miercuri, 4 martie 2020

Constiinte echilibrate si prezente pe planeta
Suntem in acest spatiu de mare siguranta. Respirati pana il simtiti.
Ce vedeti in jur este creatia voastra. Va aflati in plina ascensiune planetara. Planeta este incantata de deschiderile oamenilor. Ea isi desfasoara propriul ei program.
Sunt multe entitati care o sustin. Simtiti constiinta lui Metatron, Mihail, Raphael, Kuthumi, Saint-Germain, Tobias, Yeshua, Quann Yin si multe alte constiinte. Pe masura ce frica se elibereaza, observati pe planeta diferite atitudini.
 Observati simptomul fricii cu dezechilibrele ei, care se manifesta pretutindeni. 
Arhanghelul Raphael lucreaza acum cu fiecare dintre umani, ajutandu-i sa treaca prin frica, sa se mobilizeze, sa-si integreze divinitatea si sa atinga spatiul sigur al compasiunii.
 Este o miscare grandioasa, acum, pe planeta. O deplasare din constiinta de frica spre un spatiu si o constiinta a increderii de sine. Arhanghelul Raphael va ia de mana, ajutandu-va sa priviti frica in fata si sa o eliberati prin respiratie. Pastrati o atitudine calma si increzatoare.
Ceea ce vedeti in exterior, este un mers firesc, este evolutia fireasca a umanitatii ce paraseste dimensiunea suferintei, a fricii, a manipularii, alegand constient un spatiu al libertatii si al increderii de sine. Un spatiu dincolo de suferinta, de boala, de saracie.
 Practic, este o alegere constienta. Gata cu aceste dezechilibre, gata cu suferinta. Evolutia omenirii nu poate fi tinuta in loc. Este un mers firesc, odata ce constiinta exista pe planeta. Toate constiintele enumerate sunt ancorate in planul Pamantului. Astfel ca, exista oaze de echilibru (energie echilibrata) pe intreaga planeta, exista oameni echilibrati pe intreaga planeta. Totul merge inainte si nu poate fi oprit.
Respirati si simtiti increderea si aerul de LIBERTATE.
Si asa este!
Constiinta lui Metatron, Saint-Germain, Tobias, Yeshua ...


Niciun comentariu: