sâmbătă, 28 martie 2015

Zamolxe - Despre schimbare


Ma conectez la energia lui Zamolxe. Suntem impreuna cu el intr-un cadru atemporal. Ne invaluie cu energia sa si ne spune:
“- Schimbarile sunt prielnice sosirii mele pe Pamant. Voi veti marca aceste schimbari discutand cu oamenii despre ele. Schimbarea este foarte importanta. In primul rand sa o doresti, apoi sa mentii aceasta dorinta continuu. Sa ramana un obiectiv de-a lungul vietii. Schimbarea este o insusire, este o capacitate a corpului, a mintii, prin care se iese dintr-un nivel vibrational si se patrunde pe altul de o frecventa diferita. Schimbarea aduce transformarile necesare, reprezinta innoiri, trcerea de la un plan vibrational la alt plan de vibratie. Inseamna schimbarea unor concepte, tipare de gandire care pana acum au servit sufletului. Cand sufletul si-a atins toate obiectivele, s-a umplut cu toate experientele necesare, el anunta ca acele concepte si tipare pot fi depasite.
Acel moment poate fi trait de unele fiinte ca un moment de drama, omul, trece prin evenimente pe care mintea le defineste, dureroase: despartirea de cineva iubit, pierderea unui lucru material, pierderea slujbei sau chiar un accident fizic. De fapt acestea marcheaza desprinderea de vibratia /informatia veche si ruperea energetica de planul vechi, depasit. Aceste momente de desprindere dureroasa au rol de ghidare. Cand  veti evalua de pe aceasta pozitie veti putea accepta mai usor schimbarea si acceptarea noului plan vibrational. Va usurati aceasta trecere cand intelegeti cum functioneaza energia si veti  permite constient schimbarea.
 Aceste schimbari din acest 2015, vor fi foarte rapide, ultimative pt unii si deasemeni jucause pt cei care deja au inteles mecanica energiilor. Schimbarea este absolut necesara. Face parte din evolutia planetei si a voastra, care sunteti sositi aici pt a constientiza unitatea cu planeta. Aceste schimbari din corpul uman se suprapun cu schimbarile totale ce au loc pe planeta in toate structurile sale. Nu mai exista nici o limita in privinta acestor schimbari.
Oportunitatile oferite sunt nelimitate, sunt un dar al cerului pt tot ce este viata pe Terra. Acum veti intelege maretia vietii si respectul pt viata. Aceasta inseamna ca una din schimbari se refera la a aprecia tot ce este viu si nu numai ca forme, regnuri, regate, ci si ca planeta cu suflet asemanator voua.
Schimbarea va conduce catre o constiinta a Unimii prin care fiecare devine un intreg cu tot ceea ce vede in jur. Fiecare este o fateta a unui intreg mai mare. Simpla aceasta constientizare este de mare ajutor schimbarii ce o acceptati.
Revenim la mecanismul schimbarii. Voi il realizati cu gandirea, emotiile si manifestarea fizica. In acelasi timp, la un nivel subtil, are loc alchimia. Din punct de vedere chimic, toate solutiile interioare isi schimba consistenta/structura. Au loc schimbari a structurii celulare. In paralel are loc o schimbare a fizicii, a mecanicii interioare catre o fizica cuantica, iar intr-un alt plan subtil va umpleti cu suflul, cu respiratia lui Dumnezeu.
Acestei schimbari nu i se poate opune nimeni. Totul reprezinta o magnitudine a fortei vitale si o constienta a spiritului la un nivel foarte inalt cum nu a mai fost trait/ manifestat pana acum pe planeta prin intermediul corpului uman.
Deci schimbarea este definitorie. Ea va ajuta sa deveniti noua fiinta ce va locui pe Terra.
Sunteti rugati sa priviti schimbarile ca pe prietenii cei mai apropiati si sa va basculati de pe acum constiinta catre intelegerea ca totul este potrivit pt fiecare. Evitati sa fiti dusmani cu schimbarea. Nu va puteti impotrivi acesteia. Intrati in a accepta tot ce se intampla in corp si in societatea voastra.
      Anul acesta au loc mari schimbari. Depinde de voi sa alegeti usurinta, frumusetea gratiozitatea. Eu va aduc aminte ca fiecare moment pe care il percepeti si traiti este un dar divin. Primiti acest dar fara a-l comenta sau judeca. Vine catre voi cu un scop bine determinat si va este de mare ajutor.
     Rugamintea mea este sa nu grabiti in a pronunta verdicte, judecati ca adevaruri. Acest mare moment de schimbare ce cuprinde intreaga planeta are etapele sale, conexiunile sale si adevarurile fiecarei fiinte ce traieste acum pe Terra. Tabloul evolutiei planetare este maret, sublim si a va grabi in a emite o serie de judecati poate sa aduca un atac asupra propriului vostru corp.
     Amintiti-va ca sunteti una cu toate fiintele, fie ca sunteti umani, fie ca e vorba de  regnul animal, sau vegetal. In acest moment de schimabre cand cineva emite un gand catre aceasta intreaga si mareata conexiune, gand ce este mai prejos de iubirea divina, gandul se reintoarce catre el, cu efectul respectiv dar si pt a fi transformat intr-un gand de iubire. Veti intelege ca pe aceasta planeta doar gandurile de iubire, de pace de recunostinta vor permite acelei fiinte sa traiasca in planul Terrei.
     S-a experimentat suficient distrugerea, suferinta, moartea. Acestea sunt programe ce se desfiinteaza din planul terestru. Din marea Sursa se reflecta in corpul Terrei programul de iubire neconditionata. E de inteles ca cei ce nu se vor alinia la iubire, vor parasi planeta pt o alta planeta unde se va putea experimenta durerea, suferinta, boala pe mai departe. Va fi alegerea sufletului lor.
    Sa concluzionam. Schimbarea este innoitoare. Aduce un nou suflu divin. Aveti capacitatea de a trece prin schimbare. Primiti oportunitati nelimitate. Alegerile le faceti constient, fara a lasa nimic la voia intamplarii. Sunteti propriul vostru conducator care traiti acum facand alegerile pe care sufletul vi le transmite. Banda de vibratie in care traiti este banda iubirii neconditionate.
    Acestea dragii mei, le puteti constientiza, le puteti alege si deasemeni manifesta. Tema este mult mai ampla. Este un rezumat ce va poate ghida foarte simplu si concis.
     Aceasta tema, observati ca a fost transmisa dintr-un cadru atemporal. Ea este valabila oricand si toti cei ce doresc sa acceseze acest cadru, o pot face prin dorinta lor proprie si ma vor gasi aici si acum.”
   Zamolxe

Un comentariu:

Anonim spunea...

SUPER-SUPER !!! :) mulțam fain și vă înfășor în iubirea mea :) adriana