sâmbătă, 18 octombrie 2008

Mahacohan si Hatton

Aceasta energie ce a venit, o simt ca o energie alba ce ne invaluie, ne armonizeaza, ne purifica, ne energizeaza. Permiteti-va sa plutiti in ea. Aduce foarte multe elemente de energie de Acasa. Este acea energie de Acasa pe care noi trebuie sa o expandam, sa o ancoram aici, unde suntem. Expandam de fapt acel spatiu numit Acasa. Il extindem in Univers.
Mahacohan este de aceasta data un antemergator pentru ceea ce urmeaza. Energia sa vine puternic pentru a ne armoniza si a ne contopi ca grup, cu o deosebita compatibilitate intre noi, cu afinitati comune. Simtiti cum energia lui va propulseaza spre spatii mai inalte, cu o vibratie si o frecventa deosebita. Devenim constiente pure, expresii ale Luminii. Ca in aceste corpuri de lumina sa fim luati mai usor de comanda Asthar. Pe un ghid luminos o raza de lumina creata de Mahacohan, urcam catre nava comandamentului Asthar. Simtim ridicarea in constiinta a esentei noastre.
Comandantul Asthar ne asteapta. Portile navei se deschid si patrundem in interiorul navei. Eram asteptati. Usile se deschid pe masura ce inaintam. Grupul nostru il urmeaza pe comandant pentru a ajunge in locul unde se intruneste consiliul Confederatiei Galactice. Patrundem in sala. Fiecare ia loc la o masa rotunda, fata in fata cu reprezentantii confederatiei Galactice. Ii salutam.
Acum se deschide o usa si patrunde cel ce prezideaza aceasta intalnire. Este un inalt reprezentant al fortelor galactice. O energie deosebit de puternica, extrem de ferma, radical de ferma. Este cel care detine o functie importanta alaturi de comandantul Asthar in realizarea planului Divin de expandare a Luminii pe planeta intr-un sens al adevarului si al puterii, dar tot in sensul adevarului. Este comandantul Hatton. Noi suntem in jurul mesei. S-a asezat si el.
Are loc un schimb de “idei” referitor la ce are de facut fiecare din noi, pe planeta in timpurile ce urmeaza.
’’Ati venit pe planeta cu scopuri foarte bine stabilite. Nu se mai admit intarzierile. E cazul sa deveniti perfect constienti de voi si sa va asumati responsabilitatile in legatura cu planeta. Nu mai sunteti copii, sunteti maturi cu multe incarnari pe planeta. E cazul sa va comportati ca atare, mai ales ca voi ati ales acest lucru si noi doar va reamintim. Interiorizati-va si constientizati-va serviciul pentru care ati venit pe planeta. Va rugam sa va luati munca in serios. Anumite forte ce au dorit sa destabilizeze planeta, sunt neutralizate. Acum intrati voi in joc pentru raspandirea luminii. Raspanditi lumina prin constientizarile pe care le faceti si le ancorati. Nu este nimic dificil pentru voi, doar sa constientizati. Aceste constientizari trebuie sa fie ferme, cu mare incredere in voi. Si permanente. Nu uitati ca sunt multi care nu au constientizat, care nu s-au trezit. Intr-un fel, voi preluati din munca celor care nu s-au trezit. Noi de aici, va ajutam cat putem prin energiile pe care le trimitem, dar voi sunteti acolo, pe loc. Nu mai exista sa nu credeti, nu exista sa va indoiti de voi, nu exista sa va mai intrebati daca e bine sau nu ce faceti. Faceti-o fara sa va mai puneti intrebari. Prin aceasta incredere pe care voi v-o acordati, deschideti drum pentru alte mii de oameni. Nu mai sunt necesare oscilatiile. Fiti fermi in tot ce hotarati. Prin acest mod de a gandi, deschideti alte porti. Aceasta ar trebui sa fie singura voastra gandire. Nu va judeca nimeni pentru pasii pe care ii faceti, dar cineva trebuie sa ii faca si aceia sunteti voi.
Fiti constienti ca procentajul de omenire care s-a deschis spre Lumina este relativ mic fata de ceea ce trebuia sa fie. Este nevoie acum de incredere in voi pentru a depasi pe ceilalti cu alte vibratii ce nu sunt favorabile planetei.
Va multumesc. Sunt capitanul Hatton.’’

Mahacohan si Lord Sananda
Energia Lordului Sananda a patruns in aceasta sala din nava Comanadamentului Asthar. Simt energia, de aceasta data, ca vine cu o mare bucurie, cu o deosebita stare de iubire si desi este intr-o frecventa foarte inalta, "bubuie", dar intr-un mod gratios. Ne transmite ca vine cu daruri pentru noi:
"Doresc pentru toti prietenii mei de lumina care azi s-au maturizat prin responsabilitatile pe care si le-au luat, sa aduc daruri de lumina care sa le usureze munca printre acele vibratii, care inca mai sunt, ale vechii energii. Voi trece pe la fiecare ca sa va incununez cu darurile mele. Nu e nevoie sa cautati, sa ghiciti, sau sa le vedeti. Oricum le veti primi. Nu conteaza daca unii dintre voi nu vad sau nu simt. Totul este asa cum trebuie sa fie. Darurile mele oricum raman asupra voastra. Uneori ar fi bine sa ganditi ca a nu vedea sau a nu simti, este pentru voi inca o forma de protectie. Permiteti-va sa fiti asa cum sunteti. Toate vin la timpul lor. Acum trec pe la fiecare, va voi imbratisa si voi pune in campul vostru auric darurile mele. Aceste daruri va raman permanent si apelati la ele, atunci cand simtiti ca aveti nevoie. In diferitele situatii in care veti fi, amintiti-va sa apelati la ele.
Eu doresc sa multumesc comandantului Asthar Sheran ca mi-a permis vizita aici pe nava, printre voi si va aduc multumirile mele pentru grupul pe care il formati si pentru tot ce lucrati in sprijinul Luminii, echilibrului, la locurile voastre unde va aflati. Va multumesc.’’
Plecam din nava pe raza de lumina a lui Mahacohan catre corpurile noastre, nu inainte de a darui lumina corpului, de a-i multumi .... Daruim corpurilor noastre tot ce dorim si patrundem apoi in ele.

Niciun comentariu: