vineri, 10 octombrie 2008

Lord Sananda si Maria Magdalena

Energia Lordului Sananda si a Mariei Magdalena, sunt langa noi. St Germain, doreste o ridicare vibrationala a noastra. Urcam pe o alta treapta mai inalta de vibratie. Energia care se apropie mai mult de inimile noastre este a Lordului Sananda. Este o energie puternica care ne imbratiseaza ne cuprinde si ne vorbeste:

“Ma aflu, azi aici cu voi, in deplina mea iubire si Lumina pentru a pune pe fruntile voastre Lumina mea. Doresc sa deveniti farurile mele de Lumina la acest moment de schimbare. Sunteti inaintasii acestor vremuri, doresc sa fiti putermnici si sa va pastrati echilibrul. Eu aduc asupra voastra Lumina mea vindecatoare care va va ajuta sa eliberati energiile de disconfort care mai sunt in celulele voastre, pentru ca prin vremurile prin care voi treceti, sa ramaneti permanent in echilibru. Energia cristica a carei forta creste permanent in corpurile voastre energetice, va va ajuta sa depasiti momentele dificile prin care veti trece, devenind in acelasi timp faruri de lumina pentru cei din jurul vostru. As dori sa nu va uitati responsabilitatile, as dori sa va reamintesc ca voi ati facut candva niste promisiuni, as dori sa va reamintesc, ca sunteti mai mult decat oameni si ca ceea ce incepeti voi sa faceti, depaseste sfera aspectelor personale. Voi deveniti reprezentanti ai unei comunitati si actiunile voastre vor reflecta comunitatea, comunitatea grup careia ii veti apartine. Va veti gasi unii cu altii si veti forma comunitati grup. Actiunile voastre vor fi cu un scop maret pentru aceste comunitati de care veti apartine. Totul se va lumina in voi si veti intelege. Puterea de a intelege de a va intelege pe voi ca entitate divina, cu scop maret pentru care ati venit, se va deschide. Comunicarea voastra cu tot ceea ce este in jurul vostru, cu celelalte aspecte ale naturii, se va contura. Voi incepeti sa deveniti fiintele marete care ati fost la inceput si veti lucra in acest sens. Noi, Echipa, suntem mereu cu voi si va vom sustine in acest sens. Dar constientizarile va vor apartine. Dorim sa va facem calea cat mai lina si mai usoara, dar sa ne permiteti. Cu cat ne veti vizualiza, mai mult langa voi, cu atat colaborarea va fi mai perfecta. Eu va daruiesc acum, tot ceea ce voi aveti nevoie la acest moment.

Sa nu uitati rolul vostru, al vostru al romanilor, este un rol deosebit si ne-ar place sa descoperiti in voi insiva cate ceva din acest rol. Noi intoarcem catre voi aceasta intrebare si ne-ar face placere sa ne raspundeti. Ne puteti raspunde oricand, chiar si in gand ca noi vom intelege. Acum permiteti-ne sa va mai oferim un dar; este un dar puternic de lumina pe care noi dorim sa-l punem pe fruntile voastre. Poate o sa ghiciti, caci noi intensificam Lumina ca sa-l vedeti. Dar, va dam raspunsul: este Steaua Romaniei. Intensificam Lumina sa o simtiti cat mai puternic pe fruntile voastre. Cu aceasta stea, voi sunteti recunoscuti si este un simbol deosebit de important. Prin ea voi aveti o conectie puternica cu tara voastra; este un cod personal, care va va ajuta. Veti deschide multe usi/portaluri cu aceasta stea. Noi acum o ancoram profund si o pecetluim pe fruntile voastre.

Va multumim pentru faptul ca ati venit aici la noi si v-ati dat permisiunea sa urcati in aceasta vibratie inalta.

Va multumim

Acum, aici cu noi, este Echipa fara Nume, care trimit spre noi, o energie alba ce ne infasoara. Un alb argintiu, puternic. Prin acest alb argintiu, inainteaza catre noi, St-Germain. Se opreste si ne asteapta sa ne apropiem de el. Are in energia sa cristale albastre pt noi. Cu aceste cristale albastre va trece pe la fiecare sa ni le ofere; cristalele sunt puse pe centrul capului fiecaruia dintre noi; sunt cristale de un albastru violet, cristale care vor patrunde in corpurile noastre energetice: ele patrund si noi le permitem sa-si desfasoare lucrarea pe care o au de facut. Ele vor actiona in corpurile noastre activand, deblocand si luandu-si locurile in corpul nostru. Sunt cristale cu virtuti divine, care ne ajuta sa ne recapatam anumite aptitudini divine de care am uitat. Simtiti-le cum isi gasesc locul. In acele locuri le veti simti cum stralucesc foarte intens. St-Germain ne ajuta sa simtim. Ne asteapta ca fiecare sa aiba o intelegere asupra lui insusi. Ne invaluie in energia violet isi intensifica energia pentru o crestere a vibratiei noastre si energia alba bordata cu auriu ne invaluie. Pur si simplu ne impinge de la spate sa urcam pentru a ne creste vibratiile….respiram profund. Energia sa, in continuare ne imbratiseaza si usor el trece in spatele noastru si face loc energiei Lordului Sananda.

El vine cu energia cristica care ne inunda acum inimile, impreuna cu energia Mariei Magdalena :

“Dragi prieteni romani, eu sunt Maria Magdalena si vin la voi cu iubirea mea pe care v-o impartasesc. Eu sunt alaturi de preaiubitul meu Lord Sananda si astazi as vrea sa va vorbesc despre iubirea de cuplu, despre iubirea celor doi iubiti care au venit pe pamant pentru a manifesta aceasta iubire si pe care voi sa o duceti acum mai departe. Iubirea noastra este o iubire sacra care depaseste orice margine de inchipuire lumeasca. Noi vrem sa insamantam aceasta iubire in inimile voastre ca voi sa o manifestati acum pe planeta, ca tot ce inseamna neintelegere intre barbat si femeie sa dispara. Sa fie un echilibru si o armonie perfecta, sa reprezentati pe cei doi, masculinul si femininul divin la cea mai inalta viziune si armonie De fapt aceste seminte sunt in voi, eu as vrea numai sa le stropesc cu iubirea mea si a Lordului Sananda ca ele sa inceapa sa incolteasca, sa se iveasca, sa le traiti, sa le simtiti si apoi sa le manifestati, ca energiile aceastea din noi sa fie in voi si cand pasiti acolo pe Pamant lumea sa va recunoasca, sa intoarca capul dupa cei doi iubiti si sa doreasca sa traiasca aceasta iubire fara seaman. Noi acum trecem pe la fiecare dintre voi, sa atingem si sa punem tot ce este mai sfant si mai frumos, ca cei doi care reprezinta perechea divina, sa va recunoasteti in voi in primul rand si sa fiti recunoscuti de catre ceilalti in mijlocul carora voi traiti. Permiteti-ne sa atingem inimile voastre, permiteti-ne sa atingem ceea ce sadim acum si ceea ce este deja sadit in voi. Permiteti-ne sa punem acesti stropi de iubire care sa creasca si voi sa manifestati ceea ce noi am manifestat la vremea noastra. Deschideti-va inimile, ca tot ceea ce este mai frumos in inimile noastre sa ancoram in inimile voastre.

Eu, impreuna cu preaiubitul meu Lord Sananda, trec acum pe la fiecare si va atingem cu soapta noastra de iubire, cu soapta inimilor noastre si aprindem flacarile iubirii sacre in voi, a iubirii intre masculinul divin si femininul divin, a iubirii de cuplu, a iubirii de parteneri. Ingerii si echipa care este in jurul vostru vor sufla asupra voastra aceasta flaca a iubirii dintre cei doi parteneri. Cristalele iubirii noastre pe care noi acum le ancoram, aceste cristale de iubire si aceasta flacara pe care o activam sa se deschida cu toata forta ei si aceasta flacara sa o purtati pretutindeni, cu fruntea sus, cu inima deschisa, sa inlaturati toate limitarile, toate obstacolele, care pot fi puse de altii in calea acestei iubiri si sa traiti voi insiva iubirea noastra in cea mai pura, in cel mai sacru adevar al inimilor voastre; fiti binecuvantati in aceasta iubire. Este binecuvantarea mea si a Lordului Sananda asupra voastra. Preluati-va daca vreti aceasta responsabilitate, ca aceasta flacara sa o purtati in lume. Noi va binecuvantam si va multumim ca ati ales acest lucru. Flacara pe care voi o veti darui acum planetei, se va extinde prin voi"

Niciun comentariu: