vineri, 10 ianuarie 2020

Sunt alaturi




Anul 2020 este un an ce soseste cu multe oportunitati. Este un an, prin excelenta, al echilibrului. Anul 2020 va scoate afara din interiorul celor ce se vor trezi - si vor fi multi –problemele ce tind catre echilibrare sau eliberare.
Cand multi dintre noi s-au trezit, aproape cu 20 de ani in urma, drumul energetic catre schimbare, nu era inca pavat, nivelat si largit. Acum este facut, am reusit si suntem pe cale sa oferim ghidare si indrumare. Nu suntem aici sa facem munca in locul vostru, dar putem veni alaturi ca invatatori.
Tematica de indrumare nu este fixa pt ca fiecare persoana are specificul ei; totusi iata cateva subiecte ce va vor fi de ajutor pe calea de deschidere catre voi insiva.
 Consilierea si indrumarea mea enumera doar cateva teme mari principale :

Informatii despre spatiul de unde plecati si unde ajungeti. Despre calatoria de la dualitate la uniunea cu Spiritul, cu divinitatea voastra si atingerea starii de Inaltare.
Instrumentele cu care va deplasati in aceasta calatorie.
Eliberarea tiparelor si a sistemelor vechi de viata (frici, emotii ce va tin in suferinta si pe o frecventa joasa).
Eliberarea trecutului, a karmei si a entitatilor parazite (fizice si non-fizice) pe care eventual le purtati de mult timp si se hranesc cu energia voastra.
Dezechilibrele energiilor masculin si feminin cu efectele lor nedorite (bolile) si revenirea la echilibrul launtric.
Noile voastre relatii cu spiritul/noul mod de viata.
A va crea o noua realitate fara sa depuneti efort si sa patrundeti intr-o viata a abundentei, a sanatatii, a relatiilor armonioase.
Trairea realizarii sau a iluminarii  intrupate si ramanerea inca pe planeta pt a fi un ghid la randul vostru pentru cei ce isi incep calatoria.

Ma puteti contacta cand doriti si daca simtiti ca va este de folos vreunul din ajutoarele de mai sus. Sedintele de lucru se pot face in spatiul meu sau prin intermediul leptopului pe programul Skype.
Lucrez in general cu cate o persoana sau maxim doua daca persoanele se cunosc si chiar si atunci ofer spatiu de lucru fiecareia in parte pentru ca mesajele pt indrumare pe care le primesc sunt individuale.
Toata activitatea mea se adreseaza evolutiei si echilibrarii voastre ca fiinta deja inaltata.

Tf.  0744 676 992

Cel mai important lucru este sa aveti incredere in voi si sa stiti ca nu sunteti niciodata singuri.

Niciun comentariu: