miercuri, 10 ianuarie 2018

Suntem solarienii


-Am sosit sa te salutam. Suntem aspecte ale tale, solare. Venim cu un salut pt intreaga umanitate. Momentul vostru a sosit. Este momentul de constientizare a existentei voastre ca suflete intrupate aici pe Terra.
Voi va activati acum multipli centri energetici si deveniti fiinte solare constiente. Aceasta informatie nu o raportati la cunoasterea umana. Nu are nici o legatura cu veche voastra cunoastere.

Noi, fiintele solare, am putut cobora mai aproape de voi caci v-ati deschis ca si constiinta si ati depasit mult din limitarile umane. Aceasta constienta noua pe care ati atins-o, ne-a permis noua contactul cu voi. Putem veni in visele voastre, in simtirile voastre, putem sa va atingem cu raza constiintei noastre.

Sunteti la un alt inceput. Voi pasiti acum in simtirea si in simturile  care se deschid. Incepeti sa accesati realitati non vizibile, sa percepeti si sa intelegeti realitatile voastre fizice, diferit de pana acum si chiar sa va distantati de acele realitati foarte, foarte limitate.
Noi solarienii, aspecte ale voastre, suntem aidoma fratilor mai mari.
Va percepem, va observam si ne apropiem de voi atunci cand a sosit momentul sa faceti un salt de constiinta si sa luati decizii ce va ajuta la propria evolutie.

In acest moment raza/ lumina noastra v-a cuprins. Voi ne puteti percepe si puteti realiza conexiunea si cu multi altii dintre noi, unii chiar mai indepartati de planul Pamantului. Putem realiza printr-o alegere constienta, o legatura interdimensionala intre noi toti, indiferent unde ne aflam si sub ce forma fiintam.
 Sorgintea voastra solara, este un indemn puternic pt voi. A venit momentul.
 Acest moment este o declansare interioara pe care il veti simti, il veti constientiza.
Noi luminam deasupra voastra, voi primiti si permiteti activarea interioara.
Permiteti-va sa va simtiti fratii solari. Sunt pretutindeni, sub forma de constiinte si ii puteti percepe cu usurinta pentru ca multe bariere au fost indepartate. Putem spune ca este cale libera. 
Blocajele au fost indepartate. 
Raspundeti-ne cu lumina voastra, asa cum o facem si noi: straluciti!
Aceasta stralucire este semnalul vostru si noi il percepem. Din acest moment, spatiile dintre voi si noi sunt libere si conexiunea odata realizata ramane permanenta. Este o mareata realizare la nivel de plan terestru si galactic sinonima cu o infratire intre fiinte/ constiinte cu constiinte din alte spatii galactice.
Am sosit pt a ramane ca si constiinta in apropierea voastra, ca aceasta punte de legatura sa fie mijlocul de comunicare in orice moment si pe foarte multe nivele de constienta.
 Noi suntem solarienii, aspectele voastre solare.

(Am avut legaturi de comunicare cu ei si pana acum. Insa acum, barierele energetice au disparut astfel ca au putut sa se apropie de noi si sa beneficiem de mai mul ajutor din partea lor.)     




Niciun comentariu: