luni, 26 august 2013

Adama - Invitatie in Telos si Ghizii Solarieni


Adama
     - Dragi prieteni, bine ati sosit in Templul Ascensiunii. Acesta va inconjoara cu lumina sa cristalina si va reorganizeaza partile voastre corporale pe structura cristalina specifica voua la acest moment. Aceasta structura cristalina vi se organizeaza de la moment la moment in corpurile voastre intr-o combinatie cu energia cuantica de nemaintalnit.
   De aceea am avansat aceasta invitatie pt a petrece din timpul vostru in acest templu ce va ajuta si sustine. Energia voastra este din ce in ce mai frumoasa si mai placuta ochiului dar si simturilor. Multi dintre voi incepeti o restructurare celulara de o mare frumusete si competenta. Sunt modificari noi pe care si noi le admiram. Petrecand momentele voastre in acest templu, pierdeti mai usor din densitate si din structurile vechi ale corpurilor voastre.
   Pe masura ce ne vorbeste, Adama ne impinge usor in lumina din centrul templului, o lumina jucausa ce contine o multitudine de forme minuscule, particule fotonice ce vin in contact cu luminile noastre. Are loc o purificare si o indepartare a unor straturi dense,particulele traversandu-ne cu mare usurinta. In aceasta lumina ne simteam foarte usori si foarte luminosi.
   In timpul sederii in acest con de lumina se apropie St-Germain care ne spune:
   -Am venit sa asist la transmutarea voastra.
   Am stat in aceasta lumina cat a fost necesar,  dupa care am revenit constient, cu constiinta in spatiul corpului nostru.

     Ghizii din MSC
Va salutam. Sunteti calauziti de razele noastre si sunteti invitati intr-un spatiu, templu cristalin al energiei solare, aici in MSC. Razele noastre va calauzesc catre acest templu energetic de cristal. Va rugam sa pasiti in acest templu si permiteti-ne sa va ghidam. 
Vom conecta ceakrele voastre la aceasta fantana de lumina, energie cu rol purificator, datator de viata. Petreceti clipe minunate in aceasta energie de vibratie inalta, timp in care corpurile voastre subtile sunt purificate si armonizate cu energia MSC.
In aceasta fantana de energie, se presara esente subtile ce ajuta transmutarea corpurilor voastre. Respirati si permiteti-va sa primiti toate acestea impreuna cu energia iubirii si compasiunii pe care Quann Ynn a presarat-o alaturandu-se noua.
Aceasta minune a acestor esente reprezinta energii ce sosesc acum pt prima oara pe Pamant, fiind atribuite procesului de transmutare de trecere a celulelor voastre in celule cristaline.
Aceasta transmutare este un proces de durata ce este sustinut de lumina MSC ce va calauzeste pt a depasi usor inconvenientele transmutarii.
Spatiul unde v-am invitat are actiune atat de catalizator, cat si de anestezic pt unele transmutari mai delicate. Odata ce ati captat acest spatiu, el va lucra prin ghidarea prezentei Eu Sunt, permanent cu voi. Voi veti fi ca o oglinda ce se proiecteaza in MSC si senzorii de aici vor declansa transmutarea in functie de toate procesele din corpurile voastre.
Aceasta lucrare a fost ceruta de Sinele vostru solar, intr-o perfecta armonie si consens cu Marele Mister. Vi se pregateste o cale a luminii, un vortex ca spirala unei galaxii in lungul careia va veti redeschide si reevalua cu parametrii potriviti voua, specifici unei vibratii inalte fara a va mai cataloga cu un numar pt o dimensiune pt a va lasa libera multidimensionalitatea voastra.
Noi, ghizii vostrii, restabilim deja noii vostri parametrii/frecvente care va ajuta in primul rand sa indepartati cat mai mult din masa voastra grosiera.
Aceasta tendinta de eliberare de grosier o veti simti tot mai des prin dorinta de purificare si eliberare. Este momentul constient cand voi ati pasit in alte frecvente ce cer o accelerare a purificarilor si o dorinta de inalt catre sublim.
Corpurile voastre traiesc acum aceste momente de inlaturare a balastului in mod constient si dorinta de primire a ceva sublim. Cu alte cuvinte, corpurile se pregatesc constant si accelerat pt sustinerea esentei divine.
 Veti trai tot mai constient aceste momente si constient va veti ajuta in acest proces de metamorfoza. Fiecare cuvant va reprezenta fapta, fiecare idee va fi in consensul Divinului. Intovarasirea vostra cu MSC devine atat de prezenta si constienta, incat fiecare moment al vostru pe Terra devine o esenta materializata a Marelui Mister.
Veti trai momente cand spatiul vostru de viata se va confunda cu spatiul MSC. E ca si cum acesta, prin voi, se trasfera pe Terra. De fapt esenta voastra solara se deplaseaza constient nu numai pe planeta Pamant, ci si in restul galaxiei si e firesc sa va obisnuiti tot mai mult cu aceasta.
Simtiti acum apartenenta la MSC. Simtiti tot ceea ce voi sunteti. Proiectati-va voi insiva acolo unde doriti si unde va este constiinta. Si acum, in acest moment deja lucrati in 2-3 spatii diferite simtind ca este firesc, ca este o normalitate acest mod de viata.
Aveti grija sa nu confundati planetele! Pastrati-va claritatea, caci perceptiile vor deveni tot mai pregnant, ajutandu-va, sustinandu-va multidimensionalitatea.
In aceste manifestari multidimensionale, nu lasati nimic la voia intamplarii si ati inceput sa mentineti o pozitie centrata pt a va fructifica in toate directiile manifestarile.
Aveti acum nevoie de un surplus de energie. Acesta este motivul invitatiei noastre si aceasta primire energetica va ajuta corpurile pt a se intari, pt a face fata la lucrarile ce vor veni.
 Si noi, ghizii, suntem conectati la sursele necesare voua si la sinele vostru, ca ajutorul nostru sa fie in deplina concordanta cu toate informatiile ce va sunt voua necesare.
Aceasta lumina solara v-a infuzat acum tot ceea ce voi sunteti, oferindu-va independenta energetica pt ca voi sa va puteti misca in spatiul galactic, realizand  manifestarea sinelui cu potentiale noi.
In acelasi timp oferiti Pamantului potentiale si energii noi in deplin acord cu ascensiunea planetara.
Va multumim pt deschiderea pe care ati facut-o si primirea pe care ati acceptat-o. Va ghidam acum pe aceeasi raza luminoasa orientandu-va prin spatiile cosmice catre dragul si iubitorul Pamant. Luminile voastre acum daruiesc tuturor si presarati daruri in calea tuturor fiintelor. Va fi liberul lor arbitru sa le observe, sa le foloseasca sau sa treaca mai departe pe langa ele.
Noi va multumim pt prezenta voastra in MSC si pt traiectoriile de lumina pe care le lasati in planul Pamantului.
Ghizii Solarieni


Niciun comentariu: