marți, 19 august 2008

Arhanghelul Mihail si Sabia sa de Lumina

Energia m-a prins in fuiorul sau si am simtit ca ma inconjoara in sensul acelor de ceas, formand o bucla, apoi invers acelor de ceas, formand o a doua bucla. Cand cele doua bucle s-au reunit formand optul, am inteles ca este energia Arh. Mihail.

“Noi suntem Familia lui Mihail. Tu apartii acestei familii, tu aduci aceasta Lumina pe Pamant. Tu creezi o scara de matase ce se tese cu retelele energetice ale Planetei. Aceasta scara multidimensionala este de culoare albastru-ivoriu; ea serpuieste acum in jurul tau facand conexiunea cu tesatura familiei tale angelice. Prin aceasta scara te conectezi la un nivel multidimensional.
Ea reprezinta “factotum“ pentru tine. La nivel subtil, esti o retea de energii cu structuri nodale in locurile de intersectie. Aceste noduri ce sclipesc, reprezinta aspecte ale constiintei tale; ele trebuie sa se intensifice, sa se deschida. In aceasta retea sunt prinse si catenele ADN, ti le aratam acum.“

Vedeam imaginea retelei ca o panza de paianjen, din mijloc ridicandu-se spiralele ADN-ului. Reteaua imbraca catenele cu Lumina ei. Din departare, lumina Sursei s-a apropiat dand viata si luminand Reteaua in care nadisurile isi emit lumina (pentru ca mintea punea intrebari cerand clarificare, mi s-a raspuns).

“Tu esti Lumina si esti tot in tot, nu cauta sa separi. Permite asa cum iti vine. ADN-ul tau este multidimensional, iar tu vezi liniar. ADN-ul tau acum incepe sa-si emita lumina din portiunile unde se activeaza. Activarea se face in mai multe locuri simultan.
Retelele tale sunt mult mai numerose si ele se activeaza treptat pe masura ce si constiinta se dezvolta."

Arhanghelul Mihail

"Ramura ta energetica apartine unei Familii de Lumina cu activitati deosebite in munca de evolutie spirituala aici pe Pamant. Noi ne facem cunoscuta prezenta pentru a te sustine in aceasta activitate a ta si vom lucra cu tine pentru a te sustine.
Lansarea cartii e iminenta !
Noi te vom ajuta si daruim Lumina noastra catre aceasta carte, incarcand-o cu energie pentru o infuzie mai mare catre cei din jur.
Aceste energii subtile care sunt introduse acum prin tine, vor face sa explodeze o lume intreaga, in adevaratul sens al adevarului superior, caci eu, ca reprezentant al acestui grup angelic, eu Arh. Mihail ridic sabia, ca Lumina ei sa acopere si sa straluceasca asupra tuturor tenebrelor Intunericului.
Nu se mai permite nici o ezitare, nici o lamentare. Lumina mea coboara ferm in jurul tau ca sa pasesti cu sabia in mana pentru a taia din radacina tenebrele.
Nu se permit incorectitudinile, minciunile, ascunzisurile, ipocriziile, furtisagurile, tot ce este mai prejos de Lumina Divina a Creatorului.
Cu aceasta sabie noi te impingem sa iesi in fata si sa o arati lumii intregi. Ea va straluci prin tine, prin vorbele, prin ochii si prin inima ta.
Daca nu te supui, sabia va actiona asupra ta.
Tu esti un varf care nu ai decat o singura directie: catre Lumina.
Stim ca bratele tale s-au deschis catre ea. Te avertizam sa stii si reversul, caci noi te dorim aici pe Pamant, sa duci la indeplinire menirea.
Noi nu speriem, suntem fermi si ce ti-am spus tie, e bine sa ia aminte si altii, Lumina e taioasa si nu am vrea sa va faceti singuri rau.
Lumina e iubire, dar e si un adevar ce trebuie respectat; ea este sacra si de fapt, aceasta Lumina sunteti tot voi. Doriti sa va faceti rau ?
Acum va imbratisam si ne ancoram in aura voastra ca sa primiti ghidarea intr-un mod cat mai integru."

Ce urmeaza mai jos a venit ca o scriere automata ...

"Noi venim la tine si te inconjuram cu dragostea noastra, mergi inainte fara tagada, nimic rau nu ti se intampla, energiile noastre sunt puternice si le vei simti bine; te vor incalzi, dar te acomodezi, lasa-le sa treaca prin tine si respira, noi vom lucra prin mainile tale, totul va decurge perfect. Lasa-te in energia noastra si totul se va asterne usor; fii mereu atenta la ce se petrece pe planul tau interior si permite ca totul sa se deschida. Lasa energia sa circule libera; ai sa vezi ca se asterne pe hartie tot ce e necesar."

Niciun comentariu: