marți, 14 martie 2017

Fluturele


                                       
Suntem intr-un spatiu sigur. Suntem in spatiul de creatie al nostru personal. Este un spatiu plin cu energiile personale. Este un spatiu conectat cu ingerul uman-divin care suntem. In acest spatiu, creatorul din noi se manifesta. El isi elaboreaza energiile si le aranjeaza mai intai sub forma de energii ne-fizice, ca apoi prin deschiderea sa, le permite intrarea in planul materiei. Chiar energiile stiu ce au de facut in aceasta transformare din nonfizic in fizic. Ele vor raspunde pasiunii noastre creatoare. Prin permitere, acest spatiu devine un spatiu real, in care noi ne expandam, ne jucam cu aceste energii si cream. Este un spatiu al propriei noastre fiinte, un spatiu in Acum, in care se petrec transformarile noastre, echilibrarile, regenerarile.
Pe masura ce acest spatiu este creat cu imaginatia noastra intr-un plan nonfizic, dar foarte real, se va extinde si in planul fizic, insemnand realitatea noastra inconjuratoare. In acest spatiu sigur unde imaginatia abunda, creaza, dam drumul exprimarii tuturor viselor si dorintelor noastre.
 Acestea insa nu au a ramane doar aici. Spiritul insusi va dori sa le aduca in planul fizic pt a le experimenta. Deschidem deci portile acestui spatiu sigur, real, non fizic catre planul material si permitem ca tot ce am creat ca vis, sa se realizeze in realitatea imediat inconjuratoare.
Suntem fiinte multidimensionale si este firesc sa traim atat intr-o realitate palpabila, cat si intr-una nonfizica, nepalpabila catre care avem acces prin simtire si imaginatie. Simtirea si imaginatia sunt simturi atat umane cat si divine. Le folosim in ambele realitati si daca acum putem mentine doua planuri, prin deschiderea aptitudinilor noastre, existam si cream simultan pe mai multe planuri.
 Deja stim ca acolo unde este atentia, imaginatia, exista si constiinta in acel spatiu nonfizic. Este vorba de o extindere/expandare a constiintei noastre catre fiinta multidimensionala care suntem.
Respiram acum constient cu intreaga noastra fiinta din numeroasele planuri in care existam, realizand o intimitate la nivel de corp fizic cu maretul nostru Eu Sunt.
 Ne permitem sa constientizam deschiderea Maretei Fiinte catre toate spatiile noastre interioare si permitem aidoma unui fluture, sufletul nostru, sa se incante si sa-si faca zborul sau creator.
Si asa este.

Divinitatea mea a tinut mult sa exprim aceasta imagine de” fluture in zbor” pe care mi-a daruit-o pentru a intelege ca are loc iesirea din cocon.
Respiram si permitem aceasta iesire fireasca, coconul stie singur sa se dizolve.
Este firesc sa fii frumos, liber, gingas…….. adaugati  fiecare ce va doriti.

Pornim la zbor si ne imbratisam cu bucurie si iubireeeeeeeeeee!

Niciun comentariu: