marți, 22 ianuarie 2019

Esti o fiinta interdimensionala



„-Si asa este. In acest acum ne intalnim, in acest acum existi. Existenta este o minunata manifestare, o traire. Tu existi constient. Cand ai aceasta existenta constienta, traiesti in spatii interdimensionale, traiesti intr-o multitudine de spatii si esti constient de ele. Simturile, atat cele fizice cat si cele angelice, se deschid si percepi aceste spatii. Sunt spatii fizice si spatii non fizice. Diferenta dintre ele o realizezi cu ajutorul simturilor angelice.
Frumusetea exista in aceea ca traiesti multidimensional simultan in toate spatiile pe care le constientizezi.
E fireasca aceasta deschidere a fiintei uman-divine. Este o traire fireasca si naturala pe care o atingi datorita activarii simturilor de care dispui. Interdimensionalitatea este o capacitate fireasca a tuturor fiintelor. Este firesc, natural si creativ a te expanda in mai multe spatii. Face parte din evolutia fireasca a unei fiinte uman-divine.
Nu este o arta. Este o capacitate fireasca atunci cand simturile se activeaza. Ai apoi a te obisnui cu acest nou mod de viata si a invata sa inchizi sau sa deschizi acele spatii pt a nu fi coplesit de multitudinea de stari sau de prezente ce te inconjoara. Dar sa stii ca sufletul tanjeste catre aceste deschideri care fac parte din modul sau firesc de existenta. Fiecare va invata sa fie constient de simturile umane si angelice si sa experimenteze acest mod de viata ce este firesc si natural. Nu poti tine inchis, blocat ceea ce exista prin nasterea ta divina. Totul este o respiratie, o eliberare a vechiului si o permitere a divinitatii tale,Eu Sunt in viata de zi cu zi.”
Eu sunt cel ce sunt, Mihaela libera si suverana

Niciun comentariu: