joi, 1 august 2019

Ghidarea


                       
Am bucuria sa fiu un “conector” pentru o familie tanara care a ales constient sa aduca pe Pamant o entitate ce nu a mai fost niciodata aici, nu a mai avut nici o viata printre oameni. Este un cristal. Cristalele au inceput sa soseasca in planul terestru cam dupa anii 2009.
 Ele prin alegerea lor constienta merg inainte de a veni pe Pamant intr-un spatiu energetic de pregatire, studiind diferite aspecte ale vietii si manifestarii umane. Se pregatesc si isi propun anumite experiente pe care sa le implineasca si de obicei sunt experiente revolutionare  pentru umanitate .
Parintii l-au ales in mod constient, sunt foarte deschisi, au depasit convenientele constiintei de masa si stiu ca ei sunt doar o gazda pentru aceasta fiinta – un nivel de mare constienta ce va fi de mare ajutor pentru Cristal.
Pasii de conectare pe care i-am ghidat intre viitoarea mama si entitate, au aparut din interior, simplu si foarte natural iar conexiunea/intalnirea cu cristalul a fost o explozie de bucurie si o stralucire efectiv de cristal.
( toate descrierile planurilor interioare sunt foarte sarace in cuvinte, conectati- va cu inima la energia  povestirii si permiteti-va sa simtiti )
Cristalul stralucea in spatiul acelui “uter celest”; practic alegerea constienta a mamei face prima cale si Cristalul a raspuns. Este prezent printr-o stralucire ce iti merge la inima si stii ca s-a realizat intalnirea. Totul este sublim, armonios si coplesitor pana la lacrimi. In acel, sa zicem peisaj de basm simti fiintele angelice care te sustin si te incurajeaza sa realizezi conexiunea dintre fiinta angelica si ingerii deja intrupati, parintii. Ooo ! ce activitate se simtea in acel “uter celest “.

Mai tarziu dupa ce conexiunile dintre Cristal si mama au fost facute, am fost din nou absorbita in alte spatii ale reamintirii. Simt ca sunt atrasa in mijlocul unei energii materne, asemenea unui pantec urias,  energia materna a lui Isis.
Primesc ce mi se ofera si pare a veni dintr-un trecut indepartat. De fapt ce primesc este al meu, o energie sacra de ghidare si conectare pentru femeile ce aleg sa fie gazde pentru ingerii ce vor sa soseasca pe Pamant. Este propria mea energie si aspect uitat undeva si revenit acum datorita acestui Cristal.
 Este o energie spirituala deosebita dublata de energia imensei forte de viata, energia materna de iubire, hranire si ingrijire. Imi doresc din toata inima sa o simtiti pentru a intelege ce inseamna forta vietii, este colosala. Dar nu e forta, nu e putere de lupta este, este mareata, o hrana, o esenta a viatii grandioasa. Of,nu poate fi pusa in cuvinte.
Energia curgea si ma ajuta sa simt frumusetea si sacralitatea momentului cand existi si ajuti la conexiunea dintre dimensiunea fizica – mama si dimensiunea angelica- ingerul
Simti curgerea de energie dintr-o dimensiune in alta, ele fiind total diferite, simti calauzirea atator fiinte angelice ce vegheaza calatoria.
Am primit ceea ce am fost de mult, un conector la energiile nasterii. Am simtit ca ma intalnesc cu aspectele mele de ghidare din timpuri trecute. Energia, aspectul de “ conector” este stralucitor, bland dar si coplesitor. Integrarea aspectului s-a petrecut printre lacrimi si bucuria regasirii cu mine insami.
Simt ca sunt in alte timpuri, chiar diverse locuri, alaturi de mame, calauzind, incurajand, fiind alaturi. Este o frumoasa reamintire si o mare bucurie a sufletului. Simt ca sunt acasa cu mine insami.

Bucuria de a fi mama, de a fi tata.
Este o creatie, multe evenimente se petrec in ambele corpuri. Nu este doar un act fizic, este unul spiritual, coplesitor de frumos. Parintii, la nivel foarte intim celular, au o intreaga retea energetica conectata cu “ pantecul celest” – un uter urias energetic in care sta cele 9 luni fiinta energetica pana se produce nasterea.
Daca privesti limitat acest proces miraculos, vezi doar un embrion ce se dezvolta  intr-o burtica. Intelegere extrem de limitata. Pierzi maretia si frumusetea fortei vietii calauzitoare prin dimensiuni diferite, ce ghideaza o fiinta angelica cu corp de lumina sa patrunda intr-o dimensiune densa a materiei.
Forte imense ale unui intreg univers guverneaza acest eveniment, miraculos prin el insusi chiar de la inceputul aparitiei sale.

Este momentul ca viitorii parinti sa cunoasca aceste informatii pentru a-si face pregatirile fizice si emotionale in vederea primirii acestor minunate entitati.
Este vorba de respiratia constienta care ajuta la eliberarea si echilibrarea energiilor nepotrivite din corp, a ingriji si aprecia corpul care astfel devine curat, vibrant energetic si echilibrat. Corpul, nu doar al mamei ci si al tatalui trece prin enorme si minunate schimbari, toate naturale si firesti.  Ambii parinti participa chiar daca exista un singur uter.
Coordonarea in aceste momente este benefica pentru amandoi, isi vor simti copilul inainte de nastere, conectarea cu el aduce multa bucurie si o calatorie usoara de ambele parti.
Ce magic moment este, cand tu ca viitor parinte faci o alegere constienta sa ajuti sa soseasca in acest plan dens al materiei….un inger.
Si asa este, eu exist.

Niciun comentariu: