sâmbătă, 28 august 2010

Familia Angelica - constientizare permanenta

Sunteti paziti. Sunteti protejati. Sunteti adusi in mod special pt acest loc, in aceasta energie, in acest statut al Comunitatii si al comuniunii intre oameni. Voi sunteti cei ce porniti acest drum, pe acest fagas si noi dorim sa stiti ca sustinerea o aveti in totalitate din partea noastra, ca vi se acorda surplus de energie ca sa finalizati ceea ce in plan divin exista pt acest loc, Nou Roman.
Resurse mari, energetice pleaca catre voi din centrul Pamantului, pleaca catre voi din Marele Centru Galactic, ca permanent sunteti inconjurati de navele noastre, ca tot ceea ce este de adus, de impamantat si ancorat, sa fie indeplinit. Totul vi se deschide, totul, energetic va este adus in apropiere. Va rugam fiti constienti de aceste aspecte, fiti conectati la aceste energii care le primiti. Respirati aceste energii in interiorul vostru constient pastrati conexiunea cu ele.
Umblati constient oriunde stiti ca va duc pasii. Totul constient, ca aceste energii sa poata lucra in voi. Cand voi sunteti constienti, deschideti portile catre aceste energii, altfel ele nu pot intra in totalitate. Constientizarea voastra inseamna conexiune si deschidere. Ele prin voi lucreaza si actioneaza. Prin voi aceste energii patrund in corp,se cumuleaza energiile Pamantului cu cele cosmice; primiti astfel o noua forta interioara, o noua capacitate de a deschide drumurile, de a deschide oamenii cu care lucrati. Permiteti ca toate acestea sa se intample si permiteti-ne noua sa va ajutam aducand tot ce este potential benefic pt voi.
Noi, Echipa Galactica, Echipa Solara si Echipa entitatilor terestre, formam in jurul vostru o mare echipa care sustinem tot ceea ce formati, tot ceea ce planificati. In timpul somnului primiti ghidarea noastra launtrica. Aducem catre voi tot ceea ce va este benefic si in timpul somnului participati la un veritabil instructaj ce il primiti de la noi, fratii vostri de lumina.
Cautati sa va memorati visele, cautati sa le intelegeti si fiti deschisi la orice pleaca din interiorul inimii voastre, ca ghidare launtrica. Fiti siguri ca nu ati pornit de unul singur la acest drum, fiti convinsi de maretia voastra, fiti convinsi de planul celor ce se afla in jurul vostru. Fiti convinsi de maretia si deschiderea a tot ce infaptuiti, caci ceea ce infaptuiti este o mica parte din maretul plan.
Stim cand sunteti obositi, stim cand sunteti epuizati si apare sentimentul de a abandona totul. Stim toate acestea pt ca lucram impreuna cu voi. In acele momente lasati lumina sa patrunda, dati luminii toata increderea voastra, ca ea sa lucreze si menajati-va cat puteti. Este o mare,mare,solicitare acum pt corpul fizic, pt ca voi treceti odata prin propria voastra transformare, apoi prin toata transformarea sociala, prin toata transformarea planetei si nu in ultimul rand, prin tot ceea ce voi aduceti prin schimbare, prin innoire. Corpul vostru primeste toate acestea. Aveti rabdare cu voi insiva. Stati in acele momente, respirati, predati-ne noua totul. Chemati-ne tot timpul, desi suntem in apropierea voastra. Dar in acel moment, acea energie o transferati pe umerii nostri si credeti-ne ca putem mult mai mult decat credeti voi. V-ati obisnuit sa duceti totul in spinarea voastra. Dati-ne noua, ca acest efort sa-l preluam noi. Abandonati-va energiilor noastre, asa cum te-ai abandona in bratele unui parinte. Tot ceea ce simtiti ca oboseala, daruiti-ne noua. Noi putem transmuta. Simtiti cum totul este in jurul vostru si este calauzit catre voi, iar voi doar permiteti sa se faca lucrarea.
Energiile noastre vor fi primite in egala masura, de toti cei care lucreaza cu voi. Nimeni nu va fi lasat in afara. Nimeni nu va fi uitat in a fi ajutat. Doar constientizati acest lucru si puteti vorbi in numele celor care va ajuta si sa ne chemati in numele celor ce va ajuta. Deschiderea se face tot mai mult si prin aceasta deschidere sunteti tot mai mult ajutati.
Energii celeste majore sosesc acum pe Pamant, energii care nu au atins pana acum niciodata planeta. Folositi-le. Chemati-le si predate-le lor sarcinile voastre. Ingaduiti ca totul sa va fie usor, in calm, in armonie, in liniste interioara. Gratia divina data de Creator pt intreg Pamantul, este de neimaginat. Este prima data cand pleaca astfel de energii catre Pamant, pt ca dorintele voastre sunt acum a miilor de oameni, ce doresc acum schimbarea si transformarea. Miile de lucratori in lumina isi primesc acum inmiita, cantitatatea de energie de ajutor, de co-creator. Toate acestea se dezvaluie si se declanseaza pe Pamant. Insa intelegeti ca nu se poate, un haos s-ar declansa daca totul ar deveni deodata, peste noapte. Constientizati si primiti. Lasati ca ele sa lucreze in timpul si in ritmul benefic si Divin, pt toti cei ce exista pe planeta. Totul intra in echilibru. Totul creaza pt un bine suprem al tuturor.
Aceasta am avut de transmis si am dorit sa transmitem si sa va rugam sa primiti toate aceste si sa stiti ca ajutorul nostru este aici si acum, cu voi, in fiecare pas si miscare a voastra. Lasati deci aceste energii sa patrunda in voi, cu fiecare respiratie, caci noi, echipa voastra de suflet suntem si va tinem permanent in bratele noastre. Va multumim

Niciun comentariu: