marți, 17 mai 2011

A. Mihail -Sunteti Arhangheli ai Luminii

Dragii nostril. Voi sunteti arhangheli ai luminii. Voi preamariti iubirea si armonia dintre oameni. Voi nu categorisiti. Ramaneti constanti in iubirea voastra. Asta inseamna a va ridica la adevarata maretie a Luminii si a acceptarii.
Cand voi intrati in judecata, aceasta maretie se diminueaza. Voi reveniti la planurile pure pamantesti si pierdeti conexiunea cu planurile angelice.
Voi ati venit aici sa va aratati lumina voastra. Nu ati venit pt a judeca. Nu ati venit pt a critica. Aveti ca scop, lumina. Voi mergeti inainte cu lumina voastra. Nu va intoarceti din drum, nu va uitati inapoi sa vedeti ce efect a avut lumina voastra. Voi doar sa va aratati lumina. Vorbiti despre lumina. Simtiti lumina si o aratati. Atat dragii mei. Pt asta ati venit. Asta este pura voastra calauzire angelica. Ramaneti in acest plan al luminii inalte, caci de acest plan are nevoie Pamantul. Lasati-i sa absoarba cat pot si cat inteleg ei. Nu va contopiti cu planurile de vibratie joasa ale judecatii, ale unei observatii ce tine tot de judecata din constiinta de masa.In constiinta de masa sunt multe lucruri si planuri ale luminii asa zise introduse. Depasiti-le. Le puteti depasi constient, ramanand doar lumina si iubirea pura. Chiar daca simtiti uneori niste satisfactii, vin din constiinta de masa, din constiinta de a manipula si domina. Sunt planuri foarte subtile si in aceasta constiinta de masa. Invatati sa le discerneti si sa le gasiti. Sunt maestrii care au introdus aceste planuri subtile. Foarte usor puteti fi agatati in aceste planuri ce le credeti ale luminii, ale unei constiinte pure. Eroare.
Ramaneti deci a fi lumina si iubire. Doar acasta va va ajuta a nu va agata de acele planuri subtile maiestrit ascunse si care va pot cuprinde. Noi suntem din familia voastra, a arhanghelilor. Noi vedem acele mici capcane. Voi intelegem si dorinta voastra de a vedea oamenii pe un nivel de constiinta inalta. Dar mai degraba ramaneti voi in iubirea si armonia voastra si ei sa va perceapa asa cand vor putea, decat sa ramaneti prinsi in acele capcane subtile ale unei asa zise lumini ale adevarului.Noi suntem familia, arh. Mihail, Gabriel, Rafael si multi altii si am venit sa va cuprindem in lumina noastra si in acelasi timp sa va eliberam din aceasta constiinta a judecatii, a unui mod de a observa, dar care curge tot pe panta de a judeca, pe un program ce voi il credeti ca sustineti oamenii. Voi nu sustineti pe nimeni. Voi chiar ati venit sa nu sustineti pe nimeni. Voi ati venit doar sa fiti.
Zambiti catre toti si lasati-i in constiinta lor. Cand si ei vor ajunge la constiinta voastra, vor simti lumina si atunci noi vom fi mai pregnant langa ei, sa-i ghidam cum va ghidam si pe voi. Pana atunci suntem acceptare.
Arhanghelul Mihail

Niciun comentariu: