duminică, 21 februarie 2010

Comandantul Norton - Invitati de Marele For Galactic

" Va salutam dragi comandanti.! Sunt comandantul Norton si sunteti invitati de Marele For Galactic, in sala de Consiliu. Aici, la rugamintea voastra, v-au fost aduse salile de creatie pentru Pamant, sali care germineaza un nucleu creational, ce voua va este necesar pentru abordarea acestui nucleu si pentru insamantarea lui pe Pamant. Acest nucleu creational este o energie. Ea este sub forma neutra si voi o aduceti pe Pamant, oferind-o-sub aceeasi forma, planetei si oamenirii.
Astfel este accesibila o abordarea directa a acestei energii, energii ce se transforma cand cei ce o acceseaza au atins un anumit stadiu de iubire si altruism si pe care sub suspiciul iubirii, o transforma intr-un bine colectiv. Energia va sustine vindecarea planetei, a apelor, a mediului, ca cei care traiesc aici sa gaseasca un climat propice si pentru propria lor vindecare.
Asadar, prin retelele voastre, voi, permiteti acestei energii sa curga pe Pamant, fiind ajutati de echipele voastre personale si de tehnicienii nostri.. Deasemeni, aceste energii vor patrunde in anumite statii ale Pamantului care sunt ca niste rezervoare ce capteaza si mentin aceste energii urmand a le difuza continuu, dar si de a le pastra pana sunt daruite. Grija voastra este ca aceste energii sa curga total nealterate pe Pamant. Prin releile voastre, voi, le transportati, asa cum sunt, in rezervoarele ce se afla sub locuri cum ar fi orase, ca sa fie accesate usor, dar, in acelasi timp, ele constituie o supapa pentru aceste asezari umane, desi ele nu au nici o tenta, fiind in stare neutral, dar vibratia lor poate ajuta, poate sustine.
Aceste energii sunt deja amplasate acum in locuri de pe Pamant, retelele voastre s-au umplut si e bine sa cunoasteti ca expandarea voastra este acum permanenta, puternica si vasta si se lucreaza foarte usor in cadrul acestei expandari a voastra care constituie si o retea a voastra proprie prin care energiile sunt difuzate. Voi veti ajunge prin aceste retele de expandare, sa fiti suficienti In numar relativ mic de Lucratori ai Luminii care vor putea acoperi toata suprafata planetei. Este un mare avntaj pentru planeta aceasta deschidere rapida a unora dintre voi, fiind suficienti sa sustineti aceasta lucrare si, in acelasi timp, oferiti celorlalti timpul lor de trezire.
Acum, aceste energii sunt ancorate, planeta le primeste si aceste rezervoare ce se formeaza sunt necesare nu numai oamenilor dar si animalelor si plantelor, care, vor gasi aici sursa necesara traiului dar si transformarilor prin care trec; deci sunt rezervoare necesare tuturor fiintelor, indiferent de forma lor de viata. Cand voi, umanii, ati atins acea capacitate de a crea proprii rezervoare, pentru planeta este un moment important si va avea efect de salt la alt nivel al constiintei de masa, o reusita -spunem noi- de mare eficienta, caci regatele gnomilor si elfilor va sustin in acest moment foarte mult si ei va usureaza munca prin activitatea lor.
Odata ancorata energia in acele rezervoare, ea va continua sa curga in acele locuri, nemaifiind necesara ancorarea din partea voastra, pentruca ea a fost facuta deja. (o parte din energii sunt sustinute de balene, delfini, animale de casa si salbatice)." ......... ......... ......... .......
Se simte cum energiile se stocheaza si pe axa pamantului, curgand de-a lungul ei, iar noi suntem conectati si cu alti Lucratori ai Luminii realizandu-se ancorarea, iar prin expandere, campul nostru devine o plasa care acopera toata planeta. Comandantul Norton discuta cu tehnicienii galactici care aliniaza, noteaza parametrii (in acest moment se face o aliniere la absolute intreg totul si se aliniaza la energiile ce sosesc)
Multumim Forului Galactic, comandantului Norton si permitem ca lucrarea sa se finalizeze.. ....

Niciun comentariu: