miercuri, 31 iulie 2019

Nasterea, ce miracol !



O fiinta nepamanteana alege sa aiba o experienta pamanteana. Este atrasa de acest plan dens, al polaritatilor, al experientelor tangibile prin intermediul unui corp fizic. Ce experienta!
 Fiinta hotaraste ca in urma unor transformari miraculoase sa se nasca intr-un trup finit, dens aflat in alt mediu decat al sau natural. Cate sentimente va experimenta aici si cate povocari cu care sa se intalneasca! Le va face fata sau se va scufunda in uitare totala? 
Putem ajuta o astfel de fiinta care revine dupa multe intrupari sau poate vine pentru prima data pe Pamant?
 Sigur ca putem ajuta.
Putem transmite parintilor sa faca o alegere constienta ca doresc sa aduca un copil in viata lor. Este foarte importanta aceasta alegere constienta a ambilor parinti.

De unde vin copiii?
Cine sunt ei ?
Unde isi petrec “timpul” pana a veni pe Pamant?
Cine ocupa acel micut corp si cand anume il ocupa?
Populatia lumii creste foarte mult, cum este posibil aceasta?
Se pare ca prea putini parinti isi pun aceste intrebari. Dar daca si le-ar pune?

Procesul biologic ce are loc prin unirea spermatozoidului cu ovulul, cresterea fatului in uter si nasterea lui este deja un proces inteles si acceptat. Aceasta este tot?
Ce se petrece pe partea cealalta pana la momentul nasterii?
In Grecia antica exista obiceiul de a se face pregatiri ambilor parinti. Existau persoane in serviciul ambilor cu rolul de a ajuta la conectarea energiilor. Mama si tatal-gazda erau ajutati sa se conecteze spiritual/energetic cu entitatea ce urma sa soseasca. Se dezvolta asfel o relatie energetica cu entitatea ce se apropia de planul terestru, aducandu-i incurajare, iubire, facandu-i tranzitia mult mai usoara si mai constienta. Entitatea coboara din taramuri non-fizice in materie in lungul unei cai energetice create cu mult, mult timp in urma.
Asistarea mamei si tatalui-gazda, stabilirea legaturii energetice dintre ei va facilita si intr-o parte si in cealalta.
“Asistentele” in Grecia antica erau cunoscute  ca “ cel ce conecteaza, cel ce face legatura pentru nastere”. Ele erau un slujitor al Spiritului, un ajutor al celui ce o slujeste pe Isis, cel care ghideaza energiile nasterii acum in sprijinul entitatii ce urmeaza sa soseasca.
Aceasta asistare nu se confunda cu asistenta oferita de moasa, sora medicala sau doctor. Aceasta persoana ce ii ajuta pe parinti are un rol diferit, ea face legatura energetica dintre acestia si entitatea ce a ales sa vina. Are loc o echilibrare energetica in corpul ambilor parinti, sunt eliberate energii nesanatoase si sarcina decurge mult mai usor. Aceste conexiuni energetice cresc forta de viata din fetus, nasterea va fi mai usoara, eventuale complicatii sunt evitate, copii  sanatosi in primii lor ani.
Aceste practici revin acum caci aceste conexiuni se realizeaza prin respiratie constienta, echilibrand si usurand calea viitorului copil. Se creaza un mediu de primire, iubitor, cald plin cu compasiune , prielnic unei dezvoltari rapide si sanatoase.
Da, putem ajuta.

Niciun comentariu: