joi, 2 martie 2017

Cele doua Planete Pamant - un martisor pentru toti


Anul 1999, an cu evenimentele:
1 – Retragerea ghizilor din campul nostru energetic.
2 – Intelegerea ca lumina si Intunericul ( fortele duale ) sa se reuneasca. Evenimentul a avut loc la nivelul inimii energiei Universului nostru ( Marele Soare Central ) si se propaga prin ADN- ul nostru.
3 – Inceputul a ceea ce este numit “Doua Planete Pamant“, doua lumi. Pamantul nu se rupe in doua; o parte a omenirii se “trezeste“ atinge un alt nivel de constienta si atrage noi energii, realizeaza noi creatii. O lume noua ce exista langa cea veche, o lume ce o poate percepe pe cea veche, dar de care cea veche habar nu are.

Maestrul ascensionat Adamus St. Germain a anuntat la inceputul acestui an – 2017, ca Cele doua Planete Pamant nu se vor uni. Alegerile la nivel de suflet al oamenilor au fost diferite.
Exista alegerea de a ramane pe Vechiul Pamant, de a experimenta inca dualitatea, reincarnarile, iar ca tehnologie inteligenta artificiala.
Pe Noul Pamant se experimenteaza integrarea tuturor polaritatilor si manifestarea divinitatii in acest corp fizic.
Astfel, noi, cei de pe Noul Pamant, ne cream navele spatiale proprii, ne cream propria noastra planeta, ne cream propria realitate si propria noastra dimensiune noua. Acest proces conduce spre a fi o fiinta suverana pentru care creatiile sunt rapide si nu sunt dependente de constiinta de masa sau de alti oameni.
Noul Pamant are toate atributele Pamantului fizic, fara restrictii sau limitari si functioneaza pe alt sistem de retele, diferit de cele ale Vechiului Pamant.
Noul Pamant este o biblioteca, un loc de relaxare si refacere, un loc de instruire, un loc de cercetare energetica si apoi de propulsare catre Al Treilea Cerc unde ne vom manifesta ca Dumnezeu total, ca un creator total cand cream propriile universuri.
Pe Noul Pamant, Sufletul vrea sa descoperi cum este cu adevarat sa fii suveran, sa manifesti libertate totala, capacitate de creatie si ca suntem Dumnezeu.
De asemenea, vom descoperi fantastica iubire pentru tot ce exista in interiorul nostru.
 Simtiti ce alege Sufletul vostru si faceti alegeri clare si constiente.

Oferiti-va acest minunat martisor al acestei Primaveri.


  

Niciun comentariu: