joi, 18 ianuarie 2018

Solarienii


“-Venim la tine si te insotim in activitatile tale. Patrundem in spatiul tau sacru si ne dezvoltam, ne extindem. Tot ce aducem iti este de folos in prelegerile tale, in realitatea ta.
 Ne insotesc multe entitati printre care si “egiptenii“ ce s-au anuntat din mesajul precedent. Suntem acum in spatiul tau. Venim sub forma noastra noua pt a te sustine.
Tu esti creatorul intalnirilor, prin constiinta pe care o aduci. Sunt intalniri care se creaza singure, ele atrag oameni si fiinte din alte dimensiuni potriviti cu acestea. 
Esti un creator continuu, constienta de libertatea ta si de libertatea creatiilor tale. Astfel ne oferi si noua un spatiu larg de libertate, de patrundere si participare.
Prin ceea ce ai pus tu ca si constiinta la aceasta intalnire de sambata, atragi entitatile din diferite spatii pe care deja le simti in apropierea ta. Ai creat prin constiinta  Eu Sunt, un spatiu al compasiunii, al onorarii ce permite multor entitati din diferite spatii dimensionale sa participe.
 Ele te onoreaza pt deschiderea ce o arati fata de toate fiintele, indiferent de forma si de spatiu de existenta.
Acest spatiu sigur creat si starea ta de compasiune, deschide portile pt cei ce aleg sa se schimbe. Sa nu te mire participarea numeroasa care va fi sambata, caci spatiul compasiunii este un spatiu de vindecare, de transformare si constientizare pt fiecare fiinta ce va participa.

Fiind in Acum- putem glumi si spune- ca locurile din fata au fost deja “vandute‘’ si “ocupate”!


 Si asa este !

Niciun comentariu: