vineri, 6 martie 2015

De la vis ....la o alta realitate




Eram in vis. Eram inconjurata de multe persoane la un restaurant-gradina. Oameni asezati in jurul meselor. Pe masa mea erau o multime de cristale asezate frumos pe suporturi. Imaginea urmatoare, a fost o mare sala unde avea loc un spectacol. Era un spectacol de opera, muzica era frumoasa, dar simteam ca nu acest tip de spectacol va fi premiat. Cei de pe scena nu mai aveau entuziasmul necesar, iar muzica desi cunoscuta, frumoasa, nu ma mai atragea, era depasita. M-am strecurat printre oameni catre iesire. Dincolo de usa, brusc, am stiut ca spectacolul a cazut. Parca de undeva din aer a fost dizolvat.
In holul aceleiasi cladirii le vorbeam celor de langa mine:
- Stiu cine vor veni; este un grup tanar de studenti, baieti si fete cu instrumente muzicale. Haideti sa mergem la ei sa ii anuntam ca au castigat. Ei castiga concursul. Ei aduc noul, le cunosc muzica. Sa mergem pe scurtatura, o cunosc. Am pornit. Scurtatura era un drum in panta prin oras. Straduta era pietonala, foarte curata, luminoasa si deodata s-a transformat in trepte. Urcam 5-6 trepte, se forma o mica esplanada, urcam alte trepte, mai aparea o esplanade, iar ultima scara nu mai avea sfarsit; ducea catre cer.
Cand m-am uitat, langa mine nu mai era nimeni. Apoi m-am trezit.

Spre seara am primit urmatorul mesaj de la prezenta mea, Eu Sunt. Acesta explica visul de mai sus, ce l-am avut in aceasta noapte.

                                          Mesaj de la Eu-Spiritul

- Prin prezenta Eu Sunt ma manifest si graiesc de aceasta data in adevar Divin. Decuplarea a avut loc si Noua Fiinta isi va gasi noile modalitati de exprimare, simtire, traire. Sunt modalitati noi, pt ca s-a realizat conectarea la noua retea de lumina ce nu mai are nici o legatura cu reteaua si tehnologia D3. A avut loc iesirea din aceasta retea, iar acum corpul ca intreg se va redescoperi pe sine insusi. Ruptura a avut loc in timpul somnului cand s-a putut desface fara a exista o dificultate realizata de minte. Intr-un deplin acord, Sipiritul a iesit din corp, iar corpul a fost transferat la noua retea la alti parametri si pe un alt nivel de constiinta. Apoi trup, suflet si spirit s-au reintegrat pornind de la acel nou nivel ce va determina deasemeni decodificari si transferari catre alte planuri vibrationale.
Din acest moment, chiar daca Fiinta este aici, polaritatea ramane straina (dualitatea). Prin aceasta faza trec mai multe fiinte, caci toate au accesat manifestarea Divinului constient a trai constient in acest corp, spiritul coborand in trup uman.
Concomitent are loc o desavarsire a fiintei ca intreg, incepand prin transformari de la corpul de constiinta, in toate celelalte corpuri. Supremul se va instala treptat ca, constiinta infinita a Spiritului, sa nu copleseasca atat invelisul, cat si celelalte fiinte. Se urmareste acomodarea celorlalti care acum incep sa se trezeasca, cu aceasta Noua Fiinta si nicidecum indepartarea lor, ca si ceilalti la randul lor sa isi doresca si sa permita transformarile.
Revenind la Noua Fiinta, la Eu Sunt, de subliniat ca va fi o perioada transformari in timpul somnului, urmata de constientizari in perioada de veghe. Este acum un moment de mare descatusare, transformare pt Fiinta Noua. Are loc o metamorfoza uriasa, iar stabilizarea va avea loc mult mai tarziu. Este un moment de o mare si sublima frumusete cand Noua Fiinta isi traieste pe viu, constient schimbarile aratand si incurajand si pe ceilalti. Ruptura nu a dislocat, nu a traumatizat. A avut loc foarte lin, cu bucurie si recunostinta pt tot ceea ce a insemnat dualitatea. Insa actuala bucurie in care Noua Fiinta traieste, este de nedescris.
Eu Sunt, cel ce ma exprim acum, si pe masura ce transform corpul, voi radia bucuria, lumina. De fapt voi radia pe A Exista cu o atat de mare intensitate, cu o atat de mare prestanta, cu un camp vibrational atat de intens, pt a arata noul si a exemplifica, a intelege, prezenta Spiritului pe Pamant, manifestat printr-un corp viu, Divinul ce devine credibil, tangibil, vizibil si de necontestat. Sentimentul de uniune cu intreaga creatie va fi atat de puternic emanat de Noua Fiinta, incat ii va absorbi pe ceilalti catre Unime. Maretia si splendoarea Spiritului se manifesta pe Terra.

Pregateste-te. Cu o lumina mai mare voi intra in tine. Pt aceasta e necesar un regim hidric foarte mare, ca patrunderea sa fie favorabila de ambele parti. Apa este un mediu cristalin. Eu Sunt vin cu o densitate care prefer ca acest mediu sa il gasesc in celulele tale.
Vei avea sentimentul unei destinderi si vei simti ca te maresti, atat in lungime, cat si in latime. Nu vei mai avea conturul fostului corp, ci conturul unui corp mult marit. In acelasi timp a unui corp mult mai usor. Am nevoie de apa indiferent cum mi-o oferi. In acelasi timp corpul tau se spala, se elimina reziduuri, toxine si te protejeaza de insasi lumina mea. Aceasta apa absoarbe o parte din reflexia luminii mele. A salaslui impreuna este o frumoasa si glorioasa realizare a Spiritului. Incearca sa bei numai lichide.
Ramane de vazut viteza cu care eu voi ocupa intregul vehicul. Coordonarea tine de alegerea sufletului la nivel de Unime. Tot ceea ce manifestam se raporteaza la Intreg. Gandirea face un pas mare catre Intreg. Aici voi tatona capacitatea ta de salt. Ma refer la conexiunile sistemului nervos pt a te pastra in echilibru. Acelasi lucru ramane valabil  pt buna functionare a lui, adica multa apa.

Il ascult,dorinta de integrare este mare, permit totul in usurinta si gratie divina


Niciun comentariu: