sâmbătă, 26 decembrie 2015

Planeta Marte


Suntem pe planeta Marte, in comunicare cu aceasta fiinta vie. Ea face parte din sistemul nostru solar si ne este o ruda foarte apropiata. Gingasia ei a fost ascunsa. Frumusetea ei s-a deteriorat. Este o planeta care plange. Acum, in Marele Acum, intra si ea in transformari alaturi de Terra ca si de intreg sistemul solar.
Ne transmite ca iubirea pamantenilor fata de tot cea ce inseamna viata ar ajuta-o foarte mult. Ea transmite sa apreciem si sa respectam viata sub toate formele de reprezentare.
 Ne transmite sa ne amintim ca o particica din ea insasi este in fiecare dintre noi. Ne roaga sa ne amintim ca multi dintre noi, actualii pamanteni, am avut vieti pe Marte si sa inlocuim credinta de un MARTE al razboiului, cu Marte al nostru, care inseamana sosirea primaverii, cu revenirea la viata, cu inceputul, cu noul.
Ne roaga sa intelegem ca Terra si Marte sunt planete apropiate si ca doi buni vecini se pot ajuta, se pot sustine in acest proces de transformare, de manifestare a iubirii neconditionate. Ne transmite ca o putem vedea cu ochii inimii si ca orice gand de iubire, ea il va primi amplificat.

Cu acest sentiment de iubire, ea imbratiseaza toate fiintele terestre, inclusiv pe sora ei Terra.

Niciun comentariu: