sâmbătă, 21 februarie 2015

Dumnezeita - Restabilirea echilibrului interior. Zamolxe



Patrundem in aceasta Imparatie a lui Eu sunt tot ceea ce EU SUNT. Este o vibratie, un apogeu al luminii in acest moment in corpul meu. Aceasta lumina isi manifesta magnitudinea. Este bucuria de A FI. Sosirea Dumnezeitei a realizat o contopire la nivel intim si amplu cu Masculinul Divin permitand manifestarea energiei de iubire neconditionata.
Are loc o magie in care parti dispersate, uitate, distorsionate revin deodata la capacitatea de A FI Iubire. Starea de A FI, uneste componentele si toate se manifesta ca Unul. Ceea ce vedem in jurul nostru, in societate, in manifestarea sistemelor administrative ale unei societati sunt o depresie a unei Fiinte care nu si-a reunit aspectele.  Sunt lipsa de armonie a maretei Fiinte numita Umanitate. Pe masura ce noi ca celule a acestei Fiinte redevenim intregi prin aducerea in armonie a corpusculilor din celula, intregul organism va functiona in armonie si in iubire. Sistemele sociale din jurul nostru, sunt celule traumatizate. Vibratia noastra a celor ce au atins armonia, le va ajuta sa revina la vibratia initiala a iubirii.
Ceea ce s-a intamplat in noi, ca fiinta - celula, unirea masculinului cu femininul, a insemnat o readucere la normal a componentelor celulare, atom, electron sau la nivel de corp,  a organelor si a corpurilor subtile. Rezultatul este o constiinta infinita a valorii de  sine, a iubirii de sine, o constiinta a unui infinit tezaur ce este in posesia fiintei umane. Dumnezeita  a adus ceva colosal: iubirea atat fata de Eu-ul uman, cat si fata de aspectele exterioare ale omenirii. Aceasta iubire neconditionata curge acum ca un fluviu imens ce ofera cel mai frumos dar: capacitatea de a iubi intreaga creatie.
Noua Fiinta ce este/exista, isi daruieste vibratia, lumina, noua sa forma existentiala, catre marele organism numit Umanitate, Planeta, Sistem solar, Univers. Iata ce frumos aceasta Fiinta devine deodata centrul Universului. Noua sa vibratie se propaga abundent catre celelalte aspecte, fiinte, forme de existenta.
Noul A FI isi daruieste binecuvantarea, vindecarea, tezaurul sau, sub toate aspectele prin frecvente noi, catre spatiul inconjurator. Aceasta plenitudine realizata prin uniunea Dumnezeului Interior cu Dumnezeita interioara, aduc o noua forma de perceptie si o noua etapa in care Omenirea paseste. 



Ne imbratisam si ne scaldam cu energia Dumnezeitei. Revelam prin trairea de acum, frumusetea acestei parti a noastre – energia feminina - ce ACUM poate fi accesata, fiind pe un alt nivel de constiinta. Respiram si permitem sa fim umpluti cu aceasta energie binefacatoare, videcatoare, pt atat de multe aspecte ale noastre. Celulele corpurilor subtile o primesc si tot ceea ce a fost ca dizarmonie se corecteaza si revine la armonie. De fapt la firesc. Acele structuri interioare revin la normalitate. Simtim restabilirea echilibrului interior. Percepem acele faze de convulsii, traume, iluzii in care am trait pana acum. Intelegem altfel lupta pt dominarea planului material. Avem intelegere pt egoul ierarhizarii, dorinta falsa de a stapani. Acestea le intelegem acum ca trauma ca efect in urma separarii de sinele suprem, de suflet.
Dumnezeita este o stare vibrationala foarte inalta. Este reprezentata de capacitatile femininului divin a Sursei. Acestea se transmit ca frecvente ce determina alinierea, revenirea la normal si vindecarea/disparitia acelor traume. Este o energie ce se face simtita treptat permitand evacuarea unor tipare, constientizarea comportamentului si atingerea Divinului. Dumnezeita este tandra, gingasa, in acelasi timp puternica, iertatoare, intuitiva si foarte creatoare. Este un balsam pt suflet. Este o liniste pt minte. Este un spatiu sublim unde spiritul se poate manifesta. Dumnezeita aduce o rasturnare a ceea ce s-a crezut credibil.
Poate parea o revolutie, o mare schimbare de decor. Ea vine si imbratiseaza masculinul uman trecand peste tot ceea ce masculinul a creat ca obstacole. Iubirea ei este nelimitata si isi transpune plenitudinea peste o stare a masculinului ce acum a atins un moment de necontrolat. Trece peste toate acestea fara sa negocieze, instalandu-se la ea acasa zambitoare, declarand: Eu sunt Dumnezeita.
 Si asa este.


Am patruns pe alt nivel de constiinta. Este o constiinta a iubirii, a intelegerii fata de TOT, a intelegerii tuturor manifestarilor, sentimentelor si actiunilor celor din jur. Dumnezeita a venit cu aceasta constienta, constientizare a ei si care o transmite. Devenind una cu Dumnezeita perceptiile, intelegerea noastra se schimba. Tapiseria ( viata ) in care suntem, o percepem total manifestand compasiunea fata de experientele alese de fiecare fiinta. Ne ajuta sa simtim aceasta stare compasionala, sa o traim si sa intelegem ca este de mare ajutor pt toate fiintele.
Aceasta compasiune devine o punte de legatura, o punte ce  va ghida oamenii catre revenirea la firescul sau .La A Fi , el/ea insasi. Ne oglindim in aceasta tapiserie reflectand catre ea tot ceea ce am putut atinge, ca acest numitor comun, iubirea compasionala, sa devina o stare pt toate fiintele si formele de viata ale planetei.
In constiinta iubirii compasionale, atingem constiintele multor fiinte iluminate. Atingem constiinta fiintelor de vibratie mai inalta ce traiesc pe Terra sau au venit in vizita pe Terra.
Constientizam iubirea. O constientizam dincolo de timp si spatiu. Ne minunam de magia ce are loc in fiinta noastra. La nivel de corp subtil, este o rasturnare la 360 de grade. Ca Prezenta Eu Sunt pe Terra, am explodat in mii de lumini, iar pt Univers devenim nucleul principal.  De aici porneste totul. Dam permisiunea ca energiile sa ne serveasca pt binele cel mai inalt al unui intreg Univers. Este un moment glorios al fiintei umane. Mentinem aceasta stare prin permitere, respirand, fiind in iubire si bucurie compasionala.
Este in acelasi timp un moment de transformare si transmutare in propria noastra fiinta. Respectam acestea. Avem pt noi cel mai inalt respect.

Soarele interior se activeaza. De fapt este reprezentarea masculinului interior. Acesta este sustinut si de energia Lordului Sananda. Are loc o crestere vibrationala a acestui masculin, simultan cu o purificare si constientizare a sa dincolo de masculinul uman, dincolo de manifestarea acesteia in planul fizic. Simultan este o unificare facuta de Sananda ca o punte intre noi si constiinta de Dumnezeu Atotcuprinzatoare. Este o activare a Masculinului Divin ca si constiinta si stare vibrationala.
Mi-l arata cu simbolul Soarelui catre care se deschide portalul femininului Divin. Imbratisarea primita de masculinul uman din parte Femininului Divin este coplesitoare si tiparele, barierele ce i-au tinut separati pe cei doi, se spulbera. Masculinul uman se poate inalta catre plenitudinea Masculinului Divin si primeste cu toata onorarea Femininului Divin. Au loc schimbari in interiorul corpului, schimbari in relatia de cuplu, schimbari la toate nivelele de conducere, incepand cu familia, institutii, stat. Pacea se asterne in aceste relatii, respectul reciproc, iubirea de sine si iubirea neconditionata fata de formele exterioare.
In planul planetei se restabilesc noi functii energetice, noi rapoarte ca si in corpul uman. Deasemeni manifestarea iubirii dintre ea si partea sa masculina ca MSC.
Revenind la noi, oamenii, cele doua principii masculin si feminin restabilesc echilibrul in spatiul sacru interior. Energia cristica acum abunda. Foarte multe aspecte de-ale noastre vor reveni la acest echilibru interior si se vor uni cu noi. In plan subtil atragem parti ale sufletului ce sunt in diferite realitati cosmice. Ele revin sa restabileasca si sa refaca Uniunea. Este necesara aceasta plenitudine ca noua Fiinta sa isi traiasca ascensiunea in intreaga sa capacitate si gratie divina.
Aceasta uniune a deschis un nou spatiu interior unde aceste aspecte sau parti de suflet pot sosi. Ne reconectam cu ele. Prezenta lor in alt loc facea parte din experimentarea separarii si a dualitatii. Acum cand ele revin si are loc intregirea constienta, un efect similar se produce in intregul cosmosul, de restabilire a unui echilibru. O constiinta noua, unificata, ia locul unei constiinte separate de Divin. Spatiul sacru interior se umple.
Simtim starea de bogatie interioara.
 
Ne conectam ca fiinta a Tot ceea ce Suntem, cu Spiritul planetei. Patrundem in spatiul cristalin planetar. Simtim conexiunea cu fiinta planetara. Radiem constiinta iubirii cristice. Traim o stare de mare constiinta cristica cu planeta, prin spatiul ei cristalin interior.

Zamolxe
“- Ati atins o stare vibrationala exponentiala, o stare inalta de constiinta. Va invit in piramida din Retezat. Patrundem intr-un spatiu consacrat acestor stari vibrationale. Va fac cunostinta cu unul din paznicii piramidei si cu o vibratie specifica voua in acest moment.
Va ofer o cheie vibrationala formata din 3 note muzicale, usor de retinut, cu care veti patrunde in acest spatiu. Paznicul va va recunoaste.
In acest spatiu veti avea de creat cu aceste note, propria voastra creatie care se va manifesta prin sunet si culoare. Este un inceput pt un nivel de lucru in piramida. O veti face cand veti simti, insa face parte din devotiunea voastra si va este de ajutor, caci piramida va asteapta.
Constientizati acest spatiu si permiteti notelor muzicale sa creeze prin sunet si culoare.”
  Multumim.

Niciun comentariu: