joi, 10 decembrie 2015

Lucrare in Andromeda

                                        


Chemarea interioara se face simtita si anunta o noua calatorie in alta realitate. Permit ghidarea launtrica din partea Sinelui Inalt si permit patrunderea in aceasta noua frecventa.
Se deschide o poarta de comunicare cu galaxia Andromeda. Patrundem cu constiinta in ea, cerand permisiunea de a intra. Suntem primiti si ghidati in galaxie catre un anumit corp stelar. Este de fapt o aglomerare de planete cu soarele ei. Poposim pe acest soare. Suntem intampinati de fiinte solariene.
“- Bine ati venit dragi frati solarieni. Sunteti invitati in acest sistem solar, mai precis in soarele acestui sistem planetar, pt a vi se arata o forma de existenta diferita de cea de pe Terra, dar pe  care voi o cunoasteti. Acest popas de aici va este necesar pt dezvoltarea capacitatilor voastre multidimensionale si pt a planta o serie de informatii in planul Terrei.
Deasemeni veniti in contact cu o constiinta inalta a acestei forme de viata. Aceasta constiinta, mai corect spus, aceasta expandare a constiintei, o plantati deasemeni in constiinta Terrei.
Multe fiinte din planul terestru au avut contact cu acest sistem solar andromedan sau au avut vieti aici. Ceea ce voi transferati acum pe Pamant, le va trezi din cunoasterea lor ancestrala, ajutandu-i sa se trezeasca si sa evolueze.
Noi, fratii tai solarieni, suntem pretutindeni. Ne deplasam peste tot. Ca si voi, suntem multi si in planul terestru. Aceasta conexiune devine tot mai constienta si reala.
Simtiti acum acest spatiu solar in care va aflati. Permiteti-ne sa va ghidam. Ghidarea o vom face prin expandarea luminii noastre.”
(Ii simt ca isi maresc aria luminoasa si deasemeni, intensitatea ei. Ii imitam. Lumina noastra devine asemanatoare cu a lor. In interiorul lor incepe un joc de lumini colorate, de frecvente diferite, pe care avem a le reda. Ne asteapta sa ne ridicam la nivelul de frecvente si lumini al lor.
Vedem in interiorul lor un nucleu. Ne spune ca este o forma de energie condensata ce ii ajuta sa se deplaseze. “- Oarecum similar viitorului vostru corp de lumina”, ne spun ei.
“- Acum voi preluati informatii care nu se pot transmite liniar si nu pot fi puse in cuvintele umane. Nu conteaza. Aceasta informatie are capacitate creatoare si ea se va revela in planul terestru in forma accesibila voua. De fapt, voi acum preluati constiinta ce nu a mai fost pe Pamant si care isi va manifesta creativitatea in planul terestru. Aceasta este pe un nivel diferit, mai inalt si este un dar pt planeta voastra.”
In continuare are loc acel joc de frecvente diverse pe care il urmam. Respiram constient. Am reusit sa ne concentram acel nucleu condensat din interiorul nostru.
Solarienii ne scaneaza si ne sustin pt a atinge frecventele necesare/potrivite noua.
“- Ati facut un salt in constiinta si acum va ghidam catre frecventele ce le aveti de atins si care corespund acestui nou nivel.”
( AHAAAAAA!!! Am inteles! Mai corect spus, am constientizat.
Cand noi, in interiorul nostru depasim o stare de la o vibratie joasa catre o vibratie mai inalta a iubirii, treci pe un alt nivel de constiinta. Iubirea te deschide catre divinitatea ta tot mai mult. Cand alchimizezi o stare de o anumita frecventa intr-o stare de frecventa inalta, tu te autodepasesti. Si ai acces la nivelul urmator care inseamna un alt statut, o alta realitate... cu toate beneficiile acesteia.)
Apare acum sentimentul frumusetii noastre prin diversitatea luminilor pe care le manifestam, a amplitudinii lor tot mai asemanatoare cu a solarienilor, dar si expandarea constiintei noastre.
Atingem un alt nivel al sinelui nostru solar. Ne contopim cu el.
Am ramas cu solarienii in acest spatiu destul de mult; simteam si primeam fara a-mi folosi mentalul pt a nu limita informatia stiind ca Sinele divin stie tot si cand s-a terminat acesta a dat semnalul de retragere.
Multumim solarienilor, sistemului solar care ne-a primit si Galaxiei Andromeda. Incarcati cu darurile primite revenim acasa si daruim Terrei toate acestea.
Solarienii continua sa ne transmita:
“- Straluciti-va lumina, oriunde va aflati. Ceea ce ati primit se va revarsa in acel loc.”


Niciun comentariu: