miercuri, 18 februarie 2015

Familia telosiana

                                                                

                           Dragi prieteni 
    In urma cu cativa ani, am inceput sa avem primele lucrari cu Adama, Telos si zeii lemurieni. Credeam ca asta este tot ce poate fi. Insa, iata ca avem o surpriza. Ultima intalnire cu ei a fost astazi 18.02.2015. Va redau intalnirile in ordinea cronologica:

     23 mai 2014 Zohar, Adama, Alec, Familia 
     Langa noi este Zohar si ne invita in Telos. Permitem armonia in corp. Langa el este si Adama si ne instalam in sala de consiliu. Aceasta este intr-o cladire alba stralucitoare, luminoasa in interior. Zohar ne face semn cu mana:
”- Dragi prieteni, e o mare bucurie aceasta intalnire cu voi. Eu si Adama suntem pregatiti sa va infatisam un anume tablou. Este o imagine pe care de mult am hotarat sa v-o prezentam. Este vorba de ceea ce inseamna cunoastere. Iata despre ce e vorba. Am dorit sa va infatisam un tablou al familiei voastre strabune. Este vorba de o civilizatie/generatie care se afla aici in Telos. Ei traiesc printre noi. Aceasta familie este numeroasa. Nu erati inca pregatiti sa o cunoasteti. Ei au fost rabdatori si au inteles necesitatea timpului vostru de deschidere. Acum acest tablou al familiei voastre va poate fi prezentat. Este vorba de reprezentantul lor, capul de familie. El este inalt. O fiinta energica care a atins o cunoastere deosebita si este ca un patriarh. Este cel mai in varsta. Are placerea de a se prezenta cu numele de Alec. El vine acum in apropierea voastra, dupa cum ai sesizat. Parul lui este de nuanta alba, insa infatisarea este tanara. Alec doreste de mult comunicarea cu voi si asteapta momentul cand sa fiti capabili sa il vizitati. Langa Alec sunt surorile lui: Gerda, Rada si cea mai mica Fane-Fisc. Acestea la randul lor au familii. Gerda ti-l prezinta pe sotul ei, Roho. Rada pe Alun. Fane este acum aici cu micutul ei copil, pe care il alintam cu totii, Rozi. Sotul ei este plecat. Este un tanar vioi, cu numele de Rudi. Alec a dorit sa ti-i prezinte pe acestia, dar familia este mai numeroasa. Ei toti au legaturi cu voi amandoi si au considerat oportuna aceasta cunoastere, pt a constientiza familia voastra din Telos. Nu are rost inca sa va incarcati memoria cu alte nume ale familiei. Ei sunt extrem de iubitori si intelegatori fata de capacitatile voastre actuale, dar pot sa va spun ca toti sunt deosebit de mandri de deschiderile de constiinta si de lumina pe care ati putut sa o atingeti. Acesta este motivul pt care au considerat ca este momentul sa stiti de ei.” 

      Alec se apropie si ii simt radianta blanda, linistitoare. Imi transmite bucuria lui. Ii raspundem la fel ca suntem deosebit de onorati si de mare mare bucurie ca au dorit sa stim de ei si sa ne cunoastem in acest fel. Ne utam la ceilalti. Transmitem iubirea, bucuria noastra. Ei ne spun ca prin aceasta modalitate vom lua legatura cu ei. Ii multumim lui Zohar si ii spun:
     ”- Inteleg cat de important este sa fii in armonie, caci iata armonia interioara permite corpului nostru sa accesam frecventa voastra, a familie.”
    Ii simt pe ceilalti ca s-au apropiat cativa pasi de noi. Ii privim in liniste. Este un moment de pace, de liniste sacra. Este vorba de intalnirea Familiei. O familie reunita. O familie ce a asteptat aceasta intalnire si este constienta ca intalnirea va avea loc printr-o forma tangibila. Adama ne imbarbateaza ca aceste timpuri sosesc si ca aceasta intalnire este deosebit de importanta atat pt noi, cat si pt ei. Adama continua:
     “- Poate nu va dati seama in totalitate de aceasta importanta. Este o intalnire in constiinta si ea marcheaza alte intalniri. Aceasta intalnire va da posibilitatea reunirii multor familii ce sunt in planuri vibrationale inca diferite. Constienta voastra va lucra in constienta colectiva a oamenilor si acestia vor simti sa isi caute familiile de pretutindeni. Aduceti in constiinta colectiva o constientizare puternica si prin prezenta Eu Sunt, ati deschis calea de uniune a familiilor. Acest moment de pace se petrece la nivelul constiintei si a inimilor voastre. Ati depasit barierele vibrationale ale dimensiunilor inferioare, lansandu-va spre spatiile unde ati accesat vibratia familiei voastre. Aceasta va ajuta pe multe fiinte sa isi explice acel dor necunoscut si neexplicat. Este ceea ce se cheama, chemarea pt cei de dincolo de voal si care sun tai sai. Este dorul de familia personala. Pasind in armonie si pace interioara, atingeti dragi prieteni, mult asteptat frecventa de Acasa. Sunt asteptati si altii care au familii aici in Telos, precum si in celelalte orase subterane ale planetei. Aceasta reuniune chiar daca inca nu se face in fizic, ci doar in constiinta, este un pas mare pt evolutia oamenilor si a planetei. Dragi prieteni, ne bucura orice sosire a voastra aici, orice moment cand in somnul vostru ne vizitati si suntem bucurosi cand semnalele/ luminile voastre arata pasii pe care ii faceti si care inseamna apropierea de momentul intalnirilor noastre fizice. Noi toti de aici transmitem salutul si iubirea catre toate fiintele ce traiesc la suprafata Terrei. Un gand bun, un gand de incurajare pt toti fratii si surorile noastre.” 
      Adama, Zohar, Alec impreuna cu familia

            A doua zi au revenit:

            24 mai 2014                                 In gradina familiei telosiene 
           Suntem in gradina lui Alec. Acesta ne intampina.
     “- Bine ati venit in spatiul casei noastre. O femeie inalta cat el, blonda, se apropie de noi si ne saluta. Ea este sotia mea, Roza. Numele noastre sunt pe alta frecventa. Am ales frecvente puternice pe care sa la poti traduce in limbajul tau.” Roza explica;
 “- Acesta este spatiul nostru, Copii nostri au alte locuinte.” Suntem invitati sa luam loc in gradina. Alec conduce discutia.
   ”- In acest spatiu in care ne-am asezat, am creat un spatiu virtual pt voi, unde sa popositi cand dormiti sa ne vizitati in acest mod. Sunt mai multe nuante energetice pe care le vei simti ca le-am realizat cu ajutorul florilor. Acest spatiu l-am creat special pt voi. Vizitandu-l, veti absorbi din aceste energii ce sunt in folosul corpurilor voastre. Veti simti ca primele randuri de flori sunt circulare. Am gandit acest spatiu si l-am realizat pe masura ce v-am observat corpurile energetice. Aceste frecvente sunt crescatoare, ca voi sa va obisnuiti si pe masura ce treceti prin ele, sa va deschideti corpurile catre nivele superioare ale luminii. Sunt aici forme de geometrie sacra si tot felul de esente. Ghidarea interioara va va conduce prin acestea pe masura ce eliberati sau intrati in armonie, pe masura ce va aliniati in primul si primul rand cu sinele vostru. Iata un trandafir rosu. De fapt nu ti l-am aratat ci corpul tau mi l-a indicat. Veti observa ca florile pe care le simtiti sa fie in legatura cu centri vostri energetic, insa fiti atenti chiar daca vi se va parea unele culori se repeta, sa stiti ca intrati totusi pe frecvente mai profunde ale acelei culori. Aceste straturi florale puteti sa le considerati ca repere in evolutia voastra, evolutie care pt noi inseamna apropierea de noi. Aceasta gradina este iubirea familiei voastre de aici. Simtiti aceasta iubire invaluitoare si permiteti-va sa va cuprinda, caci ea inseamna o mare vindecare la nivel de suflet.“  
     Ne plimbam printre flori, poposind cand aici, cand dincolo, absorbind miresmele si primind iubirea spatiului acela. Ii vad acum mai bine chipul lui Alec. Are ochi atat de blanzi, de iubitori, dar cel mai mult frapeaza capacitatea de a intelege, de a ma intelege ca fiinta ce vin dintr-un spatiu atat de dens. Au pregatit pt musafiri o gradina, echivalentul unei mese ce o pregatim noi pt musafiri. Zohar se apropie de mine si imi spune:
     “- In acest spatiu este vorba si de armonie. Armonia interioara se revarsa spre aceasta gradina. Faceti si voi in planul vostru fizic o asemenea gradina. Porniti sa saditi ceva; o floare un copac... nu conteaza ce. Armonia din interiorul vostru se va revarsa si veti realiza gradina. Alec si noi toti va vom ajuta sa realizati acest spatiu care va bucura ochii prietenilor vostri. Vom putea trimite spre florile voastre energii de aici din Telos si vom realiza o comunicare intre noi Telosienii si prietenii vostri prin intermediul miresmelor lor. Puneti dupa placerea voastra, un mic rasad de trandafiri, ca un reper floral al legaturii Familiei. Vom ingriji si noi acei trandafiri si ori de cate ori ii veti privi, veti simti iubirea familiei telosiene. Aceasta gradina pe care voi o vedeti/simtiti, este armonia familiei de aici. Cunoastem locul unde voi va veti planta florile. Sa stiti ca planurile voastre, noua nu ne sunt straine. Asteptam ca si la voi, in gradina voastra, sa se manifeste aceeasi armonie.”
   Pe masura ce Zohar vorbeste, devenim aceasta armonie, devenim starea de armonie ce il revarsam gradinii noastre interioare. Alec imi spune ca nu demult au inceput sa faca acest spatiu.
    “- Nu avea rost sa-l facem cand inca aveati vibratii dense. V-am asteptat sa ajungeti la o alta capacitate de intelegere, cu o stare de puritate ca sa puteti primi aceste energii. De acum un an am inceput sa pregatim aceasta gradina, dupa formele voastre energetice si v-am invitat cand am considerat ca puteti sta si suporta aceasta energie a gradinii.”
   Zohar ne spune:
    “- Lumina voastra se raspandeste acum in aceasta gradina. Se impregneaza cu amprenta sinelui vostru si devine gradina voastra interna. Acest spatiu devine al vostru si veti simti sa il improspatati cu energii noi, pe masura ce evoluati. Deveniti cocreatori si noi o sa urmarim cu drag innoirile ce le veti aduce acestui spatiu. Acesta este momentul atat de mult asteptat, de comunicare si colaborare intre doua familii, una in Telos si una in Bucuresti. Este o comunicare constienta, care va aduce in manifestare uniunea.”

  In ziua urmatoare suntem iarasi asteptati la ei:

  2014 mai 25                                              In gradina familiei telosiene 
    Poposim in gradina familiei telosiene. E lumina Sunt si multi necunoscuti acolo. Avem sentimentul ca ne apropiem de lumina lor Adama ne intampina cu bucurie si ne saluta. E o zi de liniste cu ei. Anahmar ne intreaba cum ne simtim cu familia noastra. 
 "– Am primit daruri din gradina, am primit iubire si, cel mai mare dar, am primit o familie," ii raspundem. Suntem foarte bucurosi. Suntem in largul nostru printre ei. Zohar :
     "- Armonia este totul. Permiteti pe mai departe starii de armonie sa va binecuvanteze. Ati pasit in aceasta noua familie prin deschiderea catre armonia lui Tot Ceea ce Este. Alinierile voastre vor continua. Ele inseamna alinierea cu legile firesti ale naturii, cu spatiul sacru de iubire si cu legile cosmice. Va dati seama de importanta lor si catre cine au oamenii de a se indrepta. Aici in familie, veti primi un ajutor substantial pt ca veniti in contact cu vibratia lor. Este o vibratie mult mai inalta ca a voastra, vibratie care va determina cresterea vibratiei voastre. Prin aceasta ei s-au gandit la acest ajutor care inseamna o purificare a energiilor voastre, inseamna un mediu pur, unde voi sositi constient si o aclimatizare cu vibratii de D 5 si 6. Aici, in aceasta familie, veti face cunostinta cu prieteni din spatiul terestru din celelalte orase, cu prieteni ai nosti de pe alte planete. Aceasta gradina veti simti ca isi mareste suprafata, pe masura ce veti incorpora lumina si in special corpul vostru de lumina. Sunt foarte multi dornici sa va ajute si azi, Alec a invitat pe cativa din prietenii lor din orasul Posid."
      Ne sunt prezentati cativa dintre ei. Sunt inalti si foarte bucurosi:
    "- Este o intalnire surpriza si pt noi. Am fost invitati de Alec si Adama fara sa ni se spuna despre intalnirea cu voi. ne bucura foarte mult aceasta, pt ca este o intalnire constienta si chiar daca nu este in fizic. Ne dam seama de perceptiile voastre si faptul ca voi ne puteti percepe atat cat pot, simturile voastre, este o mare onoare pt noi. Permiteti-ne sa va oferim salutul intregii noastre comunitati catre voi."
    Noi radem bucurosi pt ca voi in somn ati venit la noi, insa o intalnire acum pe aceasta cale este o surpriza si o bucurie deosebita. Multumim lui Alec si lui Adama pt aceasta invitatie. Acum, noii sositi din Posid ne prezinta copii lor. Cel ce ne-a vorbit, il numim Rolando, ne prezinta fiica lui, apoi ei ne vorbesc despre familiile lor.
     "- Tristetile noastre nu polueaza acest loc?"
     "- Dimpotriva. Energia de aici va ajuta sa eliberati si sa va vindecati la nivel de suflet."
Simt ca iese durere din interior fata de toti oamenii care sunt in aceasta stare de uitare, ignoranta... In acest moment cand din mine iesea suferinta si compasiunea pt rasa noastra, am simtit o lumina. S-a conturat o figura angelica. Este o entitate de lumina, este arh. Uriel. Acesta si-a proiectat lumina catre noi. S-a luminat gradina. Am simtit cum acea stare, acea energie de tristete a fost absorbita de lumina arhanghelului. Alec ne spune:
   "- Gandurile tale pt fratii tai de la suprafata au atras sosirea arhanghelului. Poti sa intelegi acum pt ca ai vazut, ce se intampla cand o fiinta are astfel de ganduri pt semenii sai. Un astfel de gand, cum l-ai avut tu, a adus spre corpul de lumina, o lumina, pe arhanghel, care ajuta la vindecare si la absorbirea energiilor negative de pe planeta. Continuati sa aveti astfel de ganduri pt a intelege cat de usor se pot aduce schimbari."
Multumesc si imi dau seama de diferenta dintre starile noastre si ale lor. Lumina arhanghelului ne ocroteste. Si pe noi si pe ei de aceste energii eliberate.

2015 02 18                                      Un moment in familie 
     Alec ma cheama. E foarte discret si desi stia de mine, s-a prezentat multi ani mai tarziu dupa ce eu am cunoscut Telosul. Am lasat treaba, (m-am asezat in fizic) si ne-am intalnit (in constiinta) in gradina pregatita de ei pt astfel de intalniri din Telos. Era impreuna cu toata familia. Gradina este totdeauna plina de flori, de copaci, de pasari. M-am asezat si ei au facut cerc in jurul meu. Ii simteam veseli, bucurosi, frumosi. Ma desfatam in prezenta lor si un moment m-am incarcat cu acea energie.
  "- Multumesc Alec pt ca m-ai invitat. Ma simt nespus de bine aici. Langa voi, ma incarc; este o energie atat de frumoasa si voi atat de luminosi."
  "- Avem ceva pt tine, imi spun ei; cateva fructe de pe la noi; iti prind bine."
    Am primit ceva ce semana cu flori uscate, apoi o bautura intr-un pahar, un nectar minunat, apoi un fel de portocala si o leguma ca o vanata. Pe toate le-am mancat, am baut asa cum o faci in mod obisnuit.
"- Ce bine e aici cu voi. Va multumesc pt invitatie."
    Si, am imaginat inimioare incarcate de iubire care zboara catre ei. Radem, suntem bucurosi,inima mea radiaza de fericire. Simteam ca cineva dorea sa ma atinga; era unul din copiii lor; am intins mana energetica.
"- Poftim atinge-ma."
"- Esti diferita." (se refera la foarte multe lucruri: comportament, gandire, manifestare, l-am inteles. "-Acum ne transformam si multe se schimba si la noi. Dar ce bine e aici cu voi; nu ma mai satur; mi-ati facut un mare dar. Multumesc Alec. Am dus mainile la inima in semn de multumire. Te rog Alec, ai dori sa binecuvantam impreuna locul, Planeta, pe cei de la suprafata?" Toti au fost de acord si impreuna, cateva momente am adresat binecuvantari planetei. Alt moment de mare plinatate interioara. Iata ce frumos: am fost cu ei in constiinta, ne-am inteles telepatic, am mancat impreuna, am binecuvantat impreuna, am trait cateva momente ca o adevarata familie pe care iubirea o reuneste indiferent unde ne aflam. Draga Alec, stiu ca ma poti simti. Incarca te rog acest mesaj cu mult mai multa iubire decat pot eu sa o fac pt a atinge inimile, pt a umple dorurile si tu stii la ce ma refer. Va imbratisez cu drag.

Niciun comentariu: