marți, 12 aprilie 2011

Divinitatea mea - Urmati-va pe voi

    -In aceasta seara, sunt eu, Divinitatea ta si iti voi prelua microfonul. Mi-am permis sa cobor mai mult in vibratie, dat fiind energia care se afla aici in sala si va voi vorbi ca un dirijor de orchestra.Voi sunteti acum mareti si puternici. Sunteti spirite marete in aceste corpuri fizice. A sosit momentul de mare imputernicire a voastra, cand de fapt este propria voastra evolutie. Aveti prilejul sa va priviti cum evoluati. Aveti prilejul sa va priviti cum va manifestati, ceea ce simtiti sa aratati si ce imbolduri simtiti sa le dati raspuns si de asemeni sa manifestati.Orice faceti, dragii mei, renuntati la a va mai intreba. Renuntati la dualitate. Renuntati la intrebare. Sunteti voi. Pe cine de fapt intrebati? Cand intrebati, inseamna ca nu va oferiti increderea, inseamna ca nu va oferiti suveranitatea. Un suveran niciodata nu isi va intreba prietenii daca ceea ce a hotarat este acceptat sau nu.Aceasta este pozitia pe care urmeaza sa o consolidati: A NU MAI INTREBA.  A NU VA MAI DA PUTEREA. Cand simtiti ca vreti sa intrebati, inghititi-va mai bine intrebarea, pt ca in acel moment, pe mine ma indepartati din corpul vostru.EU vin atunci cand voi simtiti un imbold de a fi, de a manifesta un lucru sau o situatie. In acel moment, voi dati cu mine de pamant, cand incepeti cu intrebarile cine, ce, de ce, cum, care... In momentul acela, distanta dintre noi este aidoma distantei dintre cer si pamant. Si, credeti-ma ca nu mai imi face placere sa mai revin curand. De aceea ‘’am prins microfonul’’, pt a-mi spune si eu ‘’punctul meu de vedere’’.
Energia mea doreste sa patrunda tot mai mult in corpul fizic. Aceasta inseamna ca si eu si voi, facem anumite miscari. Voi ati putea spune, un efort. Este atat deschiderea corpului spre lumina, cat si patrunderea mea si adaptarea intr-un corp limitat. Cand voi sunteti binevoitori fata de voi si ascultatori, drumul meu, integrarea mea in acest corp, devine mai lina. Cand voi aveti zvacniri prin mental, eu sunt ca si strangulata. Alegeti: o intrare lina, placuta pt amandoi, sau o intarziere, o spulberare, o distantare si apoi o reluare de la capat.
In aceasta seara, dupa cum vedeti, am venit foarte ferm, transant, pt ca la nivel de spirit, acesta doreste cu mare devotament, sa isi realizeze menirea, ce corespunde saltului cuantic, saltului de constiinta. Ceea ce uneori voi faceti prin frica, din temeri, toate acestea va duc din nou in limitari, din nou in ingradiri, in intarzieri si pierdeti momentul principal.
Priviti in toate partile, pt ca incepem aspectul multidimensional. Priviti lumina in toatea partile voastre. Sunteti inconjurati in totalitate de lumina. Aceasta lumina este acea parte din mine ce doreste sa umple corpul vostru. Adresati-va mie direct, ferm, hotarat: sunt cutare, plec in cutare loc, rezolv cutare problema. Eu, in aceasta forma o voi lua, voi sustine si cu mare, mare drag, lumina mea patrunde, cuprinde, imbratiseaza.
Eu cuprind toata situatia pe care voi o doriti. Tot de la mine vine aceasta dorinta, acel instinct prim, prin care eu urmaresc sa va ghidez. Odata ce acel instinct porneste de la mine, va dati seama ca eu sustin tot ceea ce eu ghidez. Eu nu mi-as putea taia craca de sub picioare. Dar voi o faceti. De aceea am vent: sa fiti ferm in hotararile voastre, in alegerile voastre.
Lasati-ma pe mine ‘’sa-mi bat capul’’ cum sa rezolv o problema sau alta, un aspect sau altul. Un singur aspect este deocamdata foarte, foarte clar: aceasta uniune dintre mine-spirit si mine-corp, urmeaza sa se faca intr-o integrare totala. Si atunci, de ce sa stam in intrebari? De ce mai asteptati atat de multe confirmari? Voi sunteti! Si atat! Restul, eu sunt cel ce preia.
Marea mea putere, marea mea forta este sa va aduc tot ceea ce va este necesar. Eu aduc potentialele, eu creez calea libera, sau eu ghidez inchizand intr-o parte o usa, pt a va arata ce usa deschisa va este benefica. Eu sunt maretul Spirit ce preia in totalitate micuta fiinta. Aveti incredere in voi, in primul rand, in acea parte mica a voastra. Daca ati vedea adevarata energie a maretiei Spiritului, nu v-ati mai indoi niciodata.Dar vi se cere sa aveti incredere; de fapt, dezvoltati increderea. Este munca voastra cu voi, cu corpurile, care este a voastra si de fapt, sustinuta si de mine. Nu este in totalitate a voastra. Dar totusi este a voastra. Puritatea care ma reprezinta, are nevoie de o sustinere in puritate, o sustinere curata, clara, iubitoare. Deci e normal sa faceti si voi putina curatenie in corpul vostru. Asa cum eu vin cu puritatea mea, pregatiti si voi spatiul vostru de lucru, ambientul vostru, in puritate, in liniste, in armonie, ca pe o minunata primire a unui iubit sau a unei iubite. Pregatiti in bucurie corpul vostru, indiferent cum este. Acest corp este o creatie. Pregatiti-l si permiteti-mi ca si eu sa patrund cu toate bucuria si cu toata increderea in voi. Realizam ceea ce am fost mai demult. Realizam ceea ce suntem cu adevarat. Iar aceasta forta de contopire, are la baza un singur mare principiu divin: Iubirea. Cu mine alaturi voi veti intelege aceasta adevarata iubire. Si daca intr-adevar veti dori sa-l simtiti, sa-l traiti, numai impreuna putem face acest lucru. Altfel, este inexistent.Cu mare drag va imbratisez si ma bucur ca am putut sa sosesc. Datorita marii voastre iubiri, mi-ati creat un spatiu de vibratie inalta si am putut sa vorbesc cu voi si sa ne exprimam.
Cu mult drag, Divinitatea ta
 

Niciun comentariu: