duminică, 23 februarie 2020

O privire catre interior-2







Corpul are in interior foarte multe energii vechi care trebuiesc eliberate. Cand esti pe calea evolutiei, Intunericul din interior iese, vine la suprafata in diverse imprejurari pentru a fi eliberat. Are o gama foarte larga de manifestari. Apar stari precum atac de panica, frica, manie, vinovatia, remuscari, mila, neiertare, neincredere si multe alte suferinte.
Este un tablou prin care ai exprimat dualitatea, ai trait aceste stari si este in regula.
Acum, dat fiind ca esti pe calea evolutiei, a schimbarii interioare, ele devin doar energii vechi ce “striga” dupa ajutorul tau pentru a fi eliberate.
Pentru a privi o frica in fata si a nu o lua la fuga ai nevoie pentru sprijin de Divinitatea ta.
O inspiri, ii permiti sa iti umple corpul pentru a-ti oferi un echilibru, o stapanire de sine. Altfel nu rezisti: plangi, intri in frica, anxietate, depresie.
Inspiri in interior Divinitatea si te intrebi ce ai de facut. Este vorba de a elibera si transmuta energii vechi ce sunt in corp. Abordarea lor se face dintr-un loc al echilibrului pentru ca altfel se intorc asupra ta si te ataca.
Sunt multe energii vechi si dezechilibrate in corp care au legatura cu dualitatea initiala dintre masculin si feminin.
Pe masura ce treci prin schimbari si evoluezi pe plan personal, apar din interior toate dezechilibrele. Ocupa-te de ele. Intelege ca sunt acolo cu un rost si ca in final vor sa fie eliberate. Cand o energie intunecata este eliberata, iti permite sa te inalti la un nivel mai inalt.
De fapt energia intunecata este in slujba ta, te serveste, te ajuta sa mergi pe calea ta de Inaltare.
Important este sa o eliberezi corect pentru a nu-ti exploda in fata. Este o lege elementara a fizicii spirituale.
Alege sa eliberezi constient.


Niciun comentariu: