sâmbătă, 21 mai 2011

Com Hatton -Salutari si anunturi

Se face conexiunea cu navele. Com Hatton ne saluta:
- Dragii mei, va salutam. Suntem un grup mai mare din cadrul comandei Asthar si survolam cerul vostru cu navele. Momentul de intalnire se apropie, ne referim la acel moment cand ne veti si vedea.Pana atunci, noi executam numeroase drumuri in jurul planetei, lucrand cu voi cei de la sol, ajutand la manifestarea energiilor de iubire in cadrul densitatii voastre, formand echipe care sa va sustina, sa fie in imediata voastra apropiere. Drumurile voastre se vor intersecta cat de curand. Noi vedem schimbarile pe care le-ati facut, vedem energiile pe care le atrageti, dorintele voastre, astfel ca intalnirea va deveni iminenta.Lucram in continuare impreuna la eliminarea perturbatiilor energetice, la captarea energiilor negative, iar voi deveniti la sol, baze de lumina tot mai puternice.Indatorirea noastra este sa va sustinem in aceasta intarire energetica a bazei voastre de la sol, la locul unde locuiti.Noi exercitam presiuni asupra energiilor negative, asupra celor care inca nu doresc sa se transforme. Noi le aratam cat de mult castiga lumina si cate beneficii ar avea daca ar abandona gandirea negativa si ar trece catre lumina.
Bazele pe care voi le formati, sunt baze energetice cu configuratie/corespondent in dimensiunea subtila si aceste baze prezinta acum o activitate tot mai intensa. Tot ceea ce voi intreprindeti in planul uman, este rasunet al luminii din voi, este un mod de a va aduna, de a va cunoaste si sa stiti ca toti faceti parte din aceste baze. Toate demersurile voastre pt intalniri corespund planului vostru divin interior de a aduna oamenii in jurul vostru, de a-i ajuta sa constientizeze cine sunt si a-i sustine in a-si descoperi misiunea la nivel de suflet ce au ei de intreprins. Toate acestea aduc in prim plan o capacitate a luminii de a patrunde, o captare a luminii, iar voi o extindeti pe raze tot mai largi, suprafata in care va exercitati actiunea energetic, suprafata care devine campul vostru de lucru, suprafata in care multi va vor simti, auzi si vor veni catre voi.
Toate acestea in planul subtil, au o configuratie mai rafinata, iar voi reusiti sa o traduceti, fiind o mare adunare ceea ce faceti voi unde fiecare va simti in interiorul sau, sub forma bucuriei, ca apartineti acestei mari comande. Desigur acestea sunt cateva din aspectele voastre multidimensionale pe care acum le vedeti oarecum liniar, insa ele se petrec simultan. Prin ceea ce va adunati acum, voi veti ancora o mare cantitate de energie. Primul aspect benefic este constiinta la care voi ajungeti, ajutandu-i si pe ceilalti sa atinga, constiinta Unimii, a grupului care lucreaza in mod armonios pt refacerea planetei.Intreprindeti un mare eveniment. Este inceputul, voi devenind o constiinta in gandurile multor oameni, iar fratii vostri, Fratia Alba, cu toate comandele, va sustin in aceasta intalnire, unde vor participa foarte multe entitati, iar voi veti realiza o conexiune cu alte entitati lucratori de lumina de pe planeta, energetic, pt ca voi conectati acum in orasul vostru putem spune, intreaga armata a cerului. O chemati prin ceea ce faceti, ca o obligativitate de a participa la acea intrunire si se ancoreaza in oras o cantitate foarte mare de energie cosmica.Noi asteptam derularea acestui eveniment si am dori sa-l simtiti ca un eveniment de importanta cosmica, pt ca voi umanii, cu acest eveniment, v-ati asumat multe responsabilitati, v-ati asumat o mare imputernicire, caci se refera la responsabilitatea directa pt poporul, tara voastra, lucru care nu a mai fost facut pana acum clar, de un numar atat de mare de oameni, care in direct si-au asumat responsabilitatea ghidarii energiei a propriului lor spatiu/tara si a propriei lor vieti.Aceasta asumare a chemat energiile si totul a inceput sa se deruleze ca un plan al sufletelor voastre si voi incepeti sa fiti in aceasta alegere, la modul practic, iar noi toti suntem aici sa va ajutam, pt ca voi in acest fel, ati adus lumina la conducere, ati indepartat elementele de nelumina si ati pus lumina in fruntea tarii, ca lumina sa conduca/ghideze prin voi in adevarul suprem al sursei si nu al umanului. Pt aceasta am dorit sa intelegeti importanta intalnirii voastre, importanta atitudinii voastre si ca ati demarat o mare miscare de energie cosmica catre voi, in momentul in care voi ati anuntat ca preluati din mana fortelor de nelumina aceasta ghidare spre binele omenirii si spre binele planetei.
Va multumim si va asistam la aceasta responsabilitate si suntem permanent langa voi sa va servim.
Comandantul Hatton si comanda Asthar

Niciun comentariu: