luni, 2 august 2010

Sinele Inalt - imbratisari

Namaste!Namaste! Dragii nostri, va imbratisam. Lungul drum se sfarseste. Noi venim sa va incurajam aceste ultime momente sa fie cat mai usoare pt voi si sa stiti ca realizarile la care participati, se apropie.Noi nu putem spune exact, momentul trecerii. Este o trecere asteptata de foarte multi si dorita de foarte multi. Acest moment este stiut acum prin simtire de Creator iar la nivel profound de divinitatile voastre care va vor ghida pas cu pas. Prin profunda devotare a voastra, un profund val de energie este orientat catre Pamant, energie care voi o ghidati si o atasati Pamatului. Este un moment culminant in toata frumusetea sa si intreg Universul este ca si cum si-ar tine respiratia. Este momentul vostru de glorie, al vostru si al Terrei. Prin acest pas, Universul va respira el insusi o noua etapa, caci voi veti determina multe schimbari chiar in Univers. Cand va veti recunoaste reusita, voi veti deveni adevaratii vostri stapani, care veti avea un cuvant greu de spus, nu numai pe Terra, ci si pt restul formelor din Univers, caci atunci voi veti intelege total toate dezacordurile ce s-au facut, toate egourile ce s-au produs si veti deveni extrem de stricti pt protectia Terrei. Prin tot ce ati trecut experimentand, voi veti fi cei care nu veti mai accepta nici o derogare de la legile divine, nici un compromis si nici o incercare a altor entitati, de a va destabiliza.
Prin ceea ce voi ati numit suferinta, deveniti atat de puternici incat veti deveni o forta de care se va tine seama.Acest proiect ce s-a dorit “Omenirea, un experiment”, voi insisi l-ati experimentat si nu veti mai fi de acord cu nici o forma, in nici o alta constelatie, de experimentare a durerii si nu numai a durerii, ci si a lipsei de iubire si a lipsei de separare fata de intreg. In fata voastra, insasi Sursa va fi si va asculta, caci traumele ce s-au produs, sunt acum cunoscute si de neacceptat de insasi voi cei ce ati trecut prin toate acestea. Voi nu veti mai accepta ca nici o fiinta de pe intreg Universul sa traiasca agonia pe care voi ati experimentat-o.
Acest bagaj de experiente si de intelepciune la care ati ajuns va ofera aceasta pozitie de hotarare si de ghidare ca iubira si armonia sa devina suverane. Voi veti intelege ca insasi starea de iubire este o stare primordiala si nu veti mai permite separare intre forma si divin. Desi ceea ce s-a dorit a fost experiment, au fost multi care au profitat si toate acestea intelese de voi, veti evita total aceste forme de constrangere, de supunere, permitand doar iubirea sa se manifeste in cadrul liberului arbitru.Aceasta e cererea ce voi ati facut-o, cererea la care v-ati aliniat, nejudecand, necriticand, insa adoptand o pozitie ferma si un statut al suveranului, care pt binele semenilor sai va face tot posibilul sa evite toate erorile. Acesta este pasul catre care va indreptati. Acesta e mersul vostru si aceasta e fermitatea care se contureaza in campurile voastre energetice, caci acum sosesc la voi si apar la suprafata, multiplele aspecte ce le-ati trait si din insasi interiorul vostru se manifesta concluziile, aptitudinile si orientarile.
Ceea ce se citeste acum in voi, a fost citit de mine, Sinele Inalt, din vibratia a 8-a, ca voi sa stiti ca acest Sine va sustine, va creeaza facilitatile ca nimic sa nu mai produca in voi o demoralizare sau dezechilibrare si sa mergeti pe acest drum, care devine drumul vostru prin ceea ce energetic se contureaza din ADN-ul vostru. Aceasta comuniune dintre noi, se realizeaza tot mai usor dupa ce ati batut calea din poarta in poarta, manifestandu-va adevarul, manifestandu-va competenta si de fapt asigurandu-va voua si umanitatii, un viitor prosper in iubire. Va multumim si va imbratisam, Sinele vostru.
- Mai multe lamuriri despre etapa ce s-a incheiat si etapa ce urmeaza.
- Etapa ce s-a incheiat, se refera la o unificare energetica pe care ati produs-o intre toti cei care locuiesc in acele orase, ba mai mult, ca prin ei, energetic se extinde si la alte cunostinte si familii ale lor. Aceasta unificare s-a produs. Este vorba de vibratia in care sunteti toti, o vibratie a iubirii si a compatibilitatii. In rest, fiecare va ramane cu liberul sau arbitru. Aceasta unificare nu inseamna ca s-a terminat. Ea va mai avea loc, va continua, insa ceea ce a fost necesar ca o puternica ancorare, s-a indeplinit. Voi ati realizat aceasta complementaritate intre toti cei care s-au format ca grup, in acele orase. Etapa urmatoare merge deci pe o continuare care va fi mult mai usoara si pe o deschidere pe un alt nivel, intrand de acum in contact cu alti oameni, care sunt implicati in sistemele voastre de conducere, unde veti patrunde indiferent de oras, veti patrunde spargand zidul pe care acestia l-au pus intre ei si restul oamenilor. Oricat s-ar parea ca acestia la nivel de varf ar face pt intreaga omenire, este o mare pacaleala. Ei, de fapt s-au inconjurat cu un zid al puterii. Acest zid urmeaza sa-l strapungeti. Cu rabdare asteptati momentele prielnice care vi se ofera si munca voastra se va extinde.
In acelasi timp, voi castigati in recunoasterea puterii de sine. Asa cum sunteti in iubirea de sine, va imputerniciti in puterea de sine, unde voi va preluati prerogativele protectiei Terrei. Prin aceasta imputernicire si asumare a responsabilitatii, voi va dezvoltati in directia in care veti simti/veti sti pe toti cei care nu au un gand bun pt acest Pamant. Prerogativele voastre le veti intelege treptat si veti hotara ce este de facut cu acele entitati. Prin insasi lumina voastra, multe de acestea nu se vor mai putea apropia de Pamant. Prin insasi iubirea ce o aveti pt Pamant, voi veti atrage doar entitati cu aceeasi iubire, sau cu iubire mai mare. Insa nu veti permite niciodata nici un abuz fata de oameni, fata de plante, fata de animale, sau fata de Spiritul Mamei Pamant. Aceasta veti devani treptat. Nu se va manifesta in acesti ani care urmeaza. Din voi rasar semintele prin simtamintele pe care le aveti fata de tot ceea ce va inconjoara, pt ca este necesar un timp, ca lumina sa se ancoreze in voi si sa va ofere aceasta putere. Insa in momentul deplinei voastre incarcari cu lumina, acest sentiment ce acum este in fasa, isi arata oarecum conturul, aceasta forta va rabufni si va fi un adevarat scut pt tot ce exista pe Terra, manifestandu-va ca adevarati proteguitori ai Pamantului si a tot ce exista pe el.Aceasta va fi in mare si multe, multe, altele veti simti ca le puteti face.
Multumesc

Niciun comentariu: