sâmbătă, 16 aprilie 2016

Baile Herculane


Maine plec la Herculane impreuna cu o prietena. Iata ce ne transmit paznicii acestor locuri. Ramanem in zona 10 zile. Cine dintre voi va simti sa ni se alature, va aduce bucurie noua si zonei.

“- Constientizeaza zona Baile Herculane. Plimba-te in jurul statuii lui Hercule. Viziteaza centrele vechi ale bailor. Reimprospateaza energiile acelor locuri si vizualizeaza existenta Noii Energii in aceste locuri.
Rasunetul acestei zone este foarte mare. Zona este inca blocata in vechi. Frumusetea ei urmeaza sa iasa la iveala. In lungul apei se cerne o banda de energie ce este de adus pe o frecventa mai inalta si intr-o relatie noua cu activitatea cosmica.
Plimbati-va in lungul apei. Dizolvati vechiul. Energizati si permiteti noului sa existe in acel loc prin constiinta voastra. Zona va asteapta. Sunteti asteptate. Conexiunile vor fi multiple in Acum, aducand in Acum, constient trecutul si prezentul acestei zone care s-a dorit a fi dezbinata. Urmati cursul apei cat este posibil. Veti primi deasemeni de la apa, de la munte, de la aer si de la lumina, tot suportul necesar si increderea cuvenita. Acesti prieteni (elementalii) sunt langa voi continuu constient. Fiti ca si ei, constienti de ei, in iubire, asumandu-va intreaga responsabilitate.”

 “- Iubirea imbratiseaza si aduce la viata totul. Aceasta forta de viata este invincibila si indestructibila. Promulgati, aratati aceasta capacitate colosala ce exista in fiecare fiinta umana. Imbinarea umanului cu Divinul, naste o fiinta de o forta de viata nemarginita. Ajutati umanul sa se desprinda de negativitatile prezente si a le transmuta in colosala energie a iubirii. Veti intelege in curand pe masura ce voi insiva faceti aceste transmutari, ce forta de viata si ce capacitate va poate oferi aceasta iubire. Colosala!!!”

In fata mea este paznicul locului si al  Fantanii lui Hercule. Vorbeste prin susurul apei.
“- Bine ati venit in acest loc al apelor naturale, al acestor izvoare ce ajung la suprafata din interiorul corpului Pamantului. Prin aceste ape aveti comunicarea cu interiorul corpului planetar. Cand va veti imbaia in ele, constientizati acest lucru, constientizati ce va daruieste mama Pamant. Constientizati bogatia informativa, hrana si daruirea ei catre voi toti.
Ca paznic al acestor locuri, eu insasi provin din corpul ei. Exist ca o daruire a ei catre voi toti. Toate apele sunt daruri de sustinere a vietii pe Pamant. Constientizati acest fapt si conectati-va, caci prin apele voastre interioare sunteti deasemeni o forta a vietii ce participati la intreg. Simtiti ca faceti parte din aceasta planeta minunata. Simtiti ca faceti parte din intreg si ca intregul va iubeste. Umpleti-va cu constiinta maretiei creatiei, creatie care sunteti si voi si traiti in armonie deplina cu intreaga creatie.”



Niciun comentariu: