sâmbătă, 4 aprilie 2015

Nava Mama Asthar



In aceasta zi de 4 aprilie am fost invitati la rudele noastre ce locuiesc langa Bucuresti. Impreuna cu ele a avut loc aceasta lucrare energetica.
Nava galactica ne ajuta sa ne conectam la ea.
 Apoi Nava Mama Asthar trimite catre noi o lumina care ne cuprinde ca intr-un cerc luminos. Stam in conul acestei lumini, ne absoarbe. Lumina este formata de cuante fotonice. Inspiram aceasta energie fotonica pana in abdomenul nostru.    Pauza
Nava intensifica lumina pe masura ce respiram. Fotonii trec prin campurile noastre curata, dizolva, armonizeaza. Incepem sa fim absorbiti de Nava Mama. Ajungem intr-unul din spatiile ei din interior. Aici suntem asezati pe un fel de fotolii ce devin orizontale si stam intinsi pe ele. Asthar ne transmite o stare de calm si iubire, iar nava daruieste prin peretii ei lumini care actioneaza asupra corpurilor noastre.
Deodata aparem imbracati in costume albe, sidefate. Ne ridicam, patrundem intr-o alta sala unde sunt membrii echipajului. Impreuna cu ei lucram la dirijarea unor energii catre planul terestru catre orasul Bucuresti. Suntem ca la un pupitru unde comandam prin vibratiile si informatia despre pamant si oras, care este in energia noastra. Practic, aceasta informatie declanseaza lumina ce ajunge in planul terestru si in planul Bucurestiului.
Din nava pleaca un fascicul de lumina ce se conecteaza cu un punct de incarcare maxima energetica a orasului. Practic, acest punct nu este singular. Sunt vizate mai multe zone ale Bucurestiului care primesc acest fascicul ca o raza laser. In subsolul orasului, aceste lumini ating un spatiu cristalin, chiar cristale. De pe nava noi modificam frecventele acestui fascicul in functie de informatia citita energetic de noi de pe pamant si de frecventele fiintelor terestre.
Directionam, reglam, aliniem de fapt totul face Sinele Divin. Este necesara constientizarea noastra iar mentalului nostru i se transmite o mica parte din reala lucrare. Noi suntem canalele de lumina prin care lucrarea se face. Acum nava ne pune in contact cu energii ce sunt din MSC, a caror informatie noi o primim si reglam dupa acesti noi parametrii fluxul laser. Folosim chiar corpurile noastre fizic si energetice pt acesata trecere. In acelasi timp ne-am plasat constiinta intr-un plan dincolo de D5 pt o constiinta a iubirii neconditionate ca un supervisor care va evita orice aspect egotic si va aduce energii subtile inalte ce va invalui toata aceasta lucrare prin intermediul sinelui acelei vibratii/D.
Pe nava constientizam ca lucram simutan multidimensional cu Sinele Inalt din diferite dimensiuni. Este foarte usor dat fiind ca suntem in afara timpului si spatiului. E vorba doar de constientizare.
Rudele noastre realizeaza conectarea cu planul cristalin unde au ceva de decodificat, prin propria intentie. Lumina planului cristalin se ridica catre suprafata pamantului, se expandeaza ca artificiile, ca o ploaie de lumina argintie dincolo de tara noastra.
 Primim cristale energetice,oferim orasului aceste daruri de lumina si mai departe, intregii planete.  E multa lumina, multa liniste, multa frumusete si iubire. Se expandeaza lumina ca o floare catre cer.
Nava inregistreaza toate acestea.

Suntem iar cu atentia si constiinta pe nava mama. In timpul petrecut pe nava, aspectele noastre de aici au realizat o serie de reglaje intre noi si Nava Mama. Suntem in conexiune cu aspectele noastre de pe nava, fata in fata cu ele. Ne sunt oferiti o serie de  indicatori, insemne energetice ce ni se pun pe costume.
Revenim in camera pupitrelor de unde am trimis fluxul catre oras.  Acest flux il reducem pana la a-l opri. Observam un alt flux de energie ce vine de la MSC direct catre oras. Totul apoi este preluat de Fratii galactici
Ne pregatim de revenire. Multumim tuturor pt rabdarea cu care ne invata.  Pe nava suntem asemeni copiilor la primele lectii. Ne luam ramas bun de la mama nava. Ea deschide o trapa si pe o raza din ea, revenim in corpurile fizice fara sa uitam sa daruim planetei cea ce am primit.
Suntem atat de bucurosi  ca putem ajuta chiar daca participarea noastra alaturi de ei este de scurta durata.
Bucurieeeeeeeeeeeee!!!
Multumesc celor ce au postat fotografiile pe internet

Niciun comentariu: