joi, 28 aprilie 2011

Adamus lucreaza cu noi

Namaste! Namaste! dragilor si bun venit. Bine v-am gasit. Am fost si eu in plimbare sa vad viitoarea sala unde voi transmite. Si mi-a placut. Sunt sigur ca o sa va placa si voua. In aceste minunate energii, noi deja suntem cuprinsi si deja prin respiratia voastra eu ma voi impleti tot mai mult cu voi, pana ne vom regasi in acea sala. Pana la acea data cand ati hotarat sa va intalniti, energiile mele vor lucra cu voi si nu numai. Veti primi mult mai mult in acest context, dat fiind deschiderea voastra pt ceea ce ati simtit sa fiti pt aceasta tara, pt orasele voastre. Dar pt ce ati simtit sa fiti voi, energia mea va lucra cu energiile voastre. Veti simti ca va deschideti mai mult, ca sporiti in increderea voastra si tot ce v-ati propus pt voi, pt cei din jurul vostru si pt spatiul nou ce il creati, veti vedea ce frumos se va desfasura.In aceasta seara am venit pt o propunere: o deschidere constienta a voastra, spre o constiinta mai inalta, dincolo de minte, dincolo de ceea ce va limiteaza. Nu uitati ca am propus un proiect la care am anuntat ca, cei ce aleg, vor putea participa energetic. Nu uitati sa mentionati acest lucru, daca veti dori sa participati la acest proiect. Dar pe langa acest proiect, lucrul pe care il facem pt deschidere, pt a invata sa fim creatori, a invata sa lucram cu energiile si sa ne schimbam realitatea, se face chiar de acum.
Aceasta este propunerea ce se refera la deschiderea voastra, la acest proiect si la intalnirea care va urma. Cine va dori, va fi un fel de discipol al meu, pt a invata sa fie creator in propria sa viata, pt a invata sa devina el insusi, a invata sa invite tot mai mult prezenta Eu Sunt si a manifesta prezenta Eu sunt.
Deci dragii mei, iata cum de la un proiect, cate proiecte deodata am extins si ce lucrari minunate se pot face impreuna.Haideti sa respiram aceasta deschidere pe care am hotarat-o, sa aducem aici in mijlocul nostru aceste energii pe care noi le-am creat, energii ce se creaza prin ceea ce hotarati voi. Energii de vibratie inalta prin alegerile constiente si curajoase pe care le faceti.Iesiti in fiecare zi din limitarile voastre si permiteti-va sa va simtiti tot mai expandati, tot mai extinsi, pe un nivel de constiinta tot mai inalt. Evitati sa va dati raspunsuri certe. Evitati sa aveti hotarari ferme care sa va limiteze expandarea. Fiti atenti cu ceea ce ganditi si chiar cu hotararile ce le luati, ca nimic sa nu va duca spre o noua limitare. Mergeti cat mai sus, cu ceea ce ganditi despre voi si cu ceea ce hotarati pt voi, pt ca in aceste hotarari intra inca foarte mult mintea voastra. Aceasta minte inca lucreaza neobosit si ea poate oricand sa va pacaleasca si sa va tina in alta limitare. Lasati spatiul mintii si mintea insasi sa se odihneasca si mergeti dincolo de ea, unde veti simti un spatiu infinit. Dar fiti hotarati sa ramaneti in acel spatiu, ca, de acolo, sa aveti o simtire si o priveliste mult mai larga. Chiar daca nu simtiti nimic, chiar daca nu vedeti nimic, fiti constienti ca acel spatiu exista. Lasati-va sa curgeti in acel spatiu si permiteti prezentei voastre Eu Sunt, sa va indrume si sa aduca deschiderile necesare. Lasati-o sa se manifeste din acel spatiu, in viata voastra. Veti evita pe cat posibil aceste limitari. Sa respiram din nou aceste energii si curgeti odata cu ele. Permiteti-va sa stiti si sa simtiti ca totul in jur este doar energie. Ca, de asemeni, aceasta energie sunteti voi. Si ca aceasta energie o puteti crea asa cum doriti. Mergeti tot mai mult in energia voastra si simtiti aceasta energiei. Invatati-va sa va cunoasteti.

Niciun comentariu: