sâmbătă, 3 august 2019

Emotiile



Cine nu le cunoaste! Toti le avem si ne batem capul sau nu, sa scapam de ele. Este posibil? DA! Este posibil. Ele sunt la capitolul a te ingriji si atingi beneficii uriase, trecand de la o pozitie incomoda, de disconfort  emotional la o stare de liniste si pace interioara.
Cunoasteti starea de frica, de panica, de suparare. Le preferati, pe acestea in locul  bucuriei si al sanatatii? Desigur ca nu.
Emotiile negative sunt cele mai nesanatoase energii pentru sanatatea omului.
O emotie negativa este o energie distructiva care macina incet, incet celula si o transforma intr-un fel de “capcaun” al omului, il mananca. Are o gura mare, mare care te inhata fara sa iti dai seama. Acel corp tanar de care erai atat de mandru/a, sexi, atat de admirat, pe nesimtite l-ai transformat intr-o sperietoare.
 Emotiile precum frica, ura, ne-iertarea, disperarea, revolta, tristetea, suferinta … (lista este lunga) toate sunt energii de ne-iubire ce actioneaza in corp asemenea unui acid sulfuric.
Pana cand sa le toleram?
Aceste energii sunt prezente in toate celulele corpului, le modifica functiile lor firesti si instaleaza ceea ce au fost numite boli. Organele sunt afectate si perturbate iar comportamentul uman devine unul dependent de pilule amare, plasturi, alifii ce miros a pucioasa… Subiectul preferat devine acum, cum ti-a priit namolul sau cura cu sare amara.
Puff ce miros ai, imi muta nasul din loc. Cativa ani in urma miroseai a Chanel sau Amarige.
Ce s-a intamplat ?
Vrei sa pleci intr-o excursie? Tocmai atunci te dor picioarele sau faci febra.
Este ziua nuntii? Intri in panica si o iei la fuga.
Cineva iti spune ca te iubeste ? Pe fata ai bube si tu raspunzi ca nu e momentul potrivit.
A mai ramas loc pentru bucurie? Nici vorba.
Mai ai chef de viata? Despre ce vorbesti?
Stai bine financiar, ai relatii bune cu familia sau cu colegii?
Dai din umeri, spui ca ai imbatranit.
Practic, boala, esecurile sunt o acumulare de energii negative in corpul tau, cu repercursiuni in toate domeniile vietii tale.

Energia benefica tie si vietii tale este una singura: IUBIREA

Alege sa inlocuiesti bagajul greoi si nefolositor cu cea mai frumoasa, cea mai vie si vesela energie: iubirea. Se poate!
Sunt momente pe care sa ti le acorzi, sa intri in acest topogan al emotiilor, sa le privesti si sa le transformi. Inveti a te iubi pe tine insuti.

 Cand ma voi intalni cu tine iti voi spune ca nu te-ai schimbat de loc. Oooo! Ce parfum folosesti?
Imi vei raspunde: Bucuria vietii.

Niciun comentariu: