miercuri, 4 septembrie 2019

Consiliere



Consiliez cupluri ce doresc echilibrarea corpului, a mintii si a spiritului in vederea nasterii in lumea fizica a unei entitati angelice. Exista metode simple de vindecare si echilibrare a traumelor emotionale, gen anxietate, frustrari, neincredere, vinovatie, nemultumiri, manie, agresivitate etc .
Dupa rezolvarea acestora, corpul intra in alt echilibru si vibratie pt a primi viitoarea fiinta angelica. Se stabilesc apoi conexiunile energetice dintre ambii parinti si viitorul copil, lucrandu-se pe toata perioada de sarcina, nastere si cateva luni dupa nastere.
Prin aceste conexiuni care se fac saptamanal “autostrada” energetica in lungul caruia coboara ingerasul, devine mai lina, iar nasterea este cea ce este, un proces natural si firesc.
Este de dorit ca nasterea sa fie o alegere constienta a ambilor parinti si ambii sa se implice, pentru ca desi embrionul se formeaza in pantecul mamei, micutul exista intr-un spatiu ce poate fi numit “pantec celest” si asista indirect la toate momentele prin care parintii trec pana la nastere. Ambele corpuri si al mamei si al tatalui trec prin transformari uriase alaturi de o intreaga echipa angelica care sustine si ghideaza “aterizarea” in lumea fizica.
Practic, are loc sosirea unui suflet dintr-o dimensiune non-fizica, in dimensiunea Pamantului, total diferita de prima. Spiritul isi concentreaza energia la maxim, isi coboara nivelul de vibratie si apoi o aduce in materie.
De cele mai multe ori materia se sperie si nu stie ce sa faca cu aceste energii de vibratie mai inalta decat ale ei si respinge.
Cu blandete si o ghidare simpla, se pot realiza conexiuni echilibrate intre parinti si ingeras. Sunt foarte multe entitati numite cristale sau cei “clari“, care doresc sa fie alesi de parinti. Vin pentru prima oara pe Pamant, au facut cursuri speciale si au in plan schimbari importante pentru umanitate. Ei vin la o alegere constienta, sunt foarte sensibili, foarte creativi si foarte independenti.
Putem fi impreuna daca asa veti simti, asistand acest miracol numit nastere, imbaindu-l in energia si constiinta noua.
Telefon 0744 676 992

Niciun comentariu: