duminică, 22 februarie 2015

Pe Venus in vizita la Sanat Kumara




Sanat Kumara ne invita pe Venus, in locuinta sa. Ne spune:
“- Sunteti intampinati cu o frumoasa energie feminina de iubire. Planeta Venus este asa cum au descris-o poetii, pictorii, cantaretii. O planeta unde femininul este echilibrat, se manifesta in toata splendoarea sa creativa, printr-o plenitudine a iubirii neconditionate. Sunteti invitati toti cei ce doriti a veni in constiinta ziua sau in spirit noaptea, pt a veni in abundenta acestei energii pure, adevarate, nelimitate, a ceea ce inseamna iubirea pe frecventa ei cea mai inalta. Sunt invitate toate formele de viata; tot ceea ce constituie viata pe Terra sunt bineveniti acum, aici, in iubirea venusiana.
Casa mea este ampla si poate primi toate sufletele. Sunt bucuros sa participati si sa va odihniti sufletul, mintea in acest ocean de iubire venusiana. Prin fiecare invitat se creaza o cale de a transporta acest ocean in propria voastra locuinta si fiecare locatar va beneficia prin voi de marea iubire a lui Venus. Simtiti aceasta iubire ca un loc de vacanta unde te poti relaxa, unde doar pamantul si cerul exista si tot ceea ce este limitare, a disparut din campul vostru vizual si din atentia voastra. Aceasta iubire ajuta la instalarea pacii, a starii de bine, a intineririi.”
Sanat Kumara imi apare ca un tanar pamantean, frumos, o gazda primitoare care ne pune la dispozitie toata locuinta sa cu spatii/camere pe care imaginatia noastra are voie sa le impodobeasca. Ma roaga sa transmit ca sunt spatii in primul rand de incarcare cu iubire si sa permitem frumosului sa ne atinga inimile. Aveti toti nevoie de aceasta incarcatura energetica. Luati-va cat de mult puteti. Odihniti-va in oceanul iubire.

Raport al lucrarii cu Sanat Kumara



                
Raport al lucrarii de pe nava:
Implementarea in constiinta de masa a Schimbarii

In aceasta noapte am fost pe o nava. Am primit un mesaj. El se refera la oamenii de pe Terra. Se refera la un grup de oameni cu care s-a lucrat in noaptea de 21 spre 22 .02. Acest mesaj este:
- Voi cei ce sunteti la sol in aceasta dimensiune, aduceti-va aminte de momentul, locul de unde am pornit. Aduceti-va aminte de momentul cand am ales sa coboram in planurile Terrei sa sustinem starea reala de fiinta divina, sa sustinem constiinta lui Eu sunt, amintiti-va de momentul cand am ales sa manifestam pacea in straturile inferioare, in straturile dizarmonice. Ma refer la acei pamanteni care au uitat de ei insisi, care au dus egoul pe un postament si l-au pus la loc de cinste. Acest moment al rasturnarii egoului, al schimbarii acestei valori a sosit. Din plan inalt, acesti pamanteni sunt rugati sa-si aminteasca si sa-si reconsidere sistemul de valori. De acolo de unde sosesc ei, exista doar iubirea si pacea launtrica.”

Acesta este mesajul cu care am “coborat” din planul somnului, mesaj adus de pe o nava unde, cu toti cei carora le-am adresat acest mesaj, am fost in acest moment acolo. Puterea lor de trezire si de discernamant, in planul terestru, este diferita fata de momentul cand esti fara corp. Acest mesaj este in deplin acord cu ei, ca atunci cand intra in constiinta umana, vibratia ce se propaga sa ajunga si la ei si sa-i ajute. Le multumesc pt ca si-au dat acordul, le multumesc ca sunt de acord cu schimbarea din propria lor fiinta. Le daruiesc toata iubrea si compasiunea ii asiguram de sprijinul tuturor celor ce s-au trezit.

Continui interiorizarea pt a permite acelor frecvente cu care am sosit de pe nava, sa le pot transpune liniar in cuvinte. Iata-le:

Sunt pe nava. Este nava mea. Sunt aici cu o parte din echipajul meu. Acest echipaj este format din voluntari din mai multe sisteme solare. Pe unii ii simt ca au venit cu intreaga familie. Copii sunt adulti perfect responsabili de serviciul lor, astfel ca intreaga familia lucreaza impreuna.
Reunindu-ma cu o parte din echipajul meu, am avut in timpul noptii invitati pe cei de pe Pamant care au dorit sa participe asa cum am facut-o si eu: in spirit.  Aceasta intrunire ne-a fost de mare folos si am stabilit mai multe obiective.
 Unul a fost dorinta celor ce nu s-au trezit, sa realizeze schimbarea.
 Altul a fost expandarea constiintei si asumarea unor responsabilitati pe masura fiecaruia si in ritmul fiecaruia, insa mai profund, constient.
  Tot aici am hotarat ca in propria atitudine fata de noi, sa eliminam tot ceea ce este distructiv pt propria noastra fiinta umana. Aceasta se face prin a constientiza cuvintele, starile pe care ni le adresam noua, dar si celorlalti, indiferent ca sunt in familie sau straini.
Aceasta atitudine distructiva ce inca mai are la baza frica, obiceiuri nejustificate, atitudini religioase nepotrivite, judecati, critici sunt un mare pericol pt toti cei ce vor sa isi continue evolutia pe Terra. O astfel de atitudine necontrolata se va intoarce ca un bumerang asupra fiintei umane.
Acolo pe nava am concluzionat in urma a ceea ce am observat, ca straturile celulare ale acestui vehicul, numit corp fizic, se degradeaza cand avem aceasta atitudine distructiva necontrolata.
Am observat deasemeni la nivelul acestui vehicul, dezacordul intre corp si Univers cand il mentinem intr-o stare de frica, de neincredere sau oscilanta. Aceasta pozitie neincrezatoare creaza in corp o serie de energii cu actiune de forfecare la nivel subtil si de intrerupere a unor conexiuni cu energia cosmica. Campul nostru devine un camp defazat care se prabuseste ca un pietroi ce il arunci in prapastie de pe varful unui munte.
Revenirea macar la vibratia initiala, necesita un consum energetic foarte mare si de multe ori oboseala ce se instaleaza, impiedica fiinta umana sa atinga hotararea aleasa de Spirit. Am observant dezacordul ce se creaza intre membrii unei familii in lipsa acceptarii, tolerantei si a capacitatii de iubire.
Noi, cei care am fost pe nava in acest Acum, avem corpul fizic in planul terestru. Aceasta invitatie a venit din planurile vibrationale a Sinelui nostru inalt, pt a ne ajuta sa ne constientizam noi si deasemeni pe cei ce nu s-au trezit.
 Invitatia are rostul sau: toti cei care au participat vor simti vibratia mesajului si vibratia celui care in corp fiind, detine acest mesaj si constientizarile sale vor fi mult mai puternice, mai numeroase. Cel revenit de la aceasta intalnire, chiar  daca este din alt capat al globului, odata purtator al mesajului, va reactiona in sensul ajutorarii sale proprii si pt binele sau suprem.

La aceasta intalnire, simt ca a participat energetic Sanat Kumara. Consfatuirea a devenit un model vibrational care se transmite in planul Pamantului. Sanat Kumara a transmis ca a sosit momentul desprinderii constiente de trasaturile/formele vechi de manifestare si pt aceasta, anumite locuri de pe planeta se activeaza si sustin cu energia lor pura, vibratia iubirii ce infloreste ceea ce este in fiinta umana. Aceste locuri planetare sunt acum despovarate si decopertate, ca lumina interioara sa iasa la suprafata. Foarte multe din aceste locuri nu au functionat asteptand acest moment.
 Aceste locuri au fost protejate. Acum ele isi pot manifesta lumina, vibratia si vor atrage oamenii pt a calatori catre ele.
 Din planul stelar, sunt fiinte, fiinte planete ce conlucreaza ca energia Terrei sa se purifice, sa creasca in intensitate si sa isi sustina copii.
Sanat Kumara a explicat ca cel mai important este sa te sustii pe tine insuti si sa te indrepti spre vibratii tot  mai inalte. Acesta a transmis si a ajutat ca intelegerea sa devina cat mai profunda, in special catre participantii ce in plan fizic nu s-au trezit.
 Momentul ales de Sanat Kumara a fost acest moment cand atat planeta cat si oamenii, “ies” din planul iernii si se indreapta catre planul primaverii, ies dintr-un somn profund catre viata. A ales acest moment care este un moment al unei alte treziri spirituale, de o anvergura mareata, cand in corpul uman se petrec transformari majore. Toti cei ce am participat, avem un cuantum ca un potential, un potential al acestei schimbari.
Acolo pe nava, toti am creat un potential pe care il aducem pe planeta. Este vorba de o stare de constienta ce a adunat potentiale multiple. Ne-a oferit noua posibilitatea de a le percepe si apoi de a le darui. Acest potential, are sustinerea constienta a grupului ce a participat, deci acesta poate intra in constiinta de masa. Acest lucru s-a dorit a se realiza, ca toti cei invitati sa participe si sa-l daruiasca pt imbogatirea si schimbarea constiintei colective si accesarea acestuia de catre toata suflarea terestra, sa devina accesibila.
Toti cei ce lucreaza cu constiinta, sunt deschizatori de drum si responsabili pt ceea ce constientizeaza.
Sanat Kumara a aratat ca si alte constiinte au participat la aceasta intrunire. Ele fac parte dintr-un acord al Universului, caci planurile vibrationale ale Universului se schimba si ele si se ridica spre alte octave.

La aceasta intrunire Sanat Kumara a invitat si a prezentat prieteni din Univers. Sunt logosi. A invitat o parte din lumina/constiinta lor, ca logosi din Univers, ca toti cei prezenti sa putem primi aceasta informatie, aceasta lumina si nu numai s-o primim, ci si s-o transmitem corpului fizic la revenirea noastra. Astfel ca acum descarcam constient in corpul fizic aceasta informatie.
 Acei logosi dorec ca lumina-constiinta lor sa se reverse prin participanti in constiinta omenirii. La impactul cu aceasta constiinta, celulele subtile si cele fizice, se activeaza si ADN-ul celular permite ca informatia codificata sa se transforme in cunoastere activa. Acei logosi si-au proiectat constiinta in constiinta noastra, a participantilor. Are loc astfel expandarea constiintei noastre si apoi expandarea ei catre lumea exterioara.
Fiecare invitat a ales sa comunice, sa ramana conectat cu acesti logosi care ne vor sustine aici in planul terestru.
Sanat Kumara a admis deasemeni un canal/portal, deschis in accept cu planeta, catre  acesti logosi, ca energii ale propriilor lor planete si sisteme solare, sa sustina creatia pe Terra.
Fiecare din acei participanti si-a deschis in spatiul sau sacru o lumina ce reprezinta comunicarea continua cu toti participantii la aceasta conferinta.
La final, Sanat Kumara a transmis:
“- Lumina ce ati primit-o/constientizat-o, este flacara unei veritabile innoiri a fiintei terestre si a planului sau de viata si de creatie. Aceasta lumina se va impregna in locatia voastra, fiind un marker pt etapa in care ati patruns. Sunteti mergatorii erei voastre de profunda si mareata schimbare, de fapt de revenire/innoire/crestere... la ceea ce sunteti.”
Multumim.

sâmbătă, 21 februarie 2015

St. Germain - Felicitari




St-Germain ne ridica vibratia si ne percepem pe acest stadiu al constiintei luminii al inaltarii
“- Atingeti aceata constiinta a iubirii de sine ce va cuprinde si va invaluie si sunteti in iluminarea voastra. Este o faza, un stadiu premergator prin constiinta pe care ati atins-o. Va mentineti in aceasta constiinta, in aceasta daruire catre sinele vostru. Va mentineti intr-un plan al gandirii pure.
Iubirea este transformatoare. Iubirea va ajuta sa faceti saltul si sa va deschideti catre increderea cea mai inalta a propriului vostru sine. Rezonati tot mai mult cu prezenta Eu Sunt. Va deschideti catre ea tot mai mult si va conectati cu ea la fel de profund.
Sunt mandru de voi. Pasii pe care i-ati facut, sunt pasi relevanti si importanti. Ati adoptat o deschidere multidimensionala catre toate aspectele voastre divine. Sunteti ca o antena captatoare catre acestea care abia asteapta sa va poata conecta si sa le manifestati simultan in acea constiinta sublima a lui Unu.”
St-Germain

( toate imaginile postate sunt luate de pe internet )

Dumnezeita - Restabilirea echilibrului interior. Zamolxe



Patrundem in aceasta Imparatie a lui Eu sunt tot ceea ce EU SUNT. Este o vibratie, un apogeu al luminii in acest moment in corpul meu. Aceasta lumina isi manifesta magnitudinea. Este bucuria de A FI. Sosirea Dumnezeitei a realizat o contopire la nivel intim si amplu cu Masculinul Divin permitand manifestarea energiei de iubire neconditionata.
Are loc o magie in care parti dispersate, uitate, distorsionate revin deodata la capacitatea de A FI Iubire. Starea de A FI, uneste componentele si toate se manifesta ca Unul. Ceea ce vedem in jurul nostru, in societate, in manifestarea sistemelor administrative ale unei societati sunt o depresie a unei Fiinte care nu si-a reunit aspectele.  Sunt lipsa de armonie a maretei Fiinte numita Umanitate. Pe masura ce noi ca celule a acestei Fiinte redevenim intregi prin aducerea in armonie a corpusculilor din celula, intregul organism va functiona in armonie si in iubire. Sistemele sociale din jurul nostru, sunt celule traumatizate. Vibratia noastra a celor ce au atins armonia, le va ajuta sa revina la vibratia initiala a iubirii.
Ceea ce s-a intamplat in noi, ca fiinta - celula, unirea masculinului cu femininul, a insemnat o readucere la normal a componentelor celulare, atom, electron sau la nivel de corp,  a organelor si a corpurilor subtile. Rezultatul este o constiinta infinita a valorii de  sine, a iubirii de sine, o constiinta a unui infinit tezaur ce este in posesia fiintei umane. Dumnezeita  a adus ceva colosal: iubirea atat fata de Eu-ul uman, cat si fata de aspectele exterioare ale omenirii. Aceasta iubire neconditionata curge acum ca un fluviu imens ce ofera cel mai frumos dar: capacitatea de a iubi intreaga creatie.
Noua Fiinta ce este/exista, isi daruieste vibratia, lumina, noua sa forma existentiala, catre marele organism numit Umanitate, Planeta, Sistem solar, Univers. Iata ce frumos aceasta Fiinta devine deodata centrul Universului. Noua sa vibratie se propaga abundent catre celelalte aspecte, fiinte, forme de existenta.
Noul A FI isi daruieste binecuvantarea, vindecarea, tezaurul sau, sub toate aspectele prin frecvente noi, catre spatiul inconjurator. Aceasta plenitudine realizata prin uniunea Dumnezeului Interior cu Dumnezeita interioara, aduc o noua forma de perceptie si o noua etapa in care Omenirea paseste. 



Ne imbratisam si ne scaldam cu energia Dumnezeitei. Revelam prin trairea de acum, frumusetea acestei parti a noastre – energia feminina - ce ACUM poate fi accesata, fiind pe un alt nivel de constiinta. Respiram si permitem sa fim umpluti cu aceasta energie binefacatoare, videcatoare, pt atat de multe aspecte ale noastre. Celulele corpurilor subtile o primesc si tot ceea ce a fost ca dizarmonie se corecteaza si revine la armonie. De fapt la firesc. Acele structuri interioare revin la normalitate. Simtim restabilirea echilibrului interior. Percepem acele faze de convulsii, traume, iluzii in care am trait pana acum. Intelegem altfel lupta pt dominarea planului material. Avem intelegere pt egoul ierarhizarii, dorinta falsa de a stapani. Acestea le intelegem acum ca trauma ca efect in urma separarii de sinele suprem, de suflet.
Dumnezeita este o stare vibrationala foarte inalta. Este reprezentata de capacitatile femininului divin a Sursei. Acestea se transmit ca frecvente ce determina alinierea, revenirea la normal si vindecarea/disparitia acelor traume. Este o energie ce se face simtita treptat permitand evacuarea unor tipare, constientizarea comportamentului si atingerea Divinului. Dumnezeita este tandra, gingasa, in acelasi timp puternica, iertatoare, intuitiva si foarte creatoare. Este un balsam pt suflet. Este o liniste pt minte. Este un spatiu sublim unde spiritul se poate manifesta. Dumnezeita aduce o rasturnare a ceea ce s-a crezut credibil.
Poate parea o revolutie, o mare schimbare de decor. Ea vine si imbratiseaza masculinul uman trecand peste tot ceea ce masculinul a creat ca obstacole. Iubirea ei este nelimitata si isi transpune plenitudinea peste o stare a masculinului ce acum a atins un moment de necontrolat. Trece peste toate acestea fara sa negocieze, instalandu-se la ea acasa zambitoare, declarand: Eu sunt Dumnezeita.
 Si asa este.


Am patruns pe alt nivel de constiinta. Este o constiinta a iubirii, a intelegerii fata de TOT, a intelegerii tuturor manifestarilor, sentimentelor si actiunilor celor din jur. Dumnezeita a venit cu aceasta constienta, constientizare a ei si care o transmite. Devenind una cu Dumnezeita perceptiile, intelegerea noastra se schimba. Tapiseria ( viata ) in care suntem, o percepem total manifestand compasiunea fata de experientele alese de fiecare fiinta. Ne ajuta sa simtim aceasta stare compasionala, sa o traim si sa intelegem ca este de mare ajutor pt toate fiintele.
Aceasta compasiune devine o punte de legatura, o punte ce  va ghida oamenii catre revenirea la firescul sau .La A Fi , el/ea insasi. Ne oglindim in aceasta tapiserie reflectand catre ea tot ceea ce am putut atinge, ca acest numitor comun, iubirea compasionala, sa devina o stare pt toate fiintele si formele de viata ale planetei.
In constiinta iubirii compasionale, atingem constiintele multor fiinte iluminate. Atingem constiinta fiintelor de vibratie mai inalta ce traiesc pe Terra sau au venit in vizita pe Terra.
Constientizam iubirea. O constientizam dincolo de timp si spatiu. Ne minunam de magia ce are loc in fiinta noastra. La nivel de corp subtil, este o rasturnare la 360 de grade. Ca Prezenta Eu Sunt pe Terra, am explodat in mii de lumini, iar pt Univers devenim nucleul principal.  De aici porneste totul. Dam permisiunea ca energiile sa ne serveasca pt binele cel mai inalt al unui intreg Univers. Este un moment glorios al fiintei umane. Mentinem aceasta stare prin permitere, respirand, fiind in iubire si bucurie compasionala.
Este in acelasi timp un moment de transformare si transmutare in propria noastra fiinta. Respectam acestea. Avem pt noi cel mai inalt respect.

Soarele interior se activeaza. De fapt este reprezentarea masculinului interior. Acesta este sustinut si de energia Lordului Sananda. Are loc o crestere vibrationala a acestui masculin, simultan cu o purificare si constientizare a sa dincolo de masculinul uman, dincolo de manifestarea acesteia in planul fizic. Simultan este o unificare facuta de Sananda ca o punte intre noi si constiinta de Dumnezeu Atotcuprinzatoare. Este o activare a Masculinului Divin ca si constiinta si stare vibrationala.
Mi-l arata cu simbolul Soarelui catre care se deschide portalul femininului Divin. Imbratisarea primita de masculinul uman din parte Femininului Divin este coplesitoare si tiparele, barierele ce i-au tinut separati pe cei doi, se spulbera. Masculinul uman se poate inalta catre plenitudinea Masculinului Divin si primeste cu toata onorarea Femininului Divin. Au loc schimbari in interiorul corpului, schimbari in relatia de cuplu, schimbari la toate nivelele de conducere, incepand cu familia, institutii, stat. Pacea se asterne in aceste relatii, respectul reciproc, iubirea de sine si iubirea neconditionata fata de formele exterioare.
In planul planetei se restabilesc noi functii energetice, noi rapoarte ca si in corpul uman. Deasemeni manifestarea iubirii dintre ea si partea sa masculina ca MSC.
Revenind la noi, oamenii, cele doua principii masculin si feminin restabilesc echilibrul in spatiul sacru interior. Energia cristica acum abunda. Foarte multe aspecte de-ale noastre vor reveni la acest echilibru interior si se vor uni cu noi. In plan subtil atragem parti ale sufletului ce sunt in diferite realitati cosmice. Ele revin sa restabileasca si sa refaca Uniunea. Este necesara aceasta plenitudine ca noua Fiinta sa isi traiasca ascensiunea in intreaga sa capacitate si gratie divina.
Aceasta uniune a deschis un nou spatiu interior unde aceste aspecte sau parti de suflet pot sosi. Ne reconectam cu ele. Prezenta lor in alt loc facea parte din experimentarea separarii si a dualitatii. Acum cand ele revin si are loc intregirea constienta, un efect similar se produce in intregul cosmosul, de restabilire a unui echilibru. O constiinta noua, unificata, ia locul unei constiinte separate de Divin. Spatiul sacru interior se umple.
Simtim starea de bogatie interioara.
 
Ne conectam ca fiinta a Tot ceea ce Suntem, cu Spiritul planetei. Patrundem in spatiul cristalin planetar. Simtim conexiunea cu fiinta planetara. Radiem constiinta iubirii cristice. Traim o stare de mare constiinta cristica cu planeta, prin spatiul ei cristalin interior.

Zamolxe
“- Ati atins o stare vibrationala exponentiala, o stare inalta de constiinta. Va invit in piramida din Retezat. Patrundem intr-un spatiu consacrat acestor stari vibrationale. Va fac cunostinta cu unul din paznicii piramidei si cu o vibratie specifica voua in acest moment.
Va ofer o cheie vibrationala formata din 3 note muzicale, usor de retinut, cu care veti patrunde in acest spatiu. Paznicul va va recunoaste.
In acest spatiu veti avea de creat cu aceste note, propria voastra creatie care se va manifesta prin sunet si culoare. Este un inceput pt un nivel de lucru in piramida. O veti face cand veti simti, insa face parte din devotiunea voastra si va este de ajutor, caci piramida va asteapta.
Constientizati acest spatiu si permiteti notelor muzicale sa creeze prin sunet si culoare.”
  Multumim.