luni, 1 februarie 2010

Invitatie in sala Consiliului Galactic

Purificati de Lumina si in corpuri de Lumina patrundem pe nava, la invitatia comandantului Asthar, unde suntem asteptati.
" Va salut dragi compatrioti,sunteti invitati in marea sala unde Consiliul Galactic este intrunit special pentru Lucratorii in Lumina de pe Terra.Este ziua marii consfatuiri referitoare la bunul mers al planetei, la energiile care va sunt trimise pentru a va sustine, pentru ca aceste energii va vor ajuta si vor fi un indemn pt voi pt ceea ce aveti de facut pe planeta: pt inaltarea ei vibrationala si pt conlucrarea dintre voi si Spiritul planetei. Cei din Consiliu v-au ales, ca voi, acolo pe Pamant, sa ghidati aceasta purificare necesara planetei, purificare ce se refera la gandirea pozitiva a oamenilor, la pastrarea curata a planetei si la mijloacele de transport ce vor fi utilizate, intr-un viitor, pe planeta.Prin comunicarea noastra cu voi, energiile ce le veti primi le veti transmite mai departe si ele vor atinge,la nivel de suflet,pe multi ce vor veni catre voi. Veti forma mici comunitati in care,prin glasul vostru, prin ghidarea voasatra,ii veti orienta permitand insa ca fiecare sa ramana in liber arbitru. Simtirea voastra de a ajuta planeta, va atinge pe multi si fiecare,la locul lui, va actiona conform acestei necesitati de purificare si ajutorare a planetei. Maretia voastra consta acum in a v-o recunoaste ca o aveti, ca sunteti si stati drepti pentru a primi aceste energii si a invata si pe altii sa le primeasca. Noi, de aici, va sustinem,cat putem, si cat ni se permite, dar munca ramane tot a voastra, insa noi, putem creea un climat propice ca manifestarile voastre sa fie bine primite. Cand voi sunteti invitati aici,conexiunile se fac cu multi Lucratori ai Luminii si multi altii din Comanda Asthar. In acest timp, se lucreaza cu fiecare din voi in parte asa fel incat conexiunile din campurile voastre sa se poata face pe o arie cat mai extinsa : ne referim la celule si la sistemul vostru de functionare, caci in acest moment RETELELE VOASTRE CRISTALINE SE ACTIVEAZA SI SE UNIFICA CU RETELELE CRISTALINE ALE PLANETEI. Noi va observam de la zi la zi schimbarile ce au loc in voi si daruirea ce o aveti si o aratati. Acum voi deja traiti constient in plan fizic si in lumea invizibila cu noi, chiar daca nu sunteti perfect constienti, o buna parte din voi - ca aspect energetic- petrece tot timpul cu noi. Aceste conexiuni intre planul nonvizibil si vizibil il realizati tot mai perfect si-l transmiteti si celorlalti.
Datorita voua, noi,putem sa ajungem sa ne apropiem de inimile oamenilor mai mult decat am dorit s-o facem prin intermediul guvernelor voastre. Dar, orice deschidere e bine venita pe planeta. Va stim devotamentul si iubirea pt planeta si pt omenire si acesta este motivul pentru care sunteti in prima linie si de aceea si ajutorul nostru este permanet: stim tot timpul ce va este necesar pt evolutia corpului vostru si cautam,atat timp cat nu agravam situatia corpului fizic,sa-l ajutam, sa se conecteze la propriile retele, facand curatenie in jurul vostru atunci cand voi mai mult va deschideti. Aveti in jur intreaga voastra famile angelica care face aceasta purificare ca in momentul deschiderii sa primiti numai energia proprie iar conexiunile retelelor voastre cu alte retele sa se faca benefic. Iata aici, in jurul vostru sunt comandanti pe care voi ii cunoasteti si e bine sa va amintiti energia lor: comandantul ASTHAR, HATTON si pe comandantul PTAH de asemeni. Aici este si comandantul VRILLON si multi altii a caror nume - voi ca oameni- nu aveti cum sa ii stiti,dar ei sunt aici si vin acum sa va bata pe umar prieteneste,cum obisnuiti voi si sa le simtiti energia. Stim ca aveti nevoie si de aceste contacte cu noi, este vorba de atractia de care inima are nevoie si o cere, este chemarea pt cei dragi si aceasta intalnire este o intalnire de suflet ( ii simtim, permitem), este o intalnire la nivel de inimi care va completeaza si in acelasi timp VA AJUTA SA VA IMPUTERNICITI.Noi am dorit ca aceasta intalnire sa ai ba loc in ENERGIA IUBIRII si ARMONIEI, nu numai o intalnire de simple directive. Stim ca aveti nevoie de aceste intalniri si de aceea permiteti si simtiti. Cu cat vibratia corpului vostru va creste, voi, tot mai plini veti fi de aceste energii caci ele VA SUNT NECESARE SA TRECETI MAI USOR PESTE VIBRATIILE CE SUNT INCA PE PAMANT.
Acesta este - in acelasi timp- un mesaj de la inima la inima OFERIT TUTUROR CELOR CE VOR ASCULTA SAU VOR CITI ACEST MESAJ, ca bucuria intalnirii sa va ajute pe toti.
Nu mai este mult, fratii nostri dragi, mai aveti rabdare si primiti acest ajutor energetic - ce vi se ofera acum- caci in scurt timp totul pe planeta va fi schimbat.
Va cunoastem pe toti, va stim si noptile si emotiile si cu ce energii va confruntati, dar CEEA CE ATI CREAT, ATI TRANSMUTAT, ESTE DE O MARETIE PE CARE O VETI INTELEGE CAND VETI PRIVI CU INTREAGA VOASTRA CAPACITATE.
Noi,va multumim si va rugam sa permiteti acestor energii ca,prin fiinta voastra, expandand, sa ajunga unde este necesar.

Niciun comentariu: