miercuri, 18 februarie 2015

Zamolxe - Schimbare de cod vechi



Energia lui ne invaluie ocrotitor. Ne acomodam cu ea. Se face conexiunea cu Olimpul. Suntem in Piramida din Retezat.  Avem de facut cateva schimbari. Primim de la Zamolxe cateva chei. Acestea se refera la o schimbare de cod din interiorul nostru, modificarea unui cod care nu mai este necesar. Pt aceasta suntem in interiorul piramidei, in axul sau, in lumina acestui ax central. Are loc o indepartare a acelui cod sub actiunea luminii.
Lumina trece prin axul nostru si dizolva ceea ce este depasit. Este o lumina aurie, o lumina albastra electric si lumina roz.
Zamolxe ne roaga sa permitem eliberarea si sa permitem acestor raze sa dizolve. Luminile sunt aidoma unui laser ce lucreaza pe toate corpurile subtile. Are loc decodificarea.
Zamolxe ne transmite:
“- Treceti pe alta frecventa energetica. Corespundeti acum cu alte energii. Aceasta inseamna haine noi pt situatii noi iar acele coduri apartineau vechiului. Aici in interiorul piramidei, se vor activa o parte din codurile specifice noii voastre frecvente. Le veti simti ca puncte alb stralucitoare, usor intepatoare, ca discrete intepaturi pe corpul fizic. Este saltul interior ce reprezinta frecventa care se activeaza.
Muntele este un protector, ca voi sa va puteti face transformarea in liniste deplina.”
Respiram, permitem, multumim.

Niciun comentariu: