sâmbătă, 7 martie 2015

St Germain - O floare pentru voi.



                                             

“-Sunt  St Germain si vin la voi cu o floare si va felicit pt aceasta zi mareata din viata voastra cand ati simtit si trait maretia Spiritului. Maretie la maretie raspundeti. Cand voi ati fost deschisi catre maretia voastra, insusi Spiritul a putut poposi.
Recunoscandu-va mareata fiinta de lumina, Tot Ceea ce Este a poposit in vehiculul uman intr-un fel mult mai constient. Incepand din acest acum, Divinul este prezent in manifestare. Faceti loc acestuia si impreuna traiti bucuria de a fi, bucuria vietii.
M-am asezat langa voi. Stam la o masa rotunda, aducandu-ne aminte de inceputul calatoriei pe Pamant si bucurandu-ne ca am ajuns acum aici. Nu este un final. Este un nou inceput. V-ati descurcat. Urmeaza surprizele.
Sunt fericit. Voi reprezentati inceputul. Aceasta deschidere este suficienta ca multi, multi altii sa va urmeze. Sunt bucuros. Lumina a depasit masa critica si se extinde in toata splendoarea sa, imbratisand umanitatea.
St-Germain”

Discutam ce teme si lucrari sa facem la intalnirea de joi, de sambata... ca sa se potriveasca la diversitatea celor prezenti. Am cerut ajutorul lui St-Germain, sa asiste la discutia noastra si eventual daca are un sfat pt noi. Dupa cateva minute de discutii,  St-Germain revine:

“- In viata voastra veti intalni diferite persoane cu diferite feluri de pregatire si diferite nivele de constiinta. Ceea ce ofera shaumbra, este o modalitate de viata, este o forma de trai ce se potriveste tuturor caci face parte din legile divine si legile acestui pamant. Nu tot materialul shaumbra este rezonant cu  toti oamenii. La un moment dat ei se vor departa pt experientele lor prorprii si cunoastrerea lor. Insa primele lectii a scolii Shaumbra sunt adevaruri general valabile si se potrivesc tuturor fiintelor in acest stadiu pt ca tine de buna functionare a corpului uman. Lectiile sunt in stransa legatura cu fiziologia fiintei umane, cu structura sa. Veti vedea constat o tipologie diferita, gandiri diferite pt ca si ei sunt din galaxii diferite si au dezvoltat culturi diferite. Uneori ii veti ajuta sa se descopere pe ei insisi cum ei nu o pot face. Conectarea cu Divinitatea lor proprie este general valabila pt orice cultura si o cerinta la acest moment de salt planetar"
Multumim St Germain.

Un comentariu:

Anonim spunea...

din galaxii diferite, dar din susrsă unică, eci nu ne mai batem, ne ridicăm vibrația :) și mulțumesc !