marți, 22 decembrie 2015

Unime in Agartha

Suntem la Polul Sud. Avem de regenerat aceasta zona impreuna cu multe alte fiinte. Aducem constiinta in acest loc .
Continuam apoi calatoria in interiorul Pamantului, in zona numita Agartha. Suntem intampinati de fiintele ce locuiesc acest spatiu. Fiecare dintre noi se afla fata in fata cu un ghid si continuam drumul alaturi de acestia pana intr-o zona centrala a acestui oras. Aici sunt si alte fiinte ce ne intampina.
- “Voi veniti din planurile de le suprafata Terrei, aveti a aduce in constiinta oamenilor ca si noi existam la fel ca multe alte fiinte in orasele lor subterane sau adiacente Pamantului, in realitati paralele sau alternative. Invitatia pt voi de a veni aici a pornit din inimile noastre, catre voi toti dealtfel, pt a accepta existenta noastra. Suntem o populatie relativ mica numeric fata de voi cei de la suprafata.
Aceasta constientizare pe care voi cei invitati o realizati prin simtire si prin constiinta lui Eu Sunt cand o aduceti in viata voastra patrunde si in constiinta fiintelor de la suprafata.
Suntem constienti de faptul ca va aflati intr-o etapa a evolutiei voastre. Voi ne percepeti in functie de aceasta etapa insa un aspect al sinelui vostru este chiar aici. Acest sine a sustinut invitatia. El doreste sa fie cunoscut si integrat ca lumina sa, sa participe la integrarea cu partea umana alaturi de multiplele aspecte ale lui Eu Sunt.
Acest sine divin al vostru, se intovaraseste cu voi, isi alatura lumina pt a realiza o stralucire pe alt nivel al fiintei uman-divine in spatiul de la suprafata Terrei. Permiteti si primiti aceasta completare ce va este necesara in calatoria ascensiunii voastre dar si a planetei.”
Acea adunare de fiinte a devenit o singura lumina si a fost absorbita de sinele nostru. Este o intalnire a noastra cu noi insine din diferite realitati. De fapt o permitere in a ma intalni si a ma uni eu cu mine. Toti cei pe care ii percepeam alaturi de mine s-au mutat deodata in interiorul meu si suntem pe o frecventa a Unimii.
Constientizam aceasta noua stare.
Multumim si revenim constient in realitatea trupului fizic mentinand o constiinta expandata.
 2015 12 10                                                               




Niciun comentariu: