sâmbătă, 15 decembrie 2018

Cei pregatiti


                                         

Sunt aici sa va incant sufletul. Am venit pt aceasta. Am venit sa va amintesc ca sunteti plamaditi cu iubire. Sunt sa va amintesc ca in multi dintre voi s-a dat semnalul de a iesi din dualitate, de a pasi mai departe pe cale spre o alta creatie. Nu o creatie a ratiunii si a logicii mentale ci o creatie a inimii, a iubirii si a compasiunii.
Sunt aici. Eu am pasit dincolo din dualitate si din ”ratiunea” unei minti limitate. Sunt aici pt a va spune ca va iubesc si a va fi un far pe calea pe care o alegeti voi, a voastra proprie, de  iesire din dualitate. Multi sunteti pregatiti pt acest pas si multe alte entitati de dincolo de voal asteapta sa faceti o alegere constienta, sa va lumineze drumul.
Dualitatea a adus bogatia sa de experiente impletind cele ale luminii cu cele ale intunericului, ca doi frati care acum si ei doresc sa mearga pe noua cale si sa se transforme. Maretul inger de aur din interiorul vostru, va integra pe cei doi intr-o stralucitoare si mareata transformare a unei noi creatii.
Voi sunteti catalizatorii acestui grandios eveniment pe care planeta si galaxia il urmaresc.
Si asa este.

Niciun comentariu: