miercuri, 22 martie 2017

Ceva din .....


Cu cateva zile inainte de intalnirea din 18 si 19 martie, entitatile angelice si-au anuntat prezenta pentru a intelege importanta momentului dincolo de temele noastre, ce se intampla in plan subtil si chiar mai mult, dincolo de intelegerea umanului.
Am selectat cateva momente chiar de inceput:
-“Asa este, precum iti spun. Te intalnesti cu cei de o seama cu tine. Iti expandezi/radiezi energia si constiinta. Realizezi deasemeni o expandare/lucrare energetica in acest spatiu al Bucurestiului. Energiile se expandeaza multidimensional in acest spatiu al Terrei si al taramurilor invecinate Terrei. Vei colabora atat cu ingerii umani divini, cat si cu familia angelica din diverse regate invecinate Terrei si din alte spatii mai indepartate.
Scoala ce o institui are reverberatii atat in planul fizic cat si in cel nonfizic. Vei realiza o conectare si integrare a acestor planuri eliberandu-le apoi pt a-si continua evolutia elevata. Astfel ca in jurul tau, in spatiul tau vor fi multe fiinte nonfizice sosite sa te sustina, sa te asiste iar energia te va servi.
 Si fiintele angelice si energiile sunt sosite pt a te servi. Planurile Terrei si spiritele Terrei vor participa deasemeni, dat fiind ca si constiinta ta se va expanda catre acestea. Fii binecuvantata  in tot ce faci si binecuvanteaza la randul tau spiritele naturii.
Tu vei lucra cu cei ce vin, cu elementele, cu aceste spirite ale naturii ce vor fi in spatiul vostru pt a va servi. Ele participa intru-totul in aceste zile si va vor insoti si in continuare daca li se permit serviciile. Ramai intr-o atitudine deschisa fata de tot si de toate, atat in exterior cat si in interiorul tau, permitand curgerea in ambele sensuri. “
Si asa este.
Continuare:
-“In acest acum totul se aseaza-pregateste, ca tot ce iti este de trebuinta/necesar sa fie in preajma ta. Deschide poarta. Permite. Potentialele patrund in spatiul tau. Eu insami, Divinitatea ta, ma apropii mai mult de tine. Patrund in spatiul umanului, in realitatea ta. Permite contopirea. Permite-mi expandarea. Respira constient impreuna cu mine. Lasa-ma sa curg in tot ce reprezinta vehiculul uman. Respira-ma, primeste-ma, fi constienta de mine, Divinul. Simte contopirea. Permite-mi.
 Devenim un tot uman-divin, creand un spatiu sigur si sacru. Unim fizicul cu nonfizicul, conceptul uman cu conceptul angelic dincolo de mental, in starea de fiintare. Toate acestea in planul terestru. Constientizeaza-ti simtirea. Fii constienta cu toate simturile umane deschise catre simturile divine. Permite ca acest proces sa se petreaca firesc, natural, gratios. Acest vehicul fizic este pregatit sa ma primeasca. Aceasta contopire nu se face brusc, ci pe mai multe etape, pt a savura senzualul acestei magnifice transformari. Increde-te in tine prin toate simturile, prin pasiunea ce se dezvaluie din profunzimea multiplelor noastre dimensiuni. Suntem o entitate grandioasa, mareata pt ca asa suntem….dintotdeauna. ( revarsa catre mine o imensa iubire )

-“Pentru tot ce faceti, bucuria este a Pamantului. Planeta se misca odata cu voi. Aceasta, prin toate spiritele ei colective, se misca, pulseaza, traieste odata cu voi. Ea isi transmite esentele ei pt a va servi, pt a le incorpora, integra si a le elibera cu tot ceea ce voi le veti oferi din laboratoarele voastre interioare, adica cu acea noua energie interioara.
 Totul doreste de pe aceasta planeta sa fie incorporat de voi si apoi eliberat, pt a atinge valente noi, echilibrari noi, transformari. Mirosul vostru energetic, este primit de planeta si absorbit cu nesat de toate entitatile spirit ale planetei.
Formati un grup asteptat, dorit, pt ca este acum momentul unor treceri fantastice spre alte nivele alte etape. Nu ne referim la oameni. Ele au nevoie de voi oamenii pt a face aceasta trecere. Omul isi va alege singur momentul acestei transformati-treceri. Astfel ca ele asteapta acest gen de moment, iar voi le oferiti oportunitatea schimbarilor. Apa, aerul, focul, pamantul, eterul toate sunt cu voi in acest moment, pt ca impreuna treceti pe un alt nivel de constienta, de energie, de structurare interioara.”

“Dinamica planetara se schimba in contextual miscarii enrgiilor din corpul vostru. Voi cei ce sunteti avangarda, determinati aceste miscari. As vrea sa le intelegi ca deplasari de energie/potentiale din spatile de vibratie si constienta limitata catre spatii, potentiale de constienta de diverse deschideri. Pe masura ce te extinzi in propriul sine simti aceasta deplasare, simti dinamica planetara. Simti deasemeni jocul fortelor duale, simti tendinta lor catre echilibrare, simti si rezistentele pe care ele le propaga si simti si pe cei ce continua jocul acelor forte. Devii un observator amplu si complet. Detii tu insati o dinamica energetica care se extinde in spatiile tale de cunoastere, spatii dintre care unele sunt in asteptare. Prin constientizarea lui EU Sunt, totul se schimba si treci pe alte nivele urmandu-ti evolutia.
Acum revenim la planeta. Aceasta ca spirit, permite alegerile facute de oameni pt experientele lor. Dar o parte din ea se propaga impreuna cu voi spre noua constiinta. Voi aduceti acest nou si voi astfel creati a doua planeta Pamant. Este reprezentata de constiinta voastra si de noile voastre alegeri.
 Voi traiti pe viu constient aceste oportunitati, Vechiul si Noul Pamant. Prin tot ce faceti in aceste zile, veti fi ghizi pt diferiti oameni sau alte entitati angelice care vor accesa la momentul potrivit tot ce radiati in aceste doua - tei zile. Nu este o lucrare doar pt voi. Este o lucrare generala care deschide ferestre accesibile la momentul alegerilor, respectivilor oameni. Acum acestea au un impact asupra magnificentei planetei, asupra campurilor ei informationale, a retelelor, a centrilor ei energetici. Totul se va propaga pe diferite nivele de constienta devenind accesibile tuturor.
Planeta cu toate spiritele naturii, a vietuitoarelor, a elementelor este o fiinta mareata, o familie.  Este guvernata de retelele ei, de energiile ei pure. Veti comunica cu ele printr-un limbaj dincolo de cuvinte, dincolo de mental. Sa-l numim un limbaj angelic. Fiinta voastra va fi o carte deschisa pt aceste spirite pt a realiza deschiderea necesara, schimbarile necesare din momentul intalnirii.
Noi cei ce-ti transmitem formam un glas unic al constiintei tale si a constiintei tuturor formelor spiritelor ce sunt alaturi de tine si te insotesc. Poti simti acum prezenta noastra si sa intelegi ca niciodata voi oamenii nu sunteti singuri.’’
Si asa esteNiciun comentariu: