duminică, 1 august 2010

Com. Norton - o noua misiune

Dragii nostril. Va imbratisam si va invitam in nava comandamentului Asthar Sheran. Dorim sa spunem ca o etapa a ceea ce ati avut de lucru s-a terminat si acum incep pregatirile pt o urmatoare etapa, pregatiri ce va sunt necesare pt a pasi mai departe pe noua voastra desfasurare pe Pamant, in Energia Noua. Desfasurare ce o aveti cu cei din jurul vostru, cu centrele-statii de pe Pamant, cu centrele-statii din tara voastra.
In aceasta seara sunteti invitati in acest spatiu unde sunt cei din Consiliul Galactic, unde sunt tehnicienii care vor lucra cu voi, tehnicieni care vor restabili alte conexiuni, la alt nivel, ca voi sa simtiti ce aveti de facut. Aici in aceasta sala sunteti invitati, aidoma unor sali de tratament, de fapt sali de recuperare a propriilor voastre conexiuni si va rugam sa va intindeti pe aceste scaune-fotolii, cu permisiunea voastra, ca alte conexiuni sa fie facute.
Acesti medici-tehnicieni, mai exact, sunt specialisti in aranjarea fina a unor conexiuni ce va sunt necesare, prin care voi, efectiv veti restabili conexiuni diplomatice la nivelul vostru terestru cu alte entitati ce traiesc pe Pamant. Este vorba de realizarea unor legaturi, conexiuni cu entitati cu care aveti de relationat pe alt plan, pe alt plan de pregatire. Este un plan unde acele entitati sunt sau au un nivel de pregatire in alt domeniu decat al vostru, iar voi sunteti pregatiti de a face fata, de a fi compatibili cu entitatile respective. Ele vin din alt domeniu de activitate, dar sunt si ele la momentul sa primeasca Noua Energie.
Astfel ca acesti medici-tehnicieni realizeaza o profunda si stransa legatura intre voi cei de pe Pamant si aspectele voastre tehnice care sunt in alt plan dimensional. Facand conexiunea tot cu voi, dar cu aceste aspecte ce sunt pregatite in acest domeniu, voi folositi cunostintele lor si le veti aplica pe Pamant. Pregatiti-va acum pt a va relaxa si a permite aceste conexiuni, unde voi de fapt intrati intr-o alta frecventa, prin care va conectati cu acele aspecte ale voastre. Deci practic, voi veti lucra tot cu energiile voastre, cu aspectele voastre, dar de alta frecventa
(Acei tehnicieni lucreaza)Este ca si cum acele aspecte ale voastre sunt invitate tot in acest spatiu si voi le reprimiti. (Se simte conexiunea cu acele aspecte ale noastre)Aceasta conexiune odata indeplinita, voi simtiti intelepciunea, experienta acestora, pt a le aplica atunci cand voi veniti in contact cu acele entitati/fiinte din lumea voastra cu care veti putea relationa datorita acestei frecvente care va fi compatibila cu a lor. Va multumim pt increderea acordata si spor la lucru in urmatoarea voastra etapa, cand va veti desfasura aceasta extindere a voastra in alt plan, patrunzand in domeniile de activitate a noilor entitati.
Va multumim si va dorim succes.
Comandantul Norton

Niciun comentariu: