marți, 4 martie 2008

Predarea Stafetei Facliei Divine

Ultima transmisie a insemnat o implicare energetica mare, drept pt care m-am simtit obosita. Am rugat Sinele si pe Thoth sa-mi explice ce s-a intamplat: a fost o incarcare cu un bagaj informational peste posibilitatile corpului fizic - un preaplin care l-a obosit.
Marti, fetele au venit la mine si gandeam ca voi sta deoparte lasand corpul la odihna, insa totul a decurs neasteptat.
Iata grupul: Mariana, Livia, Cornelia, Viorica, Cristina-Mirela, Renate, eu si Gabriel.
De dimineata s-a facut stiuta chemarea si invitatia in Piramida Luminii Celeste ……. surpriza si noutatea a fost ca am putut conduce grupul fara sa ma implic energetic; informatiile veneau usor, ca de la un TV; l-am intrebat pe Thoth cum de este posibil asa ceva; raspunsul s-a transmis: suntem conectati la nivel de chakre superioare, lasa informatia sa curga fara a intra in fluxul ei.
Am facut invocarile: Marele Thoth-atlantul, Marele Zeu Zamolxis, Sinele noastre inalte, Ierarhia Cosmica si Planetara.
In corp de Lumina, Sinele si ghizii nostri ne-au condus in fata Piramidei Luminii Celeste.
Eram asteptati de Thoth cu care am intrat prin culoarul ascendent pana in camera sarcofagului. Ne-am asezat in sarcofag cu capul spre nord, iar vortexul ascensional ne-a ridicat pe varful Piramidei.
Thoth ne-a cerut sa privim complexul de piramide si sa ne pozitionam in jurul piramidei dupa cum vom simti.
Fiecare la locul sau, inconjuram piramida deasupra solului si la distanta de peretii sai.
Din Inalt, au coborat raze de Lumina; acestea purificau corpurile noastre si pamantul dintre noi si piramida , coborau si se concentrau sub cristalul piramidei subpamantene.
Dupa faza de purificare, au sosit din Inalt, raze de Lumina cu rol de activare a piramidei; noi le preluam si le directionam catre ea. Pe fiecare muchie s-a pozitionat un inalt preot (ii cunosteam, stiu ca unul dintre ei este prietena noastra din Galati – Rodica care lucreaza de mult cu Thoth - multumim Rodica) - erau imbracati in frumoase haine de ceremonie.
Thoth ca un dirijor de orchestra, era pe mijlocul vortexului, directionand, uniformizand, echilibrand energiile transmise de noi.
In spatele nostru entitatile de lumina formau mai multe cercuri si ne sustineau energetic; Zamolxe privea, Nava-Nor, stia ce facem.
Piramida isi recapatase culoarea alb-stralucitor, varful, scanteia in Lumina Soarelui; iar corpurile noastre astrale s-au grupat pe varful Piramidei - corpuri din cel mai pur cristal, christic - esenta noastra christica, expanda in valuri peste piramida, se intindea, dadea viata piramidei - aceasta nu mai era un bloc amorf, ci plin de viata, ii auzeai pulsul inimii; cand aceasta energie plasmatica a atins solul, am simtit aviditatea Pamantului sa il primeasca, ca un insetat intr-o zi torida de vara.
Thoth ne-a cerut sa expandam aceasta energie in celulele si aspectele corpurilor noastre.
Auzeam coruri de slava, inchinate Luminii. Thoth ne-a condus in Salile din Amenti - in marea sala de ceremonii.
Aici avea loc o ceremonie in cinstea Luminii si a divinitatii UNICE.
Constientizam ca suntem in fata unei vieti ale noastre din trecut; ca intr-un film se derula pelicula cu trecutul, prezentul,viitorul in care noi eram protagonostii; era schimbat cadrul si costumele; eram pe axa - Marele Ra - Egipt – Thoth – Ahkenaton – Dacia – Zamolxis - Romania – NOI.
Inafara timpului, era axa Piramida sudica – Piramida nordica si Crucea energetica a Terrei - si noi care in cursul timpului, ne-am deplasat pe aceste axe … pt ca acum sa incheiem cercul; … ce simplu pare deodata.
Gloria la care am ajuns in trecut prin triumful Luminii, suntem datori – pt ca acestea sunt promisiunile facute atunci – sa o aducem acum in acest spatiu Carpato-Dunarean - face parte din imensul Plan Divin - si pt aceasta suntem ajutati.
Sala din Amenti – de oficiere, era o sala puternic luminata de acea Lumina care izvoraste din interior si de nici unde; mi se parea dreptunghiulara pt ca in fata ii vedeam pe Thoth si pe Ahkenaton care oficiau ceremonia, iar pe Marii Preoti desfasurandu- se in lungul peretilor, in doua siruri lungi.
Hainele lor erau albe, lungi, cu podoabe de ceremonie cu flori in maini si diferite daruri; veneau cate doi in fata celor doi Mari Preoti oficianti si isi ofereau ofrandele, apoi plecau si se asezau la coada randului.
Auzeam cantecele, mantrele, pronuntate dar nu intelegeam nimic.
Dupa trecerea preotilor au urmat preotesele si apoi a sosit randul nostru.
Mii de ani de intuneric se indeparteaza, ii veti simti cum se desprind de pe umerii vostri, veti straluci din nou Lumina din voi; toti cei care ne-ati dorit in lanturi nu mai aveti nici o putere asupra noastra – gata – nu mai existati, veti trece in nefiinta; – doar Lumina Creatorului exista. (Acesta a venit acum cand scriu, cu o foarte mare vibratie).
Am inaintat in fata Marelui Thoth si a preaiubitului Ahkenaton; eram in fata lor pe un rand; simteam ca este momentul unei reconectari importante.
Ne reconectam cu energiile noastre de atunci; reactualizam promisiunile facute. Ei ne predau si noi preluam Lumina Facliei Divine. Gloria Egiptului este transferata asupra Romaniei si de aici asupra intregii Omeniri - noi o primim cu cel mai curat si sincer sentiment de iubire; nu este numai a noastra, apartinei LUMII; aceasta Faclie, nu este doar a noastra, este a voastra si a LUMII.
Ceremonia continua: primeam haine lungi albe, primeam insemne si inscrisuri, insa cel mai vibrant moment a fost cel al daruirii LUMINII DIVINE.
Palmele si inimile lor au stralucit in momentul in care si-au daruit LUMINA ….. palmele noastre cu ale lor s-au atins, inimile au vibrat la acel puternic impuls de IUBIRE — LUMINA, imnurile de slava au rasunat in planul Creatiei si instantanee a fost stramutarea Luminii in Piramida Nordica din Retezat, primita de Marele Zeu Zamolxis.
Predarea s-a incheiat, am ramas inca cateva momente oglindindu-ne in ochii lor: ochi parintesti, ochi de maestri de ghizi si frati iubitori; simteam multumirea lor si cu deosebita iubire si recunostinta ne-am aplecat in fata lor.
Am fost condusi in piramida si de aici prin vortex, in lungul axei Crucii Energetice, poposind in Piramida nordica.
Impreuna cu Parintele Zamolxe am ancorat si sigilat energiile si, fara sa mai asteptam indemnul, am plecat catre “baia“ de soare.
Ne-am luat in final ramas bun, aducand multumiri Luminii, Creatorului, Ierarhiei Cosmice si Planetare.
…Si, noi toti cei din grup, va imbratisam si va multumim pt toata contributia voastra la LUMINA LUMII.

Niciun comentariu: