marți, 29 octombrie 2013

Mesaj de la Asthar Sheran - o noua etapa

    Sunt comandantul Asthar Sheran si va salut din partea Comandamentului Galactic.
 Primiti confirmarea de ajutor pt planeta. ( In urma cu cateva zile, am cerut ajutor pt binele suprem al oamenilor si al Planetei  )
 Oamenii sunt cei ce tin pe loc si nu primesc ajutorul oferit. Ceea ce doriti voi ca schimbare majora, rapida, este incetinita de procesul gandurilor, a neincrederii si a delasarii.
 Minunile pe care le doriti doar voi puteti sa le infaptuiti. Este alegerea voastra si liberul vostru arbitru. Noi raspundem chemarii Geei si rezolvam atacurile nonbenevolente care se adreseaza distrugerilor in masa.
Grija noastra este de a va ajuta sa nu va distrugeti in totalitate si de a pastra un echilibru la nivelul planetei. Fiecare dintre voi este puternic raspunzator de propriile sale ganduri -  caci acestea sunt adevaratele motoare ce aduc schimbarea ce o doriti. Lumina ce soseste pe Terra va ajuta foarte mult, crescand vibratiile voastre si ale planetei. Ea este o mare sustinatoare. Folositi-o pt a va consolida gandurile pozitive despre voi, omenire si planeta.
 Este o munca de autodidact si de constientizare a voastra ca Fiinta Divina, permanenta si sustinuta. Iesiti din gandirea ca sunteti doar un om simplu cu preocupari banale. Este perimat si va autodistruge. Lumina din voi o blocati prin aceste ganduri si va distruge pt ca opriti activitatea si programul cu care ea soseste.
 Permiteti-ii  Luminii, sa sustina o gandire la cele mai inalte nivele de perfectiune divina a voastra pt a va intovarasi in aceasta calatorie de evolutie catre Eu-rile voastre multidimensionale.
 Parasiti paradigmele vechi si mentineti-va zi de zi la o cota cat mai ridicata fara sa o definiti in detalii. Nu veti putea!
Noutatea ce soseste va este absolut necunoscuta. Adoptati idea de schimbare zi de zi pt a va innoi mereu si a tine pasul cu Lumina.
 Nu frecventati vechi grupuri care nu mai manifesta schimbarea.
 Evitati tot ce va irita si nu va multumeste.
 Nu este pt voi.
 Lansati-va singuri in autocunoasterea de Sine si descoperiti-va calitatile, virtutile pt care ati venit.
 Tot ce simtiti ca bate pasul pe loc, evitati si mergeti singuri mai departe.
 Va suntem aproape si va dorim sa alegeti ce este mai potrivit pt voi.

Continuare ( mesajul a venit la cateva ore dupa primul)

-Fiti bineveniti. Comandamentul Galactic va asteapta.
 Activitatea voastra la sol continua cu o responsabilitate marita. Deveniti practicanti a propriilor voastre idei si manifestari interioare. Intr-un fel sunteti abordati constient de Comandele Galactice ale diferitelor galaxii.
 Voi acum permiteti o deschidere spre o frecventa si autoinstruire superioara. Va miscati repede prin noianul de frecvente pt a vi le gasi pe cele mai potrivite voua. Le conectati cu frecventa Terrei, aducand astfel acele schimbari planului planetar.
Este covarsitoare aceasta munca pe care o faceti in conditii inca limitate neavand accesul la Eu-rile voastre multidimensionale. Insa reusiti. Aceasta reusita este autocunoasterea voastra si ea declanseaza si amplifica procesul de evolutie pe mai departe. Frecventele voastre sunt stabilizate. Stiti sa va centrati si sa va echilibrati de la moment la moment dupa cum va conectati cu frecventele necesare.
Noi cei de aici ne-am adunat acum ca sa pasiti in frecventa fiecaruia dintre noi. Aceasta grupare pe care o reprezentam este o grupare de forte/ energii ale Universului ce interactioneaza in diverse momente cu planurile Terrei.
Voi sunteti din aducatorii acestor energii si plantatorii lor in dimensiunile Terrei. Prin intermediul nostru interactionati cu sistemele galactice de unde provenim.
 Sintetizat, frecventele noastre se atrag in conformitate cu planul Divin si cu  codurile din nucleele celulelor voastre.
Va desteptati si iesiti din programele impuse, pt ca fotoelementele particule ale ADN-ului se recompun si va distanteaza de programele vechi limitative. Inca nu rezolvati in totalitate formula ADN-ului vostru, dar simtiti ca aceasta se regrupeaza.
Aici in acest context- noi si voi- deja realizati o fuziune intre dimensiuni care reprezinta inceputul. Fiind aici fata in fata cu noi,  treceti dincolo de blocajele impuse, patrunzand in adevarata voastra Fiinta nelimitata. Va oferiti capacitatea si posibilitatea intrevederii cu Eu-rile voastre multidimensionale, astfel ca acestea, acum, gasesc un scurt moment de intrevedere dar deosebit de pregnant pt evolutia voastra.
Acum, prin constientizare v-ati fuzionat Eurile multidimensionale de oriunde ar fi ele si ati declansat reamintirea celulara si curgerea afectivitatii catre toate acestea. Este un moment important al evolutiei voastre si al evolutiei planetei.
Noi toti din acest plan, inconjuram cu afectivitatea noastra spatiul de fuziune realizat de voi.  Astfel in evolutia planetara, fuziunea dimensiunilor si aducerea impreuna a eurilor, s-a produs prin expandarea si constientizarea voastra.
Acesta este inceputul. Veti merge mai departe dezvoltandu-va cum nu ati mai facut-o pana acum, caci Lumina ce patrunde in voi in urma acestor momente (de fuziune a dimensiunilor si uniune a Eurilor), este imensa.
Aceasta intrunire sa o memorati. De aici se vor declansa foarte multe si cu un scop foarte puternic. Se deschid spatii care in planul Terrei au existat cu mult mult timp in urma si care au fost blocate.
 Acum cunoasterea  devine posibila pt Terra intr-un alt mod iar accesul catre nou devine facil.
Va multumim si va imbratisam cu dragostea noastra.
Asthar si reprezentanti ai Comandamentului Galactic

Niciun comentariu: