vineri, 22 februarie 2008

Zamolxe si cei 24 de intelepti antici

Dragii nostri, Povestea continua
Ne-am intalnit la Cornelia; grupului obisnuit i s-a alaturat un grup tanar, cunoscut, dar care participa pt prima data la astfel de meditatie: surorile Alexandra si Livia, Raluca si Cristi, Liliana si Ana de partea Renatei.
Dupa pregatirile ce au avut loc in urma cu doua zile, simteam ca este vorba de o participare alaturi de grupul celor 24 de intelepti antici la ancorarea retelei noii constiinte, in corpurile noastre si al Terrei.
Am invocat pe prietenii nostri de Lumina si in final Ierarhia Cosmica si Planetara. Cineva insa a fost uitat si nu la modul care sa ne onoreze.
Am inceput cu respiratiile de armonizare si de acumulare a energiei pt ridicarea vibratiei; de acesta data a durat ceva mai mult; orice lucru are un timp de invatare, bun si pt ei si pt noi.
A fost un moment cand alegerea a devenit necesara; eram la un nivel de vibratie insuficient muncii noastre. A ramane aici era echivalent cu abandonarea lucrarii; rapid trebuia sa ne repliem fortele si sa cerem ajutor pt o frecventa inalta.
Imediat prietenii nostri ne-au preluat, conexiunea cu cei 24 de intelepti a avut loc si noi ne-am vazut/simtit in mijlocul lor; cercuri cercuri eau in jurul nostru; primul cerc fiind format de Intelepti.
Desi simteam liniar putem vedea pozitionarea in spatiu. Desigur, atat cat ne permirea capacitatea creierului nostru.
Formam sfere peste sfere, conectati cu Marele Soare Central si cu inima de cristal a Terrei ……expandata pe cer aceasta imagine era colosala.
In interiorul primei sfere, grupul nostru secondat si ajutat, a inceput sa teasa cea mai minunata si mai pura retea de platina - noua constiinta planetara.
Asa cum in poveste, Ileana Cosanziana, isi tesea panza de borangic tot asa din “mainile ‘ noastre, izvora un fir din cea mai fina si pura esenta cosmica, intrepatruns cu esenta iubirii noastre.
Beteala fina, scanteindu-si stralucirea pe tonuri muzicale, se raspandea peste noi si se asternea peste fruntea Terrei.
Apoi, cei 24, au schimbat locul, trecand in centru si formand un nucleu dens din care noi extrageam “borangicul“; tesatura se filtra prin corpul nostru, devenind esenta ce se activa si apoi o expandam in corpul Terrei.
Simteam ca e necesara o noua ridicare vibrationala si nu faceam fata pt acest lucru.
… Si atunci, cel de care uitasem, si-a facut simtita prezenta ……. Era marele Zeu Zamolxe: intr-o fractiune de secunda privirea sa a vorbit cat …. intr-un intreg an.
I-am simtit reprosul si m-am facut mica, m-a ajutat sa inteleg ca energiile noastre sunt compatibile cu energiile acestei tari. Este motivul pt care ne-am nascut in Romania si sa apelam la cei care “traiesc‘ in piramidele si muntii nostri, ei fiind strabunii care ne sustin cu o energie adecvata noua.
Mai mult ne-a facut pe toti sa simtim amploarea si vigoarea energiei sale: am devenit aidoma unei sfere incandescente dar si propulsarea energetica a fost pe masura si alaturi de el am putut continua lucrarea; in acel moment am realizat ca celelalte entitati de Lumina i-au facut loc Zeului si strabunului nostru si pana la final el a fost umarul nostru -----Multumim drag parinte si cerem iertare pt lipsa noastra de discernamant.
Reteaua noii constiinte conectata la corpul nostru s-a extins la corpul Terrei, iar in final s-a conectat la intregul Univers.
Vortexul plecat din Marele Soare Central s-a intalnit cu vortexul Teluric in micutele noastre corpuri si aici au dat nastere, in inima noastra, noii constiinte - au atins semintele plantate - invelisurile de protectie au fost inlaturate si nucleul esentei constiintei noi a explodat in deplina sa lumina si vigoare ----- Metaforic este momentul puiutului auriu ce iese din gaoace uscandu-si puful la lumina soarelui .…Soare care il va creste …..Pamant ce il va hrani.
…….Inima noastra a simtit o noua ridicare vibrationala ….era momentul cand familiile noastre de suflet veneau sa ne aduca darurile lor de lumina: veneau sa ne atinga andromedanii, cei din Pleiade, cei de pe Orion cei de pe Alfa-centaur… Inimile noastre ii primea si le multumea pt daruri ….. ne simteam copiii indragiti ai universului … aceasta energie minunata o transferam Terrei pana in inima ei si dorim implementarea noii constiinte in inima si mintea tuturor umanilor ca numai iubirea si armonia sa salasluiasca intre ei.
Iata acestea au fost trairile, simtirile … povestea din suflet care se termina cu o frumoasa deschidere a inimii si cu o perceptie deosebita a iubirii ce ne-o ofera Universul.
Inima mea canta in aceste acorduri si tot ce primesc caut sa va daruiesc pt a simti si voi bucuria a ceea ce se cheama simplu …..viata !
Iubire din partea grupului de Iasi si Sibiu

Niciun comentariu: