luni, 8 septembrie 2008

Echipa angelica

Sunteti pe o frecventa de perceptie mai inalta. Documentarea voastra se va face de acum la un alt nivel informational, dat fiind faptul ca tot ce primiti, voi transmiteti. Acuratetea voastra este buna si perceptiile senzoriale vi s-au accentuat. Suntem multumiti.
Recunoastem ca ritmul este intens si incepem sa va marim cantitatea de energie si va crestem frecventa si lumina ca hrana pentru corpul vostru. Dorim sa rezistati acestui ritm de lucru, mai bine zis, corpul vostru sa reziste la un ritm accelerat de a primi lumina.
Sadim in voi nadejdea sa intelegeti importanta activitatii voastre ca fiinte de lumina si rolul pe care voi il aveti pentru ascensiunea planetei. Urmeaza acum pe planeta cateva momente cheie cu rol in desfasurarea evolutiei voastre si a ei. Tot ceea ce faceti pentru sustinerea acestor momente, este binevenit. Toate gandurile oamenilor, de sustinere, vor ajuta la ancorarea luminii si iubirii pe planeta. Noi venim acum la voi intr-un glas si suntem echipa voastra de colaborare, echipa angelica. Venim si va rugam sa fiti aproape de noi, cu noi, in tot ceea ce este de facut.
Va multumim

Niciun comentariu: