marți, 8 ianuarie 2019

Din intelepciunea maestrului



In acest Acum ne intalnim. Rasunetul este mare, este puternic. Voi va invaluiti intr-o lumina stralucitoare si improspatati tot ceea ce sunteti. Este o lumina covarsitoare pt realitatea 3D umana. V-ati imbogatit cu constienta Eu sunt. Ati inteles ca sursa sunteti voi. Ati patruns intelesul Dumnezeului Launtric. Acestea toate isi exercita o influenta covarsitoare asupra realitatii fizice create de voi in Acum si careia ii permiteti acum transcenderea, schimbarea de la energia duala la energia qvadratica. Se petrece in celulele voastre.
Intelegeti mai profund natura relatiilor umane si natura relatiei cu energia ce va inconjoara. Este o dinamica noua pe care ati inteles-o si pe care o si aplicati. Eu Sunt-ul vostru, miezul, constienta voastra, rasare tot mai mult. Este o nastere continua propulsatoare si transformatoare. V-ati schimbat profund. Daca v-ati putea observa de pe alt plan, aproape nu ca nu v-ati recunoaste.
Acest proces de transformare, de schimbare a realitatii fizice, continua si va continua. Nu exista un punct terminus niciodata. Este doar o continuare de transformare.
Sunteti acum mult mai stapani si mai constienti de voi. Traiti constient si apreciati momentul ACUM. Sunteti mai conectati la intreaga fiinta si astfel, la realitatea fizica, dar si la realitatile inconjuratoare non fizice. Simturile se trezesc si aveti perceptia diferita acum, a acestei realitati, perceptie diferita a visului si perceptii diferite ale evenimentelor ce va inconjoara.
Voi insiva sunteti acum mai setosi de viata, de a o trai exprimandu-va sentimentele, comunicandu-va sentimentele cu cei din jur. A plecat perdeaua rusinii, a vinovatiei, a neincrederii si astfel pasiti netematori prin viata, caci ati simtit si, mai presus, ati inteles ca totul, totul va serveste, va ajuta sa traiti, sa fiti sanatosi, sa fiti abundenti, sa va simtiti bine pt a va exprima bucuria. Cand ati inteles toate acestea, iata-va luminosi, stralucitori pt ca ati depasit grijile.
 Sursa interioara a lui TOT CEEA CE ESTE, voi stiti acum ca va sustine si va ofera tot ce este necesar vietii.
Aceasta este intelepciunea Maestrului.
 Si asa este.

Niciun comentariu: