sâmbătă, 13 septembrie 2008

Maitreya Cristul Planetar

Iesim usor din campul magnetic al Pamantului si patrundem in campul de Lumina christica. Suntem trei persoane. Energia cristalina si cel care si-a facut simtita prezenta intr-o Lumina orbitoare alba, alb-laptos, argintiu, este Maitreya Cristul; suntem in aceasta Lumina in care constiinta noastra este prezenta. Inspiram si aducem Lumina ca pe o briza in toate corpurile. O lasam sa curga prin corpul fizic catre centrul Mamei Pamant. Suntem in inima Cristului.
Permitem sa ne hraneasca, permitem sa patrunda in toate aspectele noastre si ne permitem sa ne contopim cu Lumina lui.
’’Eu sunt Cristul Planetar, la Lumina si la chemarea mea, voi sunteti acum prezenti, ca sa primiti Lumina ce o revars catre voi.
Sunteti acum trei canale de Lumina christica ce va afundati, va prelungiti catre celelalte canale de pe Mama Pamant, pana in centrul galactic al Pamantului. Voi sunteti o mica galaxie cu rol de a ghida Lumina catre planete sateliti din interiorul Pamantului.’’
Explica despre Pamant, ca are mai multe corpuri si, in planurile dimensionale din interiorul lui sunt aceste planete.
’’Voi, prin Lumina pe care o trimiteti, activati aceste planete sinonime cu centrii galactici ai Pamantului. Eu va ajut sa deveniti focare de energie disponibila pentru alte centre ale Pamantului. Veti activa aceste centre ale Pamantului, sunteti centre enegetice principale, incarcati de la sursa suprema --- nu sunteti oameni, scoateti din capul vostru ca sunteti oameni. Sunteti planete, sunteti un cumul de foc, un cumul de energii in acest corp uman; corpul uman pentru voi este un costum, un machiaj ca sa nu speriati oamenii, ca sa fiti in concordanta cu ce este pe Pamant, dar voi sunteti un vulcan energetic care acum va primiti intrega voastra energie pentru a activa alte centre din interiorul Pamantului; sunt si altii ca voi, sunt si alte centre energetice in interiorul Pamantului pe care nu le vedeti.
Acum sunteti conectati cu ele. Eu ajut aceasta conexiune sa se faca si voi sa intelegeti ca sunteti centri cu o constiinta deosebit de inalta ce aveti ca instrumente Lumina si Iubirea. Lumina din voi, de o forta neobisnuita, nu va dati seama, nici nu o puteti inca folosi la adevarata ei valoare. Treptat veti descoperi aspectele voastre si veti gasi toate partile voastre componente. Le veti descoperi, le veti gasi, le veti uni. In acest moment eu va dau un start de pornire dupa care voi, prin propria forta, va veti deschide, activa energia. Aceasta Forta va creste treptat in voi. Veti invata sa o folositi, caci o veti folosi nu numai la ridicarea vibratiilor voastre, ci si pentru Planeta. Voi nu veti lucra in mod special cu oamenii, veti depasi aceasta etapa, veti lucra la un plan planetar pentru ca fortele voastre fiind atat de mari, le veti distribui prin intermediul Planetei. Forta fiind mare le veti darui unui corp capabil sa le primeasca si la randul sau le va distribui diminuat catre cei din jur. Nivelul vostru de constiinta se ridica cu fiecare moment cand luati contac cu Cristul din interiorul vostru, Cristul Planetar. Aceasta energie christica, cand o aduceti in centrul vostru, are efect de expandare cu actiune asupra constiintei voastre. Energia cristica, va vindeca si aliniaza in multe planuri si aspecte ale voastre, coboara in interior in multe planuri, realizand o uniune intre planurile interioare si exterioare ale voastre.
Va intra in celula scanteie divina a esentei din centrul vostru, implantandu-se la acel nivel, celula ADN ancorandu-se. Celula, devine si este un ghid permanent, un ghid cu foarte multe particularitati ---fiind sursa divina suprema, inima lui Dumnezeu. In jurul acestui punct voi veti gravita; e ca un nucleu primordial al vostru ce va constitui si un punct de echilibru ---- punctul vostru de echilibru. Am mers profund in voi ca sa intelegeti anumite aspecte la care sa va aliniati cand vor avea loc schimbari in voi si in jur.

Acum revin la triunghiul care il formati ca sa intelegeti ca el se expandeaza in interiorul si exteriorul vostru, face conexiuni acum cu Mama Pamant, la fel si cu planurile superioare, cu Marele Soare Central catre nivele de constiinta pe alte planuri, si acum acest triunghi ma reprezinta pe mine, Cristul, in planul in care sunteti. Eu permit componentelor mele sa se scurga prin voi catre planurile Planetei si Omenirii. Eman iubire pura neconditionata catre voi, sa fiti plini cu ea si permiteti sa curga mai departe catre planurile vecine voua.
Priviti in ochii mei, lasati-va patrunsi de tot ce vedeti pe chipul meu; tot ce vedeti sunt coduri de lumina si permiteti sa se rasfranga in Lumina voastra. Eu curg in voi, curg prin voi, curg in cei din jurul vostru, deschideti-va inimile, deschideti centrele voastre de foc sa primiti o Lumina si mai puternica si mai intensa; este o Lumina a vietii, o Lumina datatoare de viata si voi dati viata Planetei. Va veni momentul cand tot ce lucrati se va materializa extrem de repede.
Acum, am sa cobor forma voastra (de triunghi de Lumina), intr-un loc adanc, in ocean si voi lasa, daca imi permiteti, holograme energetice ale voastre sa radieze mereu Lumina Cristului; vor fi 3 piloni de lumina in forma de triunghi, de care voi sa stiti, care vor emana energia christica cu rasunet in toate planurile existente pe Planeta; acest triunghi isi va manifesta undele ca reverberatii si sunt puncte pe care eu pot sa le incarc cu mai multa putere, fara sa va dauneze, ca o amprenta a voastra, puncte ce vor emana o lumina mai puternica. Lumina va pleca ca adevarate faruri prin apa si in jos catre Paman. Oricand va puteti retrage aceasta energie, stalpii deja sunt implantati – era nevoie de noi pentru implantare - si acum, plantez la mijlocul pilonilor, trei cristale foarte mari - 3 cristale cristice ovale, cu lumina intensificata’’
Ele ne reprezinta.
Revenim pe pamant din ocean .... in corp avem corespondentele cristalelor. Maitreya isi intensifica Lumina/constiinta; o trimite in jur. Simtim cristalele cum lucreaza, simtim marea lui iubire pentru viata, omenire, pentru Planeta.
Ne multumeste ca am fost si suntem prezenti, se retrage, dar ne spunem sa simtim curgerea energiilor. S-a retras .... ramanem inconjurati de entitati de lumina din categoria ingerilor care ne privesc si simt ca invata de la noi. Apar flori de lumina cu care impodobim Planeta ...... sub ochii nostri se formeaza noua Lume ce a imbratisat energia cristica, Noul Pamant .....noi, incet, ne retragem, dar voi ramaneti in energia cristului Maitreya.

Niciun comentariu: