sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Mesaj din spatiu

Din nava comandantului Asthar, comandantul Vrillon transmite:
Noi cei ce suntem cu voi in aceasta galaxie, primiti urarile si salutul nostru de bucurie, de pace. Energiile care va inconjoara, sunt energii transmise de pe nava si sosesc in spatiul vostru terestru. Am dorit sa ne constientizati, sa stiti ca suntem cu voi, de partea voastra, ca suntem in apropierea voastra si ca tot Pamantul este prins intr-un program de infratire cu entitatile din spatiu, program in care se are in vedere parteneriatul dintre frati, dintre toti cei ce sunt Fratia Alba. In aceasta lumina, noi va transportam catre culoare energetice de frecvanta inalta, ca voi cei de pe Terra sa ne puteti contacta energetic.
Lumina ce voi o percepeti, este unda noastra de transmisie ce soseste la voi incartiruind programele cu efect de bruiaj ce pornesc de pe Pamant. Voi sunteti bruiati cu o serie de semnale ca puterea/capacitatea voastra sa fie scazuta. Aceste semnale potrivnice, noi incepem sa le curatam, ca voi sa ramaneti intr-un camp curat.
Dorim ca fratii nostri de pe Pamant sa stie de existenta noastra, prezenta benefica pentru ei, ca suntem pasnici si pacifisti si singura dorinta este sa va ajutam sa evoluati voi, oamenii, impreuna cu planeta.
Mesajul nostru a fost posibil datorita comandantului Asthar Sheran care a favorizat acest contact, printr-o unda vibrationala specifica lui si care ne-a fost pusa la dispozitie, pt ca voi recunoasteti usor aceasta frecventa. Iubirea pe care noi o avem fata de Pamant, ne ajuta sa fim in preajma voastra si va calauzeste. Inca odata, de aici, din spatiu, va salutam si va asiguram ca existam.
Comandant Vrillon

Niciun comentariu: