sâmbătă, 2 aprilie 2016

Zamolxe si Strabunul

                         
Am simtit chemarea lui Zamolxe. Ma ajuta sa ma conectez la el si ne ghideaza spre  platoul Bucegilor. 
In fata noastra este una din formatiunile stancoase antropomorfe. Patrundem in acest complex stancos. Suntem intr-o alta dimensiune. Urcam in interiorul stancii pana ajungem intr-un spatiu ce radiaza o lumina sacra. Ne lasam patrunsi de aceasta lumina. Este lumina unui strabun, un maestru din aceste locuri.
“- Bine ati venit. Sunteti asteptati ca de altfel toti cei vor simti chemarea muntelui. Aceste locuri sunt ale voastre prin drept divin. Sunt pamanturi stravechi ocrotitoare pt toate fiintele iubitoare, indiferent de nationalitatea lor. Iubirea este cheia patrunderii in aceste locuri. Prin faptul ca Romania va deveni Anahata planetara, voi aveti a va insusi aceasta iubire neconditionata si a va umple cu ea zi de zi.
La aceasta poarta a Romaniei vor bate multi. Sa nu ii alungati. Iubirea va fi cartea lor de acces. Cine nu isi va gasi acest card, va parasi de buna voie acest tinut insa voi cei care il aveti sa va impartasiti iubirea cu toate fiintele. Umpleti-va cu lumina acestui spatiu.
Ii multumesc lui Zamolxe ca v-a condus la mine. Umpleti-va cu ceea ce eu radiez si permiteti-va ca nelumina voastra sa se umple de la lumina mea.”
Permitem. Stam sub influenta luminii sale permitand ca propria noastra lumina sa straluceasca. Pastram cateva momente de tacere.
“- Multi oameni vor sosi la acest spatiu de iubire creat de voi si sutinut de acesti munti Carpati. Aici va exista un spatiu deosebit de radiant al Iubirii Pure. Veti impartasi acest spatiu veti fi voi insiva aceasta iubire neconditionata si o veti radia asa cum m-ai simtit pe mine ca imi radiez propria lumina.
Acum duceti-va, calatoriti si ajutati oamenii sa se trezeasca vorbindu-le de iubire.”
Multumim strabunului nostru, multumim lui Zamolxe care ne ghideaza si revenim pe Platoul Bucegilor. Zamolxe ne spune:
“- Acest spatiu, intinde mana si arata muntii, isi incepe descatusarea din energiile vechi, duale si isi redobandeste stralucirea. Priviti-i, simtiti-le energia. Sunteti oameni si ai muntilor. Arealul vostru este foarte larg. Acum porniti si treziti iubirea in sufletele oamenilor. Popositi unde sunteti chemati. Fiti langa ei. Acordati-va timp pt a-i asculta. Acolo unde popositi, eu voi fi alaturi de voi.”


Va invit sa aplicati aceste informatii, sa va acordati iubire de sine si sa  va ganditi la intalnirea cu Sfinxul ca la cel mai iubitor moment din viata voastra.
Tot ce va oferiti voua este cu rasunet peste tot dar totdeauna incepeti cu voi.
Intalnirea cu Sfinxul o vom anunta din timp si va fi probabil spre sfarsitul lunii mai .


Niciun comentariu: