si armonia. Dupa pranz peste hotel s-au asternut nori gri, grei, josi, formau tot felul de figuri, profile incruntate si batrane.
Din inima am inceput sa le vorbesc, sa le multumesc, sa le ofer iubirea si impaciuirea. Nu stiu acum sa spun ce a creat inima de om bun, dar fara multe cuvinte vin sa va transmit ca acele chipuri si-au imprumutat zambetul Soarelui si destinderea Batranului munte. Cai si calareti in alb drapati ii inconjurau si inima si-o ofereau. Ce-or fi inteles acesti gri-intelepti, inca nu stim, dar din Soare, o ploaie binefacatoare a cazut unind inimi, chipuri, ganduri, plasmuind cu drag o Stea minunata ce impodobeste acum Lumea toata.

Cand vara mea a sosit, impartasindu-ne evenimentele, am inteles ca cei din Inalt au lucrat cu noi intr-o minunata sincronicitate.
La o prima data cand am privit ceasul si m-am gandit la ea, a fost momentul cand Presedintele ii rostea numele in cadrul prezentarilor. Atunci ea a simtit o durere in ajna si deschiderea Stelei; din acel moment a intrat in fluxul de energie radiind iubirea, pacea si armonia. A fost momentul cand dureri i-au atins capul si a inteles ca sunt mai multe feluri de energii in sala, dar iubirea, pacea si armonia, le-au contracarat; si a fost momentul cel mai frumos cand am simtit conexiunea in inima si in fata geamului, vorbind Universului am transmis aceste sentimente, iar ea in fata acelor oameni, la tribuna le-a vorbit despre armonie, despre intelegere, despre conlucrarea in echipa, in serviciu, le-a vorbit ….. le-a vorbit si au aplaudat-o fara sa stie de ce, caci dansa, de fapt vorbea dintr-un loc profund al iubirii pure, de unde cuvintele spuse sunt uitate, doar inima retine iubirea si multumirea lucrului indeplinit.

Dupa ce multumirea noastra s-a calmat Asthar Sheran ne-a contactat:

“Ceea ce s-a intamplat azi, a fost un lucru in echipa, deosebit de frumos si important. S-a realizat conlucrarea constienta dintre voi, in plan fizic si noi in alt plan dimensional. Echipa mea va spune un bravoooo! puternic si va lauda pe toti care ati conlucrat Este pentru prima data cand voi ati devenit capabili sa realizati asa ceva. Noi, cei de aici, suntem foarte mandri de voi. Intr-adevar acele forte, de alte vibratii, care au fost in sala, au ramas inmarmurite de forta si puterea iubirii voastre; nu s-au asteptat la asa un raspuns si asa o vibratie din partea voastra. Ei au fost luati prin surpridere si nu-si pot explica, inca nu sunt lamuriti ce s-a intamplat. E ca si cum cineva le-a tras presul de sub picioare. Noi venim acum cu energia iubirii sa restabilim, sa aducem echilibrul in tot si in toate, ca sa restabilim iubirea, pacea si armonia in inimile tuturor, ca totul sa mearga catre o vibratie inalta. Suntem foarte mandri de voi si de modul cum am colaborat si ne-am conectat. Totul a fost intr-o aliniere, intr-o perfecta sincronicitate. Va multumim. Izbanda este a Luminii, este epoca de glorie a Luminii, prin voi ea a inceput.
Va multumim si va imbratisam”

Niciun comentariu: