duminică, 17 august 2008

Triunghiul de lumina - sedinta de lucru ghidata de Asthar Sheran

Ma aflam impreuna cu Raluca si Cristi ajutandu-ma sa creez blog-ul, cand chemarea s-a facut simtita.
Raza ghid a facut conexiunea la nivel de inima cu Asthar Sheran, iata mesajul primit:
-Nava mea se apropie. Ea va tine in Lumina ce eu o trimit catre voi. Permiteti-va sa faceti conexiunea cu mine; activati steluta tetrahedron si dati permisiunea sa urcati pe nava.
Un con de Lumina ne absoarbe pe nava sa. Suntem trei centre de Lumina stralucitoare, la portile Universului. Formam un triunghi de Lumina cu varful orientat catre Pamant, prin care Lumina a inceput sa circule. Asthar ghideaza Lumina prin triunghi, o lumina aurie ce acopera intreaga Romanie.
Dupa o perioada de ancorare, simtim ca triunghiul format de noi se orienteaza orizontal deasupra Romaniei, fiecare fiind un canal vertical individual de energie.
Latura uneste Muntii Retezat cu Muntii Apuseni, iar varful este orientat catre Sfinxul din Bucegi.
Asthar Sheran este in interiorul triunghiului, intensificand coloana de Lumina din triunghi. Ne contopim Luminile, le expandam; coloana de lumina uneste cei doi sori dintre Terra si Marele Soare Central. Pe masura ce ne acomodam cu frecventa Luminii, Asthar intensifica frecventa acesteia si ne da mai multa forta. Acum coloana de Lumina este o spirala ce actioneaza exact ca un sfredel in scoarta Pamantului, expandand, cuprinzand intreaga planeta si formand o retea energetica ce conecteaza fiecare graunte de pamant - patrunde energia christica, energia divina aurie a Mamei - Tatalui Dumnezeu.
Noi ne-am multiplicat, suntem in interiorul pamantului, deasupra Romaniei, pe nava si undeva in Univers; se formeaza constiinta multidimensionalitatii si a uniunii cu intregul.
Asthar Sheran ne saruta pe frunte in dreptul Ajnei, ne constientizeaza sa permitem conexiunea intre Ajna si Anahata; dupa ce facem aceasta, simtim o expandare mai puternica.
Ne transmite ca e cel mai frumos sentiment cand simtim acest intreg si sa-l dezvoltam tot timpul.
Am ramas mentinand ancorarea cat a fost necesar, apoi ne-am continuat treburile noastre.
Imbratisari de la Raluca, Mihaela, Cristi

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dragii mei ! Acum intru pt prima data aici si vreu sa va spun ca in ac perioada ,ma aflam in Apuseni , pt un curs de meditatiiVipassana de 10 zile.Intr-una din zile , intr-o meditatie ;
,m-am vazut linga Sfinx,in meditatie.Alaturi se mai afla un coleg din clasa Ioanei ,dar el era in piciore .Ce am simtit atunci si mai tirziu, a fost ca trebuie sa merg acolo si sa fac medi.fiind ca o sfera prin care Lumina se raspindeste prin tot pamintul Romaniei!Art ac imi intareste credinta,in ac fapt! VA multumesc !