marți, 28 aprilie 2015

Gradina atemporala



                                                     

Am fost rugata sa primesc mesajul, insa cel ce transmitea nu a dorit sa se identifice de la inceput. Iata ce am primit:
-“Gradina este un spatiu atemporal, existent, tot timpul inflorit, tot timpul in continua schimbare. Aici sunt energii vindecatoare, energii care vindeca, stimuleaza, energii nelimitative. Conexiunea cu aceasta gradina atemporala este un remediu ce deblocheaza diferitele energii-ganduri de vibratie joasa si permite o expandare atat a gandirii, cat si a simtirii cat si a imaginatiei. Este o gradina creativa, o gradina pe care fiecare o poate avea, poate deveni propria sa gradina. Aceasta amploare va fi in functie de momentul cand fiecare doreste sa patrunda in gradina sa iar aceasta va creste pe masura expandarii constiintei personale. Este o gradina ce va creste odata cu constiinta personala. Ea va deveni tot mai mare pe masura expandarii constiintei proprii.
Deasemeni, aceasta gradina va sustine pe cel ce patrunde in propria sa gradina. Il va sustine multidimensional, vindecator, pt ca aici fiecare floare este in esenta sa, esenta care ajuta corpul uman la diferitele sale nivele: corp fizic, emotional, mental, celelalte corpuri subtile, dar mai mult, florile de aici vor sustine organele corpului fizic, organele energetice si fiecare va avea deci propria sa gradina benefica.
Este o gradina atemporala, dincolo de un spatiu fizic. Este gradina fiecarei persoane si fiecare poate sa patrunda in gradina sa oricand. Va fi creatia propriei sale imaginatii, insa va fi sustinuta de Sinele Inalt al fiecaruia.
Putem sa o denumim gradina personala, cu numele ce-l doreste fiecare si va fi propria sa gradina.
Reamintesc faptul ca este un spatiu atemporal, de iubire, sacru, unde fiecare poate sa invite pe cine doreste, dar unde nu pot patrunde entitati ce nu sunt invitate.
In aceasta gradina sunteti voi cu sinele vostru si doar cei invitati pot veni aici. Ceilalti nu au voie sa patrunda. Gradina va creste odata cu constiinta fiecaruia. Este o gradina individuala, pur personala, foarte intima, bogata in energie cristica, iar cel care transmite a putut sosi pt ca eu il cunosc si isi spune numele: este Alec. A patruns cu permisiunea mea.
Va dau cateva date despre el. Face parte din familia mea telosiana. (A venit prima oara la mine nu de mult timp, ci cand am atins o anumita constiinta si un prag de vibratie care sa le ofere o oarecare comoditate de comunicare cu mie.)
Aceasta gradina ce el a descris-o, fiecare din voi puteti s-o aveti. Este gradina ta interioara, gradina sufletului tau, gradina propriei tale evolutii.
Pt cei ce nu stiu, Telosul este un oras subpamantean construit sub muntele Shasta. Cei de acolo au transmis informatii ce sunt adunate in cartile “Telos”. Alec este un telosian, ruda cu mine. Are o familie acolo. A venit acum pt a ghida pe cei ce doresc sa-si creeze propria gradina interioara. Informatiile sunt si vor fi gasite cand cei chemati vor simti sa le abordeze.
Alec isi trimite iubirea catre noi, cei de la suprafata. Ne spune ca ei sunt deja printre noi, ca vor fi simtiti in vise sau chiar in realitate. Vor veni printre noi fara a perturba, fara a tulbura. Vor lua legatura cu familiile lor de aici. Vor veni in grup deosebit de mic, pt a nu perturba alegerile si evolutia noastra. Ei sunt purtatori de cuvant ai iubirii neconditionate si observa cresterea si evolutia noastra. Sunt bucurosi ca noi atingem aceste procente de iubire neconditionata si noi suntem cei ce pregatim sosirea lor printre noi. Deocamdata ei iau legatura prin intermediul cartilor Aureliei Jones si prin diferitele mesaje ce ni le transmit in timpul noptii sau ca acum. Ei sunt pe un nivel de vibratie foarte inalt, D5 si dincolo de 5 si asteapta cu bucurie si mandrie evolutia celor de la suprafata pamantului.
Aceasta gradina este o gradina interioara, gradina a spatiului interior al fiecaruia, o gradina pe care fiecare si-o gaseste oricand doreste. Este un spatiu de odihna, de relaxare, de incarcare energetica si fiecare floare din aceasta gradina are limbajul sau propriu si informatia ce ne este necesara dezvolatrii naostre. Alec ne transmite un calduros salut de iubire catre toti cei care vor citi acest mesaj si ca foarte multi oameni deja patrund in timpul somnului pt echilibrare, incarcare si comunicare cu ei. Se comunica nu numai cu telosienii ci si cu alte fiinte care traiesc in orase de D5, nu numai lemuriene ci si atlante.
In timpul noptii, noi, cei de la suprafata, facem dese incursiuni in timpul somnului in aceste orase unde participam la diferite cursuri sau lucrari, pt a ne ridicara nivelul de constiinta. Este o comunicare foarte intensa cu spiritul planetei. Colaborarea noastra, a celor de la suprafata cu ei, cei din planurile interioare ale Pamantului, precum si cu spiritul planetei, a atins un nivel de constiinta foarte inalt si exista o participare foarte, foarte mare, neasteptat de mare pt acest moment.
Din acest an, deschiderea oamenilor catre spatii multidimensionale a facut un mare salt. Nivelul de constiinta a oamenilor a crescut foarte mult si iubirea neconditionata s-a expandat foarte mult in planurile planetei. Insasi planeta a atins un nivel foarte inalt, iar deschiderea ei este pe un drum drept catre un tel foarte inalt al iubirii cristice, al unui spatiu cristalin deosebit de pur. Vibratia atinsa de planeta este un lucru imbucurator pt cei ce traiesc in alte spatii dimensionale ale Pamantului, dar si un lucru imbucurator pt cei care sunt atat in jurul planetei si asista la evolutia planetei dar si pt cei ce traiesc in sistemul nostru solar, in celelalte planete. Se asteapta o rapiditate printre pamanteni, ca sa comunice atat cu cei din spatii mai inalte ale Terrei cat si cu fiintele de pe celelalte planete ale sistemului solar. Se asteapta o colaborare multipla deosebit de variata, pt binele intregului nostru sistem solar.
Din acest an, evolutia oamenilor a intrat pe un fagas nou care arata un mare salt, chiar daca noi nu-l vedem. Ei intrevad un mare salt de evolutie imbucurator pt toate fiintele din sistemul nostru solar, cu multiple poisibilitati de evolutie. Chiar daca noua ni se par momente dificile, sa stim ca le-am depasit. Faptul ca am ales iubirea, am depasit foarte multe obstacole. Planeta s-a incadrat pe un drum drept, usor, in Gratie Divna si prin aceasta alegere ajutam pe foarte multi de la suprafata sa-si depaseasca propriile lor limite.
Alec ne mai spune ca de la MSC deja s-au primit depozite de energie care sunt in spatiul Terrei ca potentiale care vor veni in sprijinul planetei si a oamenilor pt a depasi in primul rand o serie de boli a caror programe au existat dar vor fi desfiintate, pt ca oamenii, prin  alegerile facute, nu le mai sunt necesare acele experiente. Astfel ca aceste energii vor absorbi si vor anula acele depozite de energii vechi, stagnante, de vibratie joasa prin care s-ar fi manifestat o serie de boli.
Alec ne binecuvanteaza si ne felicita pt alegerile facute; in primul rand pt iubire. Ei vad impreuna cu foarte multi, ca oamenii doresc pacea, doresc iubirea, o viata calma linistita, sa se bucure in familia lor, impreuna cu familia, cu copii. Alegera planurilor este de pace, de liniste si bucurie frateasca. Foarte multe familii doresc binele pt copii lor, unii au facut alegeri constient, altii inconstient, doresc ca proprii copii sa aiba o viata linistita, o viata abundenta. Foarte multi parinti s-au sacrificat pt binele copiilor lor, ceea ce a schimbat balanta. Balanta a fost atat de puternica, ca proprii lor copii sa o duca mai bine decat ei, incat au schimbat enorm o energie pe Pamant. Acest sacrificiu al parintilor a fost un act care a cantarit foarte greu si benefic pt evolutia planetei. A fost ca un sacrificiu personal si acest sacrificiu a fost luat in consideratie. Catre planeta s-au trimis foarte multe potentiale de schimbare a vechii ordini. "
Cu aceasta Alec si-a incheiat transmisia 
Multumim


Niciun comentariu: